НОЕМВРИЙСКИ коремчета - 12 тема

• 23 549
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Привет и от мен! И аз съм леко разочарована от лекцията днес... ама важното е, че се видяхме с някои мами и си побъбрихме!!!Като се прибирах случайно влезнах в един детски магазин и излезнах с комплект за изписване...Та и аз като mim4ето днес свърших тази работа ( mim4ето честита придобивка  Grinning). Нашето е бледо жълто - към екрю или шампанско...абе странен цвят - ще го снимам довечера,по плътничко е, но си е памучно и е с пелена, която става на порт бебе...Абе много съм доволна!!! Grinning

Аз се чудя за лекцийята в петък, но май ще я посетя все пак...

Много завиждам на все още активните мами!!!Аз съм като някоя баба - прах да избърша и после трябва да полегна, че се задъхвам,въздух не ми достига и се почват едни болки и бодежи....добре,че мама живее на близо, та идва да ми изчисти...а и ни готви...направо незнам какво щях да правя без нея!!!

zuzi_pretty стискам палци да се реши проблема по най-безболезнения начин - в момента определено нямаш нужда от негативни емоции!!! Peace

Може ло да попитам момичетата,които посещават лекциите за следното:на тези лекции на които сте присъствали случайно да са споменали нещо за упойките,интересува ме специялно епидуралната,дали трябва предварително да се тествам за нея?Аз лично не съм алергична,но знам ли?Това е което ме интересуваше и предварително ви благодаря.

На лекциите не съм чула,но мойта лекарка каза,че обезателно трябва да ми се направят тестове за упойките и другата седмица ще ме праща в болницата за тях.Една приятелка е ходила преди две седмици за същите тестове - и нейният лекар я е накарал да си ги направи и болницата.

А вестителките може ли да пратят по едно телефонче на лични ( за всеки случай по-раничко Wink)?Благодаря предварително!!! Hug

# 556
mim4eto, моля моля моля за снимчици на комплектчето за изписване!  Praynig Откъде, колко...?  Blush

Kölsches Mädel , първо писна ми с тоя твоя ник, само трябва да "търча" надолу на го търся и копирам, толкова да ми е труден!  Mr. Green  Второ, видях че бръмбъра на сестра ти се казва на половина като нашта бебка, както сме я замислили Heart Eyes  Трето, писна ми на мене, нищо не мога да свърша от това спане и май ще се включа и аз в една тема...  малко се колебаех, но след днес съм твърдо решена, мразя сеее  #Cussing out .. "мръсници'   Whistling

# 557
Беруш  Hug !
Деси, Мимче, честити ви покупки!
Дъгичке, ще ме убиеш  Joy ! Не копирай ника,  използвай нещо съкратено на Кьолн  Mr. Green !
Което и име от двете да сте избрали ще е хубаво, ама аз съм пристрастна в случая  Heart Eyes
 Сещам се за коя тема става въпрос! Действай, не му мисли  Peace

# 558
Ох и на мен постоянно ми се спи... Хем спя до обяд и после цял ден ми е сънливо, а пък как нищо не ми се върши!!! Мързел ли е, какво е, незнам, но хич не се харесвам такава!  Mr. Green

Btw, аз нещо не загрях за коя тема става въпрос?!  newsm78

# 559
Привет отново,
Днес от мен няма отърване  newsm47, Уж на рожден ден отидох до работа, пък изкарах 3 часа там, че и поработих даже. Но колегите много ми се зарадваха, стана ми едно миличко, пък не ходя на работа само от 5-6 дни.

Да аз също се интересувам от епидуралната упойка - всичко което прочетох за нея ок и плюсове и минуси само че никъде не пишеше дали трябва да се тествам предварително и най-важното което мисля че е до болница - предварително ли се заявява (все пак струва 300лв.) или може по време на раждането да го направиш?
Ysabell, брях каква е таз цена? В ценоразписа на Майчин дом Варна пише 135 лв. Ще взема да направя едно проучване.

Корали, браво  Hug. Ще те имам предвид  newsm79  Laughing. Може да прави трампа: аз ще гладя, а ти ще почистваш  Mr. Green.
Dori, навих се веднага, ама ти да не избягаш, че сигурно се събраха 4-5 перални за гладене.  newsm47

коралче, ............ да те питам - от къде си ги купи еднократните гащички? Че само те ми останаха.
mim4ето,  от Хиполенд във Pfoe Mall - 5 чифта са в пакета - 5,49 лв.

.... но се сетих да ви питам и за бебешките легълца...избрахте ли вече и какви

kapri_z, аз забравих да се похваля  ooooh! - вчера поръчах кошарката.
За начало /мисля до към 6-я месец/ бебчето ще е при нас в спалнята. Ама имаме малко място и взехме ето това:
http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=51&pid=49807 - има си две колелца и през деня ще я тътря до дневната, да си стои бебчо при мен.

А за детската стая съм избрала ето тази кошарка:
http://www.mebel-gen.bg/index.php/bg/2009-03-04-21-16-35/2009-03 … 09-03-08-14-13-16

Айде пак изчезвам, че гости ще идват, трябва да готвя   chef.

# 560
Ох и на мен постоянно ми се спи... Хем спя до обяд и после цял ден ми е сънливо, а пък как нищо не ми се върши!!! Мързел ли е, какво е, незнам, но хич не се харесвам такава!  Mr. Green

Btw, аз нещо не загрях за коя тема става въпрос?!  newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=528501.0   Wink

korali, аз по принцип не съм много голям фен на кошарките, но тази вашата мъничката е просто сладуреста та дрънка, много ми харесва!  Heart Eyes

Айде пак изчезвам, че гости ще идват, трябва да готвя   chef.

А'бе жена, да не пиеш някакви стимуланти!
ДОбре, че ей сега мъжото се прибра да измие чиниите  smile3518

# 561
Дарче, честито ти момченце / отново/. Но по- важното е , че не са те оставили в София/ рано ти беше още да оставаш/.  Hug А какво точно значи узряла плацента 3-та степен и защо това те притеснява?! newsm78

Ами трета степен на стареене на плацента означава , че бебчо вече ще има по-малко за папане. А като няма папо и трябва да се ражда вече ...  Mr. Green но док каза , че ще издържи още 2 седмици Simple Smile все пак върви напред с размерите и няма да се роди под 3 кила.

# 562
Абе момичета как се навивате да спите с бебешока в едно легло?! Или ви спят много кротко половинките или ви са много широки леглата. Нашата спалня е 168 на 210 и пак не смея. Мойто  шило така се върти нощем , че аз едва си намирам място , а за бебе при нас въобще не смея да помисля ooooh!

Btw, аз нещо не загрях за коя тема става въпрос?!  newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=528501.0   Wink

[/quote]
 Shocked
Ще ме довършите , ей .... smile3555

# 563

Айде пак изчезвам, че гости ще идват, трябва да готвя   chef.

А'бе жена, да не пиеш някакви стимуланти!
ДОбре, че ей сега мъжото се прибра да измие чиниите  smile3518

Вие милост нямате ли ? rotfImbo Сълзи ми потекоха от смях  Joy Joy Joy

Корали , айде душата , к'вото кажеш 'сичко имам - тва прахосмукачка , тупалка , бухалка...к'вото ти душа сака!Само кажи от къде да те взема и идвам. newsm62

# 564
  • Карнобат
kapri_z ти в Дева Мария ли ще раждаш? Говорят за накакво доплащане, обаче нещо не мога да разбера за какво става дума. Ако знаеш, моля те обясни ми.

# 565
Хи, хи, тъкмо се оплаках и преди малко милото стовари легълце- изненада. Heart Eyes
Само една степен има- най-ниската, но не се оплаквам.
Иначе си е както го исках. Hug

# 566
Ама че много сте изписали, ще се върна да изчета,
но първо да попитам:
Помня, че някои от вас бяха правили изследване за диабет и обсъждахте гадоста за пиене...
Аз обаче се поомотах...ако искам в 8 ч. да ми вземат кръв в колко ч. да изпия глюкозата? И вземането на кръв еднократно ли е за деня?
Би ли се наел някой накратко да разкаже?

# 567
  • 42.016399,23.101179
Аз обаче се поомотах...ако искам в 8 ч. да ми вземат кръв в колко ч. да изпия глюкозата? И вземането на кръв еднократно ли е за деня?
При мен беше така:
В 7,30ч ми взеха кръв на гладно, веднага след това изпих глюкозата на прах, която наподобява много пудра захар и започнахме да засичаме времето. 1 час след изпиването ми взеха отново кръв, после след още едни час, и след още един. Общо при мен боцкането беше 4 пъти, но на някои им взимат и по малко. Wink
Да но да съм обясила добре. Embarassed

# 568
 newsm03 Момичета, вижте на какво интересно приспособление за къпане попаднах, докато разглеждах снимки във фейса.  Thinking   Викат му хамак за къпане, било много удобно за новородено, някой ползвал ли е такова ?

http://prikachi.com/images/565/2541565H.jpg

# 569
Ох, Марси, още повче се оплетох...
Тук прочетох и други варианти...Ама ендокриноложката толкова бързаше да ме изпрати, че не съм на ясно първия еднократен тест ли ще правим или тричасовия.
И защо на мен ми каза 75 гр. глюкоза, а на др. места пише 50 и 100 гр.   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт