ЕПИЛЕПСИЯ

• 218 252
  • 867
  •   1
Отговори
# 300
някой знае ли как стои въпроса с шофьорските книжки за хора , с тази диагноза? има ли ограничение/забрана или не? нямам спомен... и даже идея си нямам  Confused
Не съм много сигурна,но мисля че има.Наш познат поне го върнаха преди години.

# 301
Галя78, бъди оптимист! само така можеш да бъдеш полезна на рожбата си и на себе си! мен това ме крепи и ако искаш вярвай , но все още не съм плакала нито пред детето си , нито пред някой друг. забранила съм го и на близките ми. така и вдъхвам и на нея вяра, че  всичко ще е наред и не се предаваме.  Peace

# 302
някой знае ли как стои въпроса с шофьорските книжки за хора , с тази диагноза? има ли ограничение/забрана или не? нямам спомен... и даже идея си нямам  Confused
Не познавам хора но съм чул, че в накои редки случай се позволява но много редки са тези случайте поради естеството на заболяването. Когато аз питах беше отдавна преди може би 5 години ми казаха че ако предусещам пристапите и не са толкова тежки че да направа ПТП може или са през определен период от време. Но според мен по-добре да не се рискува докато има някакви пристъпи.

# 303
Но пък той от малък не беше получавал повече гърчове и накрая все пак успя да вземе шофьорска книжка,че и в казарма ходи.Така че,има надежда.Не се отчайвайте! Hug

# 304
Но пък той от малък не беше получавал повече гърчове и накрая все пак успя да вземе шофьорска книжка,че и в казарма ходи.Така че,има надежда.Не се отчайвайте! Hug
Виж за казарма щяха да ме вземат и мен при положение 4е невролога беше писал не годен. Получавах по 20-50 гърча на ден в няколко серии и искаха да ме вземат в казарма там майка ми ме отърва че и избиха нервите тогава, а на мен ми изглеждаше че искат да не вземат някой свой а да ме вземат мен обаче збъркаха адреса Simple Smile

# 305
Той последно мисля че в първи клас е получил гърч и от тогава не е имал.Сега е женен,има момче и момиченце,наборче на малката ми дъщеря.Работи при моят мъж. Grinning

# 306
ники , краси, благодаря   bouquet знам къде да питам аз  Wink по-добре тук, пред цяла България, отколкото в някой кабинет в малкия клюкарски град. поне с общи усилия ще стигнем до истината.

# 307
 vinagi,няма защо! Wink
Моята дъщеря-голямата, също имаше гърчове,но последният беше,когато тя беше на три месеца.Лекарства не пие от години,да чукна на дърво и гърч повече не е получавала.Желая ви успех! Grinning

# 308
vinagi,няма защо! Wink
Моята дъщеря-голямата, също имаше гърчове,но последният беше,когато тя беше на три месеца.Лекарства не пие от години,да чукна на дърво и гърч повече не е получавала.Желая ви успех! Grinning
КЪСМЕТЛИЯ ГОЛЯМ Е ДЪЩЕРЯ ТИ, Аз ако днес нямам пристъп (гърч) се радвам а това с години да нямам. и как при кой лекар ги овладяхте ако не е тайна? bowuu

# 309
Ами то беше преди почти 14 години.Изписаха и фенобарбитал,друго не е пила.Тук,в Ямболската болница и го назначиха.

# 310
Ето линк към чата,ако искате да си говорим,че тук го обърнахме на чат и ще ни се карат-http://gabbly.com/www.bg-mamma.comМалко само трябва да изчакате,за да се отвори.

# 311
Как се отразява при вас температурата върху припадъците? Ill

# 312
Как се отразява при вас температурата върху припадъците? Ill
Ами честно казано при мен лично зависи от температурата ако е много висока може да се получат пристъпи, но пък за щастие рядко боледувам Simple Smile

# 313
Зравеите,
само преди месец ни поставиха диагноза епилепсия на 1г и 1м сме
Опитах се да изчета всичко,но ви моля да ме извените че въпросите ми можеби вече са били разисквани
Будна съм в този час ,защото лепнахме вируса и с таткото се редуваме , за да наблудаваме малката.Казаха ми че и в съня си може да нарави гърч.Ако го направи в съня си без да я усетим,доколко е опасно? и ме притеснява че когато започва да вдига температура   в съня си цялата трепери ,това означава ли че прави криза?При температурен гърч слага ли се диазепам?При невролога незнам кога ще се вредя
Благодария ви предварително

# 314
Вижте не се притеснявайте да ме питате за каквото и да е. Ползвайте ICQ, SKYPE, MSN, e-mail ако искате и адрес за обикновенна поща ще дам. Simple Smile просто няма те никакъв проблем за колкото и личен въпрос да става дума. Между другото може да правите запитвания до майка ми на майл sonka1958@abv.bg понеже някой работи аз не ги помня а тя не обича да говорим по тази тема много и аз я разбирам. Но вие питайте пък тя на каквото може ще отговори. Simple Smile  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт