Февруарчето не може да скучае, иска с мама да играе

• 22 572
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Merijaan и Андреа е с АД. Лекарката ме предупреди, че сега при смяната на времето може малко да се обостри ( ако я лъхне примерно вятър ) и да не се приеснявам, а обилно да мажа с крема за лице на А-дерма, задължително преди всяко излизане.
Стискам ти палци да не е алергия към някоя от храните и бързичко да му се позаглади пак кожичката  Hug

s.newa благодаря! Гледам, че вече се е преполовил петъчния работен ден, но на мен определено повече не ми се работи  ooooh!

# 91
  • София
ДД!  Grinning
Макси е болен, снощи пак обикаляхме болниците. Добре, че попаднахме на една много читава лекарка и не го взеха. получи ларингит пък сега, но казаха, че е лек пристъпа и го лекуваме вкъщи.
Понеже очевидно няма да се разминем без купуването на инхалатор, молбата ми е към ползващите и продаващите инхалатори  /Мяу и Силвъри се сещам на прима виста/ да ми препоръчат нещо или да коментират това, на което съм се спряла след четене из нета
http://eruditabg.com/?pid=17&NewsID=20
http://eruditabg.com/?pid=17&NewsID=13

Четох ви до някъде снощи, много исках да коментирам, ама точно тогава получи пристъпа.  Mr. Green Mr. Green Честит рожден ден с голямо закъснение на Котича!   bouquet

# 92
Ей, Никич, стягай го Макси и борете болежките!  Hug
И приключвай вече с работата под прикритие, че мнооого липсваш! Heart Eyes

# 93
  • София
 Hug
Уф, снощи от нашето спешно като ни дадоха направление за хоспитализация направо ми се прирева.  Sad
Иначе ще го бъде, ама и днес педката ни каза, че тези пристъпи се израстват около 6-годишна възраст и без инхалации няма да стане. Пробвахм преди малко над тенджура, ми не си е работа това.  Sad

# 94
  • някъде тук
 Ника  много неприятно, добре че поне сте си вкъщи,дано бързо му мине на Макси Hug За инхалаторите нищо немога да кажа Rolling Eyes

# 95
  • София
Я да видим ся кой за какво се е изказал book

Общо взето лигавения, зъби, проблеми с храненето - да влизат в релси тез деца!  1crib
Ника, специално твоето чаве да влиза бързо в релси!  Hug
Майките пък кво се оплакват - дебели били, оциклили се били, мъжовете им не ги слушат - ааа, тука на професионални оплаквачки се обърнахме!  newsm19

При Диди ни зъб, ни дявол... а мрънкането продължава...  smile3537 Отделно не мога да не изкажа задоволството си от обедните разходки - вярно, че е есен, ама каква хубава есен, беее...  sun Тука едни шарени листа падат, кестени, туй-онуй, красота!  Flutter Утре обаче се връщаме в добрата стара София, където (поне у наш'та ма'ала) няма такива екстри.  Tired

Какво друго да кажа...  Thinking Диди определено пълзи вече (като ранен пехотинец  Mr. Green ), особено ако трябва да докопа нещо, което не ѝ се дава така за волна игра - телефон, фотоапарат, лаптоп, пакет мокри кърпички...  newsm30 Не седи стабилно, но това не ѝ пречи да се опитва да става права...  Crazy

Тука бяхте писали, че не се става лесно майка, ама и човек не се става лесно, като гледам Диди как се озорва.  Heart Eyes

Айде, това е от мен засега, че трябва да стягам куфарите.  smile3519

# 96
Аз да се включа към темата с алергиите с едно питане.
Става въпрос за каката ни. Та като беше на около 10 месеца й се появи едно петънце като лишейче под мишницата. иот тогава едно ходене по мъките. минахме през  хиляди диагнози, мазила, доктори................. и нищо. Това "нещо" се мести на какви ли не места по цялото й тяло докато накрая се локализира отзад на сгъвката на коляното на едно краче. Появява се от самосебе си и после изчезва - едно розово такова, като излющена кожа стои, леко грапаво. И досега нямаме отговор какво . И немога да хвана от какво се получава и как така изчезва Thinking
Ако имате някакви идеи  що е то пишете. Може пък да открием отговара.

