Февруарчето не може да скучае, иска с мама да играе

• 22 571
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Криси, значи Мони е от партията на Дейка-Змейка! За жалост и тя е силно привързана към мен и наистина, само да ми види гърбеца и наддава неистов вой, преминаващ в истерия  Cry.
Искрено се надявам това да е поредният период в развитието на децата ни, че незнам какво ще правя след 5 месеца, когато трябва да се завърна на работа  newsm78...

Любезна, само тъй, бой  fight по коравата кратуна  Mr. Green ! И моя много обича да пра'Й забележки, но на мен през едното ухо ми влиза, през другото излиза, вече съм кораво копеле, ич не ми пука  newsm65...

Лелеее, изтрещявам  smile3538...

Веси, на какъв спорт ходиш бе, душо?

# 76
Добра вечер и честита есен, дами!   bouquet
Добре, че има форум, че щях да си умра в неведение за новодошлия сезон.  smile3555
Дано се задържи мека и топла, че зима не ща!  no
Звездичке, РД-то мина чудесно в тесен семеен кръг - благодаря, че питаш.  Heart Eyes
Тази година, за разлика от обичайното ми състояние за този ден, се чувствах прекрасно и ми беше едно леееко на душата...  balloon
Неви, трепай гадините до крак - или ти тях или те теб, ааамаха!  box
Слънчи, хайде без антибиотик да се мине, че не се знае знае ли се... Flowers Four Leaf Clover
И зарежи мъж ти да се оправя с чушките - бели кахъри са това! bash
Изчислих, че ако изкарам около 12 грипа ще вляза във форма, за 2 дни съм свалила 2 кила.  bowuu
Е, т'ва изтрепа рибата!  Smile
Любезна, честити гости, щом пък толкова им се радваш! Аз не се и сещам даже... fiuuuuuu
Днес заведох дечурлигата на дружен преглед.
Резултат -> 30 лв. за лекарства и някакво подобрение. Моника успешно ще пропусне първата учебна седмица, а Алекс като ме види с помпата/капкомера, предвидливо изпада в удобна истерия. newsm50
Приятна вечер! smile3525

# 77
И аз да се запиша в темата  Laughing

Това за Вигантола е много тъпо, може ли такова нещо. Аз откакто съм в Белгия не съм давала, но все пак да продават такива "развалени" витамини за бебета.... уффф По принцип в Белгия витамин Д не го предписват да се пие през лятото, само през зимата.  В началото ни предписаха витамин К, но само първите 2-3 месеца се пие - ние пихме само 1, че като дойдохме тук Алекс беше на 2,5 мес. Странно как във всяка държава е различно.

# 78
Честита есен и от мен!
Любезна и аз мразя мъжо да ми се меси,а той как обича да го прави ooooh! и то за неща които си няма и представа.
Слънчи смях се с твоя грип Simple Smile
Котенце да се оправят бързо дечицата!
Рали и на Сияна фонтанелата е голяма,мисля да продължа да давам по една капка до вторник и като ида на консултация да питам педи.Не ми се иска да го спирам на своя глава.И нашия вигантол е бистър.
Веси наистина порастнаха бебоците ни.Сияна се губеше в коритото си а сега и е отесняло.И бисквити ми гризе вече Crazy Кога мина това време!
Невидано се спасите от гадините!

При нас нищо ново.Малката нито пълзи,нито прави опити,иначе е като "шугава",не се спира за секунда.И тя е от типа като ми види гърба и се чува едно Мамамам Simple Smile
В събота и неделя кумовете ще са ни на гости и много се радва,че ще се видим.
Желая ви спокойна нощ,отивам да си полегна до малката Hug

# 79
  • Плевен
Добра ви вечер, момичета.
Добре дошли на новите мами и честито на празнуващите.
Имам питане - от 2 дена усещам кожата на Августин леко грапава по бузките - все едно отново е с начален атопичен дерматит. Вероятно е алергия, но не мога да преценя от какво...Пие мляко на Лактана (от него се чувства перфектно), но му въведох жълтък и попара. Може ли да е от кравето масло и от сиренето, въпреки че Лактаната не е хипоалергенна или е от жълтъка? Оф, таман се успокои душата на човек и айде наново поредното притеснение.... Tired

# 80
Ехххх, ама как сте ми нависнали там горе в дясно и никакви не се разписвате...някой  Crossing Arms
Мериан, дано не е нищо сериозно  Sad
Коте, радвам се,че нямам на път четвърто бебе (Миото от скоро ми е бебе baby_neutral) Ама пък кат' се замисля,че за още 20 години ще имам още поне 240 цикъла  Sick и ми сЪ рИве кат' стари баби на клацбище  Mr. Green
Слънчи, аЙ сЯ , наши са си килцата, не сме ги крали, не дължим  Stop В наше село има един лаф "шамар да е, на муфта да е "  Mr. Green Гледам тоз' сезон чаршафената мода е на линия, или пижамената линия беше на мода  newsm78
Неви, и аз съм яко изтрещяла  Rolling Eyes само глупости са ми в главата, хиля се като тиква на себе си, явно съм за специалист  Whistling
ohlalaa, не е само в БГ този проблем с Вигантол Sick В много страни ги изтеглят от мрежата... Като имаш предвид, че в БГ се продават фалшиви лекарства, и Пентаксим-ите ни висяха не охладени в коридорите  по два-три дни докато Джи Пи-тата ни се сетят да си ги потърсят, хич не е кой знае какво  Mr. Green Свикнали сме си, знаем си, ей веднага адекватно реагирахме , благодарение на Криси  разбира се bouquet
Пухи, да си прекарате хубаво с кумовете ...

# 81
Добро утро момичета.
При нас нищо ново - тази сутрин цъфнахме пак в 6 часа.
Станал е един такъв раздразнителен , за всичко цвърка. От зъби ли от що ли.
Тя каката ни постоянно ревеше, та никога не знаех що точно реве, ама този господин до сега уж беше кротък пъ  то ко стана - малииииииииииииииииииии newsm78

# 82
  • София
Добро утро майчета!

С пожелания за слънчев и усмихнат ден   Nature Sunny ви сервирам по едно кафенце за събуждане

# 83
Merijaan, според мен е от жълтъка - много силен алерген е. А попарата я прави просто без масло и няма да имаш проблеми.

# 84
  • offshore & overseas
Мери, наистина, много неприятно е това с вероятността за АТ!! Само по бузките ли стартира обрива? Алергиите по-често са по цялото тяло, или поне в големи участъци, макар че не е изключено реакцията да се прояви и само по бузките.

Ако искаш започни да изключваш продуктите един по един от храната (сега, докато Тин още приема ограничен брой храни, ще е полесно), така най-сигурно ще разбереш от какво може да е. Но имай предвид, че на организма са необходими до 2 седмици, за да елиминира напълно дадено в-во.

Надявам се всичко да бъде наред скоро! Simple Smile

# 85
  • Варна
Мери то ако е АД би трябвало да има зад ушите и по гушката. При алергиите първо там избиват обривите и по лицето.

# 86
Привет момичета  Hug
Хубав ден ви желаем с моите чавенца  Wink
Мяуче, снощи Гадина писна и отидох да гушкам  Crazy Надявам се да довършим на живо некой ден  Rolling Eyes

# 87
привет мами
да се разпиша и аз имаме си зъбче и второто е на почти излезнало,габи е с хрема и кашля ,но най вероятно е от зъбите ,водихме я на лекар и нищо и няма,кашлицата най вероятно е от слюнката  и секретите ,които и се стичат в гърлото,капем капки и дано да е от това наистина
хайде чао и хубав ден на всички

# 88
Добро утро девойчета   bouquet!

Танче, благодаря за кафенцето, изглежда изключително свежо   food010!
На теб ти пожелавам лека работа в петъшния ден!

Мери, и аз като Мяуче смятам, че е редно да изключиш от порциона на малкия жълтъка, сиренето и маслото (ако това са новите храни) за около две седмици и да ги даваш една по една. Така ще разбереш дали е от храната и от коя точно  Hug...

Дими, честито зъбче, да са здрави и белички всичките!

Любезна  wavey!

Иве, дано те остави да се понаспиш поне през почивните дни... Имат си такива "лоши" периоди нашите сладурковци!

Пухче, приятно изкарване с кумувете и от нас!

Коте, ХаресА ми тоз термин "удобна истерия", много добре пасва на ситуацията с носовете, капките и помпите  Twisted Evil!
Отивам да мислА к'во ШЪ сЪ готви днес  newsm78...

# 89
  • Плевен
Благодаря за отговорите, момичета. Обрив видим няма, но аз го мажа от първия му месец с А-Дерма за атопичен дерматит, та...Но досега кожата му беше гладка, а сега я усещам леко грапава от едната страна на лицето, но пъпки не се виждат..Само по лицето е. Ще изключа жълтъка на първо време, пък ще видим по-нататък. Отново благодаря за бързата реакция на всички.

Общи условия

Активация на акаунт