НОЕМВРИЙСКИ коремчета - 12 тема

• 24 178
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • гр.София
m@m@  да блока е 538 и е перпендикулярен на обиколната улица.За улеснение срещу магазин ПЛЮС.

# 616
Смеете се вие на моите приключения, ама мацката като ме видя в колата на мъжа си, ако можеше щеше да ме убие с поглед  Joy

Е, не, сестро! Не стига, че мацка се напиня да влезе, ами и бременна, дали не е било шок!?  hahaha
 Joy Joy ох ще ме уморите, като си представя картинка и се превивам от смях.
Аз пък се учудвам на себе си как още не съм се качила при някой друг, щото мъжо работи във фирма за коли под наем и всеки път е с различна кола, като ме взима от някъде. Е веднъж махах на един човечец, щото реших, че е моя мъж и чак взех да се ядосвам що не спира ми ме гледа странно.

# 617
  • в гората
Смеете се вие на моите приключения, ама мацката като ме видя в колата на мъжа си, ако можеше щеше да ме убие с поглед  Joy

Е, не, сестро! Не стига, че мацка се напиня да влезе, ами и бременна, дали не е било шок!?  hahaha
 Joy Joy ох ще ме уморите, като си представя картинка и се превивам от смях.
Аз пък се учудвам на себе си как още не съм се качила при някой друг, щото мъжо работи във фирма за коли под наем и всеки път е с различна кола, като ме взима от някъде. Е веднъж махах на един човечец, щото реших, че е моя мъж и чак взех да се ядосвам що не спира ми ме гледа странно.

Joy Joy Joy

m@m@  да блока е 538 и е перпендикулярен на обиколната улица.За улеснение срещу магазин ПЛЮС.

Ами аз точно там се повъртях, но салон не видях  Thinking, правеха ремонт на единия вход...

# 618
  • София
Момичета ще ме уморите от смях  Joy  Joy  Joy

m@m@ , е много вярно ми се струва това стихче и мнооого трогателно  newsm45

Мимоза Пловдив, от леглото само до тоалетната и да си похапнеш  Naughty Стискай я виж колко много време мина ти сега за 15 дни. А за пазаруването не му се притеснявай толкова, някога като не са купували нищо пък пак са се справяли  Peace

# 619
  • София
Днес май дъждеца ви повдига настроението  Laughing.

Корали, представих ти се как бягаш по домовете, да почистваш, като видях кучето  Mr. Green.

Мимозка, лежи повече и стискам палци да удържиш фронта поне до 36г.с.  Praynig. Какво ти изписа док да пиеш или ти вече взимаш нещо  Thinking?

# 620
Добро утро или по-скоро добър ден  Embarassed ! Аз с триста зора станах и то защото чакам майстори да дойдат. Спя като пън, кеф!
Марси, това, което е написала приятелката ти е наистина много емоционално! Аз го получих като съобщение по ФБ.  Дарка също го е публикувала. Нали знаеш, нещо като се хареса на някой и се разпространява мълниеносно!
Мимозке, стискай кълки, мила! Дано да удържиш още малко  Hug
Дарил Хана, много хубава изненада ти е направил мъжът ти!
Беруш и майчета, които работят, айде стига толкова! Време е да си почивате ! Hug
Хихихи, Мравче, представяш ли си наистина мацката , какво си е помислила  Joy Леле тоя мъж си има приятелка и то бременна  Joy Joy Joy Дъгичке, ама как еднакво мислим с теб , да знаеш  Whistling Казвам го, защото чета пост  и веднага отговарям и след това чета следващия и видях , какво си написала за Мравчето  Joy
М@м@, страхотно стихче!   bouquet
Сетих се, че Ангела-веси се губи напоследък или на мен така ми се струва  Thinking

# 621
  • гр.София
m@m@ ти си била на правилното място Simple Smile Входа на който правят ремонт е салона.Ама заради ремонта бяха свалили табелите и не си го видяла Simple Smile

# 622
Дори, пия си Магне В6 3по1, сега док каза да включа и Но шпа 3по1. Това е само и да лежа, ама не за 5мин, ами с часове.
Трудно ми е, като се има предвид, че разходките ми преди траеха по 6-7 часа.
Голяма съм хаймана, ама ще се опитам.
Ето днес пак гардеробите подхванах и приготвям първата бебешка пералня с нещата от баткото, които ще мога да ползвам.

Мерси за стиснатите палчета, а аз ще стискам краката. Ииии никакъв секс повече каза доктора, забравил бил да каже по-рано.

# 623
Момичета сега разгледах дрешките в Снимка  Heart Eyes

Смърфи, от къде са ти бодитата с дълъг ръкав и предно закопчаване?
Kölsches Mädel, има 1 блузка Man of the house  Joy искам пък и аз Crazy ама от къде е?  Blush

Аз днес получих обаждане, на което се надявах и сега се надявам утре да се похваля с хубава новина! Само стискайте палци  Flutter

# 624
  • София
Мимозка, предполагам, че ти е некомфортно, но си към финала  Peace. Оставяш прането и другите там дейсности и лягаш.

Кьолшес, има едно въпросче, можеш ли да ми кажеш сайта от който си купила бебешките бодита, които са в комплект от около 7 броя?

Мравчице, утре чакаме от теб положителни вести  Peace.

# 625
Сетих се, че Ангела-веси се губи напоследък или на мен така ми се струва  Thinking

Горе е, наднича! newsm53

Ох, аз нещо започвам да се шашкам. Вчера като и легнах и започна едно чудо... Първо започва една болка по крака, след това едно топло чувство в корема и болка, ама не можах да я определя като менструална ли беше или по-скоро спазми за  smile3550.  Ей така няколко пъти, чак ставах да пия но-шпа. На сутринта с 300 подпалих към Ве ЦЕ. И не можах да разбера какво беше това.
На ехографски преглед си се вижда, ако има разкритие или някакви признаци за раждане, нали?  Cry

Мравчо  fingerscrossed

беруш,   bouquet мерси! Ще потърся!

# 626
Dori, почти съм сигурна, че са от Motehrcare  Mr. Green нищо, че не съм Kölsches Mädel и мерси за палчетата  Grinning

# 627
Dori, почти съм сигурна, че са от Motehrcare  Mr. Green нищо, че не съм Kölsches Mädel и мерси за палчетата  Grinning

Аз залагам, че ги е взела от ибей  Mr. Green

Мравче и от мен имаш едни палци  fingerscrossed и после да се пофалиш

# 628
Здравейте,

може ли паролата за Снимка.

# 629
Утре съм на консултация,ще взимам 45-дневния болничен,имам много въпроси,дано не забравя нещо.

Общи условия

Активация на акаунт