# 97
  • София
Честито оцикляне на ЛюбезнаCrazy Laughing
Юхуу, и Макс не стои седнал, ама ходи иначе!  Laughing Пълзенето не знам дали ще го овладее въобще някога, много му тежи дупарата. важното е, че си е намерил начин да се докопа до желания предмет чрез търкаляне.  hahaha

Нещо се е и изприщил моя човек  Thinking заради повръщането му слагам вече и по малко Фризовом, а заради непиенето на вода му давам чай на Хипп. Едно от тези неща не му понесе явно, сега освен да ги изключвам едно по едно, имам съмнения за чая по-скоро.  Thinking

# 98
iva.vt мъжа ми има един лишей,на дланта.Появява се, изчезва или пък се мести нагоре по ръцете.Ходили сме къде ли не,всички софийски кожни са го лекували.Има временен ефект от леченията,но след време пак се влошава.Последно му предписаха нагревки със специална лампа(около месец) ,но не сме пробвали още!
Ника бързо да се оправя Макс  Hug

# 99
  • София
Мики, я да те питам теб като веща  Mr. Green какво се плаща в токуда - легло за придружител ли? И колко е на вечер?
Иве, нищо не мога да кажа за лишеите. На големия като му се появи нещо такова го мажа с А-Дерма за атопична кожа и отшумяват, но все пак му е предписано от лекар.

Слънчи, бързо оздравяване на семейството, как сте?

# 100
  • София
Добро утро мили дами!
Калина е доста по-добре, аз също! Благодаря ви за милите думи! Hug
Любезна и у вас е весело като у Ника! Апропо дано всичко с "онази работа" е наред  Praynig
А ето това
Цитат
Ама пък кат' се замисля,че за още 20 години ще имам още поне 240 цикъла   и ми сЪ рИве кат' стари баби на клацбище
направо изби рибата! Joy
Ти говори ли с Дината за яслата, как възприема на думи ?
Мери, при Калина АД е само на бузките. Имаше в началото и на сгъвките на крачетата, но изчезна от там и сега прави само на бузките. За колко време въведе всичко това? Аз мисля, че двете възможности са масло и жълтък. Както и Мяу те е посъветвала, изключи ги и въвеждай едно по едно през 2 седмици отново.  Измъчи се Тин, и ти покрай него също. Гадно е много да виждаш нещо и да не знаеш как да помогнеш, но се опитай да се поуспокоиш и бързо възтановяване  Hug Hug
Танче, благодарско за кафето   bouquet
Мяу, вие как сте? Как е Халята след започването на градината?
Пухи, хубаво да изкараш с кумовете   bouquet
Коте, бързо оздравявайте  Hug
Дими, честито ви зъбче! Бързо се оправяйте  Hug
Ако съм изпуснала някого - прошу прощение   bouquet
Хубав ден ви желая   bouquet

Такааа... очеизвадно от сутринта пиша, но ще ъшдейтна  Mr. Green
Ники, бързо да оздравява Макси, милото детенце. Аз като знам как аз се измъчих, кос коджа ми ти кобила, а тия мъници ми е искрено жал за тях! Дано да се разминете без хоспитализация  Praynig Praynig Липсваш ни  Hug
Ива.вт, на кака Софи подобен лишей й беше избил от омекотител.
Юху, на теб желая приятно пътуване към София и бърза адаптация с мръсотията и шума   bouquet А дано Диди да се укроти  Praynig
Коте, удобна истерия - аз допълвам - удобен е и при даването на сироп за кашлица и каквото и да е друго лекарство  Mr. Green

Та приятен следобяд от нас   bouquet

# 101
Ами то не е сигурно дали е лишей. На мен на такова ми прилича ама досега не е имало доктор който да нацели какво е.Първо беше АД, после алергия към храни/пазихме диета и докато сме на диета и лекарства пак се появи/, после решиха, че е от антибиотици - вече три години ходим при хомеопат - то пак се появява, после решиха гъбички - лечение - пак нищо, накрая решиха невродермит - лечение и пак нищо. А едно Плевенско светило реши, че е или псориазис или себореен дерматит  ама и това не е. А през цялото това време изтормозих детето от мазила, хапове, инжекции и най вече многооооооо изследвания и то кви ли не. А колко пари потрошихме е отделен въпрос - ама нали е за детето.

# 102
  • София
Иве, а този лишей иначе пречи ли и?
Аз като бях малка цялата бях с лишеи, основно по лицето. Израстнах ги. Сега когато съм много напрегната и нервна ми излиза едно "нещо" на ръката, което ужасно ме сърби, но това чудо се повлиява от Бочко.  Crazy
Слънчи, оная работа върви.  Laughing 3 дни почивка сме си дали и продължаваме.

# 103
Не й пречи. Не го усеща. Не се оплаква. Забелязала съм, че лятото го няма. Особенно от морето и слънцето изчезва. Появява се по-често зимата.

# 104
  • София
Значи вероятно ще го израсте, щом не и създава дискомфорт.  Hug На моя големия също през зимата му се обостря дерматита, особено на откритите части - ръчички и лице.

По този повод да ви кажа, че тръгна на градина във вторник.  Crazy Леле, какъв кеф му беше, едва го прибрах.  Crazy 4 месеца с мен и бебе вкъщи беше тотално зажаднял за други контакти.

Общи условия

Активация на акаунт