НОЕМВРИЙСКИ коремчета - 12 тема

• 23 585
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
много е интересен този хамак Peace

# 571
И на мен ми допада  Peace

# 572
  • 42.016399,23.101179
Мила от Марс съжалявам че те обърках. На мен самото направление ми беше за троен глюкозотолерантен тест. От лабораторията ме пратиха до аптеката сама да си купя глюкоза на прах и той наистина се продава в опаковки от 75 гр. Сигурно затова така ти е казала докторката. newsm78

# 573
Мимоза, аз такова нещо не съм виждала, но ми харесва и ще го потърся, изглежда доста добре.
За теста за диабет, не знам в БГ каква е процедурата, но тук кръв трябва да ти се вземе точно един час след като е изпита течността. Тук не се гладува, просто след като изпиеш течността не ядеш един час-т.е. докато ти вземат кръв. И взимат само по веднъж, не знам защо Марси са я боли толкова много (вероятно е бил вторичен тест) тогава следят кръвта.

# 574
  • В две мънички очи...
Корали ами в сайта на Шейново на ценоразписа пише -
12. Епидурална анестезия
    300.00

предполагам че това е упойката + поставянето.
Но май ако си избираш екип ти влиза в цената, ох утре вече ще взема да питам че ми писна да се чудя.
Хамака е много як  Grinning

# 575
Ама че много сте изписали, ще се върна да изчета,
но първо да попитам:
Помня, че някои от вас бяха правили изследване за диабет и обсъждахте гадоста за пиене...
Аз обаче се поомотах...ако искам в 8 ч. да ми вземат кръв в колко ч. да изпия глюкозата? И вземането на кръв еднократно ли е за деня?
Би ли се наел някой накратко да разкаже?

Не може самоинициативно да си я изпиеш и да идеш да те бодат. Първо отиваш в лабораторията на гладно сутринта за глюкозотолерантен тест и там всичко ще ти обеснят. Купи си пакетчето глюкоза предварително , за да не те разхождат.

# 576
Мила от Марс, тук нещата са както казват Марси и Дарчето  Mr. Green и да, купи си глюкозата, да не вземат да ти дадат пудра захар като на мен  Mr. Green много ми се гадеше поне час след това  Close

сега се връщам да чета Mr. Green

# 577
Ysabell моля те като питаш утре за упойката да драснеш тук,че и на мен ми е интересно,защото в сайта пише,че секцио с избор на екип както ще съм аз е 950лв и сега се зачудих дали и упойката влиза в тази цена?
Ще съм ти благодарна Hug

# 578
  • София
За всетителка, аз същоя съм съгласна  Peace.

Мамчета, браво за покупките ви

Дидка, браво на Неси  Peace.

Кьолшес, браво за покупките  Hug.

Корали, няма отмятане  Mr. Green.

geri0811, при секциото задължително ти поставят упойка и най-вероятно влиза в цената  Peace.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 22:00 от Dori

# 579
Какво ли е станало с понпонче  Thinking Някой дали има информация?

# 580
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Какво ли е станало с понпонче  Thinking Някой дали има информация?

Ами аз следя близнашката тема и няма нищо ново за нея и малките...Доколкото си спомням последно май влезе в болница и оттогава я няма.Дано всичко да е наред  Praynig

# 581
kapri_z ти в Дева Мария ли ще раждаш? Говорят за накакво доплащане, обаче нещо не мога да разбера за какво става дума. Ако знаеш, моля те обясни ми.

Засега на там съм се запътила.Ходя при Добрева.На 5-ти ще ходя за болничния лист и тогава ще говоря с нея.Не зная за какво доплащане говориш.Не съм в течение на нещата за сега.Наскоро четох , че Семир искал да обявява гладна стачка . Ето тук можеш да прочетеш повече. Инак от лекарката, при която си следя бременността на частно имам достоверно инфо , че и без това са им орязали доста пътеки по ЗК. Ето тук има тема за Ветренската болница ,там също можеш да попиташ момичетата за какво иде реч.

P.S. Току-що надникнах във Ветренската тема.Скъпа , там са ти го обяснили 3 пъти.Кое точно не разбра?

Момичета , ползвала съм подобно хамаче , когато помагах на сестра ми за племенника.Наистина е много удобно.Търсихме да купим в щатите , но не успяхме да намерим къде се продават самостоятелно.Всички бяха в комплект с коритце.Ако успея да намеря тук , определено ще съм първата , която ще си купи Peace

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 22:23 от kapri_z

# 582

Аз стягам багажа тези дни. Някой, който вече е раждам в МД-София, ще ми каже ли какво да нося за бебето. Четох сума ти списъци и навсякъде пише различно. Интересува ме конкретно за МД. В някои болници искат и дрехи за бебето и шишета, но в МД май не е така, нали?

Днес на отворените врати в МД ни казаха за бебета да се носят само памперси и мокри кърпички. Шишета и дрешки там си имат, казаха, че шишетата се стерилизират постоянно, да не се притесняваме и да не си  хабим нашите за в болницата. Същото важи и за дрешките и пеленките.  Акушерката от отделението на 12 етаж каза, че бебчовците се дават на мамите за кърмене 2 часа след раждането при нормално раждане и въпреки че може да няма с какво да се хранят /ако мама няма още коластра/, се оставят да стоят на гърда поне 5 мин.
А за мамчетата: пижама /по желание, защото там имали и винаги можели да услужат  Laughing/, чехли/джапанки, хавлии, вилица, лъжица, чаша, тоалетни принадлежности, превръзки и бельо. Като препоръката беше памперсите, мокрите кърпи и превръзките да са в отделна торба от другите неща. Показаха ни и ВИП стаите......ами какво да ви кажа...не съм очарована и затова предпочетох да не виждам не ВИП-овете. Но все пак, най-важното е бебетата ни да се родят живи и здрави, а 3-5 дни ще изкараме някак си, каквито и да са условията.
А да казаха, че преди около седмица се е родило едно бебче 560 грама, оцеляло е мъничето  smile3501, въпреки, че са го били отписали в началото. Дано да порасне здраво, силно и хубаво българче  bishop

# 583
  • В две мънички очи...
Добре де, ако си с избор на екип за нормално раждане но нещата не потръгнат и се наложи секцио коя цена се заплаща?
Някой дали знае.

# 584
Добре де, ако си с избор на екип за нормално раждане но нещата не потръгнат и се наложи секцио коя цена се заплаща?
Някой дали знае.
Би трябвало да се заплати секциото според мен Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт