Дискова херния - 1

• 218 635
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
  • София
andro5, благодаря за снимките
на книгата. Достатъчно добра представа
се добива, за да може човек да прецени
дали да си я купи. 
Ще сложа линкове към снимките в следващата
тема. Hug

# 331
Здравей те искам и аз нещо да попитам.Мисля си за тези инжекции и малко се притеснявам  да кажем и от намиране то им,но най вече от болката .Не искам да ме разбира те погрешно,но наскоро бях болна и трябваше да мина на гентамицин ,не е знай какво но вече една седмица мина от  поставяне то им и имам страшни болки не си чувствам кожата постоя но ме скуби нещо не мога понякога да си търпя и дрехите,а от студа имам страшни болки.Ще издържа бучканията но след това защо имам такава прекалена чуствителност не мие ясно,това го полъчих след операцията.

# 332
А тези кубчета от къде ги намери или използваш някакъв заместител?Моя лекар,при когото ходя на иглотерапия ми даде упражнения-Чи гун,но още не съм ги овладяла серизно,там е важно дишането нали знаеш.Не разбрах от процедурите при Д-р Захариев имаше ли някакъв ефект?
 Simple Smile

Може да се използва табуретка или стол за упражнението. Ако е ниско си сложи възглавница на стола за да се образува прав ъгъл.

# 333
Здравей те искам и аз нещо да попитам.Мисля си за тези инжекции и малко се притеснявам  да кажем и от намиране то им,но най вече от болката .Не искам да ме разбира те погрешно,но наскоро бях болна и трябваше да мина на гентамицин ,не е знай какво но вече една седмица мина от  поставяне то им и имам страшни болки не си чувствам кожата постоя но ме скуби нещо не мога понякога да си търпя и дрехите,а от студа имам страшни болки.Ще издържа бучканията но след това защо имам такава прекалена чуствителност не мие ясно,това го полъчих след операцията.

Тези инжекции са най безболезнените които могат да съществуват! Нищо не усещаш
 до като ти ги правят!
Може би ти самата ако имаш някаква алергия към съставките, за това  имаш болки, но съм убеден, че няма да е от тях!

# 334
Здравей те искам и аз нещо да попитам.Мисля си за тези инжекции и малко се притеснявам  да кажем и от намиране то им,но най вече от болката .Не искам да ме разбира те погрешно,но наскоро бях болна и трябваше да мина на гентамицин ,не е знай какво но вече една седмица мина от  поставяне то им и имам страшни болки не си чувствам кожата постоя но ме скуби нещо не мога понякога да си търпя и дрехите,а от студа имам страшни болки.Ще издържа бучканията но след това защо имам такава прекалена чуствителност не мие ясно,това го полъчих след операцията.

Моите симптоми бяха същите след поставянето на инжекции Алмирал. Близо 2 месеца след това кожата, където са поставяни ми беше безчувствено, при натиск много болезнено, а отвътре нещо ми опъваше. Аз го оприличавам все едно са ми закачени за кожата безчувствени торбички с пясък, които опъват останалата кожа и меса. Не се притеснявай, минава! Peace  А, инжекциите дискус копмозитум са възможно най- безболезнените.
Аз започнах втория курс инжекции- днеска е втората инжекция Grinning

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 11:23 от pipence

# 335
Много моля да кажете какво става с Ели!
Благодаря!

# 336
  • София
Здравейте пак!

Аз доста се влоших последните дни и не мога да спя от болки в таза и левия крак. Тази нощ беше брутално зле. Пробвам с течен аналгин, нимезил или темпалгин, но помага за по 2 часа и после пак страшни болки. Утре ще ходя на ЯМР да видим какво ще покаже, но предполагам, че пак ме очаква тежка нощ сега.
Някой може ли да препоръча някакви болкоуспокояващи, които нямат много странични ефекти или поне не вредят много на стомаха (че покрай ДХ се сдобих и с гастритче   Cry ).

# 337
Здравейте пак!

Аз доста се влоших последните дни и не мога да спя от болки в таза и левия крак. Тази нощ беше брутално зле. Пробвам с течен аналгин, нимезил или темпалгин, но помага за по 2 часа и после пак страшни болки. Утре ще ходя на ЯМР да видим какво ще покаже, но предполагам, че пак ме очаква тежка нощ сега.
Някой може ли да препоръча някакви болкоуспокояващи, които нямат много странични ефекти или поне не вредят много на стомаха (че покрай ДХ се сдобих и с гастритче   Cry ).

Кокстрал на 12 часа, това е аулин, волтарен ретард ми помагаше най-много. И по време на болков период не се слага топло, може да се намажеш с Дийп рилийф или други мазила.

# 338
Здравейте пак!

Някой може ли да препоръча някакви болкоуспокояващи, които нямат много странични ефекти или поне не вредят много на стомаха (че покрай ДХ се сдобих и с гастритче   Cry ).

Опитай с фламексин или диклофенак дуо. За гастрита най добре е да си на инжекции иначе всичко ще ти пречи.

# 339
  • София
Много моля да кажете какво става с Ели!
Благодаря!

За съжаление няма промяна
в състоянието на Ели.
Продължава да е в будна кома.  Sad

# 340
Днес се обадих на Иво. За съжаление наистина няма абсолютно никаква промяна в състоянието на Ели. Преговаря с рехабилитаторката, чака лекарство от чужбина (в него му е надеждата).

# 341
Съжалявам за Ели. Дано скоро да има подобрение.
Инжекциите ги няма в Англия и съм много разочарована. Няма ли място от където могат да се поръчат.

# 342
Съжалявам за Ели. Дано скоро да има подобрение.
Инжекциите ги няма в Англия и съм много разочарована. Няма ли място от където могат да се поръчат.
Има но доставкате около 30евро  Crazy
Ще измислим нещо  Wink

# 343
Весело посрещане на Бъдни вечер! Пожелавам на всички приятно изкарване на Коледа!

# 344
Весели празници и от мен!  santa2

Общи условия

Активация на акаунт