Педиатър Обеля 30 Поликлиника

• 3 876
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, мами
всеки момент очаквам да се роди малката. Всичко е наред, освен че не мога да се ориентирам в избора на педиатър. Имам няколко имена:
Ангелина Костова
Албена Бонева
Бърборска
Жени Мартинова
Елена Боева
Галя Иванова
Моля да ми помогнете в избора на педиатър.
Ако има такава тема извенете ме предварително, защото видях само за Надежда.
Благодаря ви. Simple Smile

# 1
Ние сме при Боева. Тя е много добър диагностик, но изписва доста антибиотици, дори и за леки заболявания (зачервено гърло, например!), което на мен лично никак не ми допада. Иначе когато не е сигурна в нещо, препраща към друг специалист. Винаги си вдига телефона, без значение дали е в кабинета или не. Домашно посещение ни направи само веднъж, когато детето се роди и толкова. Оставям те сама да прецениш, но аз се замислям да я сменям, заради пристрастието й към антибиотиците.
За Бонева съм чувала хубави неща, но не я познавам лично. Избягвай Зяпкова - когато сестра ми беше малка, много сериозно й предозира 1 лекарство - беше й изписала дозировка за възрастен, а тя беше тогава на около 4г. Sad Хубаво, че майка ми съвестно чете листовки...

# 2
Ние бяхме при Боева-пълна трагедия...не е човечна и е меркантилна. В момента в който се появи проблем с детето ми започна да ни навиква, че сме с "дефектни гени"-не искаше да дава направления и да съдейства, смята се за специалист по всичко и бърка много какво изписва-в повечето случаи диагнозата й е правилна,но лечението е напълно неадекватно. В комбинация с изключително грубата й сестра накрая не се издържаше.

Общи условия

Активация на акаунт