Дискова херния - 1

• 218 598
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
не съм пила досега....ще опитам. Вероятно се нуждая от тези витамини, но в по-концентрирана доза....пия Мерц вече месец, но май там дозата е по-ниска.

четох го това, но то съдържа само Б1. Милгамата освен Б1 съдържа Б6 и Б12

# 391
След операцията пих б1 и б6,но не се сещам за схемата.Прилагани по отделно  с 30 мин .интервал,се  усвоявали по добре.

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 17:14 от aha

# 392
В1 3х2т
В6 2х1т   с интервал от 30мин между тях.Примерно в 8ч В1 в 8.30ч   В6 /за 10 дни/

# 393
  • София
Български витамини ли? Милгама не е ли по-добра? Aз досега само витамини за коса съм пила - пия ги редовно. И калмацин пих около месец - заради магнезия.

# 394
  • София
mila71, ти възползва ли се
от прекрасните вода и кал в
Кюстендил? Проведе ли балнеолечение?  Hug

# 395
  • София
Не......... Embarassed

Нещо лятото така и не успях да се реша...Sad А и още доста ме болеше, лекарят каза да понамалее болката...после стана есента, все да отида и.....Само физиотерапия направих.....Но нямам извинение....малко съм си неорганизирана и това си е...Simple Smile
Напролет или лятото тази година ще го направя. Ти си ми насърчение.....  bouquet

# 396
Мила,едва ли витамините за коса ще помогнат на нерва!Защо се учудваш,че ти предлагам бг витамини.Пила съм и милгама,не съм видяла кой знае каква файда.Предлагам ти го като вариант.БГ витамини струваха около 10лв ,а милгамана беше в пъти по скъпа.Докторът каза да ги пия по-отдело за по-добър резултат.Де да имаше 1вълшебно хапче което да лекува всичко. Laughing

# 397
Мила,едва ли витамините за коса ще помогнат на нерва!Защо се учудваш,че ти предлагам бг витамини.Пила съм и милгама,не съм видяла кой знае каква файда.Предлагам ти го като вариант.БГ витамини струваха около 10лв ,а милгамана беше в пъти по скъпа.Докторът каза да ги пия по-отдело за по-добър резултат.Де да имаше 1вълшебно хапче което да лекува всичко. Laughing

Ако чакате витмините да оправят нещата ще си останете с чакането  Laughing
Витамините са добавка която помага за възстановяването на миелиновата обвивка на нерва, тоест ако си представим, че нерва е проводник то притискането му от хернията разрушава най горния му слой Миелин, да си представим отново проводник с нарушена изолация във влажна среда  Sick води образно казано до Късо-съединение  #Crazy  Mr. Green Laughing

1. Трябва да се намали притискането на нерва от хернията. По точно отокът възпалението. Peace
2. Тук вече трябва да се пият витмини от гр. Б за възстановяване на миелина.

# 398
  • София
aha - всъщност не съм толкова предубедена към българското....Simple Smile....е, може би малко, защото лекарите все скъпи и вносни лекарства изписват....Simple Smile Но и манипулацията във фармацевтичната индустрия е сериозна и затова наистина човек е добре да не  се хваща прибързано на скъпите им предложения. Ще пробвам с по-евтиния вариант. Благодаря ти.

Иначе не разчитам на витамините да ме излекуват. Но понеже само афламил и габаневрал пия и реших, че  е добре да включа най-накрая и тях.

Сега си давам сметка, че след физиотерапията - около месец, два след нея - се подобрих много. Дали сега мога пак да искам направление или зимата не е подходящ сезон? Не съм правила от август.

# 399
  • София
Сега си давам сметка, че след физиотерапията - около месец, два след нея - се подобрих много. Дали сега мога пак да искам направление или зимата не е подходящ сезон? Не съм правила от август.

Когато е много студено, не е препоръчителна
физиотерапията. Би могла да доведе до много
неприятни последици и то не защото не е полезна,
а защото е трудно с пазенето след извършване на
прцедурите, особено сега, както си с болки. Също така,
от чисто практическа гледна точка - опасно е, ако се
прави в недостатъчно отоплени помещения, в които се
налага да се разсъблича пациентът и да лежи общо около
половин час, докато траят процедурите.
По-добре изчакай началото на пролетта.  Hug

# 400
Аз си правих процедури скоро.Не ходя на физ терапия  в старите поликлиники,където докато ти правят процедура на кръста ти простиват яйчниците Laughing.Доволна съм от резулната от последният път,само дето ми изгориха крака Sad
Тези витамини ми ги изписа неврохирурга след операцията.Каза да не взимам милгама,че било по добре да се вземат по отделно.
Доктор Тишо,какъв е този урок дето си ни изнесъл? Thinking

# 401

Доктор Тишо,какъв е този урок дето си ни изнесъл? Thinking

с нагледни материали е по лесно за разбиране  Mr. Green

п.с. добре че темата не е за нещо гинекологично   Joy

# 402
  • София
Тишо здравата ме стресира с разрушаването на този миелин.... Shocked Това не беше ли при множествената склероза.....тежко, дегенеративно заболяване.....???

# 403
Тишо здравата ме стресира с разрушаването на този миелин.... Shocked Това не беше ли при множествената склероза.....тежко, дегенеративно заболяване.....???

Да там беше, аз го пречупвам през моята призма Crazy, извинявай! Там обаче не се знае кой ще бъде нервът от всички възможни и разрушаването става в кората на мозъка където се свързва нерва с нея. Там обаче причината за сега не е известна, предполага се че това е имунната система ooooh!
Тук е същото. но е локално само на това местенце и само на този нерв и причината е механична. Тук няма нищо общо имунната система  Praynig

# 404
  • София
Благодаря! Важно разяснение..... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт