ЕПИЛЕПСИЯ

• 218 182
  • 867
  •   1
Отговори
# 390
Първо и изписаха Оспамокс но според мен почти не се повлия от него,въпреки че го изпи.После реших да не я мъча и след консултация с УНГ, минах само на сиропа и много вода почти два литра на денонощие.Наблегнах на сиропа,защото до сега съм и давала Проспан, Мукоплан,Мукосолван,имаше и някакъв немски и от нито един от тях не съм забелязвала така бърз резултат,както от хусталгила.От него наистина съм доволна и което ми направи впечатление е че той е само за деца,докато другите са за деца и възрастни.Успех с детенце

# 391
zdraveite!!!az sum Silvana i stradam ot epilepsiq.Predi okolo 2 godini polu4ih purviq si gurch i ot tam mi napraviha neobhodimite isledvaniq i mi otkriha zabolqvaneto epilespiq.Nai-strannoto pri men e,4e pristupite,koito polu4avam(a do sega te sa bili to4no 7,za 2 godini)vinagi stavat sutrin,to4no pri subujdaneto mi i 2 puti po vreme na sun.Vinagi sum useshtala koga shte polu4a pristup...no ne moga da napravq nishto za sujalenie:(Nqkoi kazvat,4e tova sustoqnie ponqkoga se polu4ava samo po vreme na puberteta,v momenta piq neobhodimite lekarstva i okolo 4 meseca ne bqh polu4avala pristup,no predi 1 sedmica otnovo vsi4ko se povtori i mi uveli4iha lekarstvata.Iskam da popitam,koga moje da se kaje,4e si napulno izlekuvan ot tazi kovarna bolest i drugiqt mi vupros e zashto taka izvednuj na 15 god.za purvi put pripadnah i ot tam gurchovete mi za4estiha...???i zashto polu4avam pristupi samo sutrin???

# 392
Здравей "silvancheto"!На тези въпроси незнам дали и епилептолозите могат да ти отговорят. Лошото на тази болест е че е непредвидима. Понякога не ясно от какво се появява, нито кога , как и от какво ще бъде излекувана. Какво е заключението на лекуващия те невролог, след всички изледвания? Мисля, че някъде бях чела за гърчове, които са само по време на сън, или след събуждане.За тях се правеше, ако не се лъжа някъкво специално ЕЕГ- изследване, но да кажат тези, които са го правили. smile3513

# 393
  • Пловдив
  Може би сте чели тази статия, но все пак ще пусна линк към нея:
http://news.iof.ru/mednovosti.ru/2004/06/22/3
отнася се за това как кучетата предусещат и предупреждават епелептическия припадък на детето.

# 394
Здравейте мили мамчета,
прерових цялата тема, но не открих новите координати на проф. Чавдаров. Разполагам със стар адрес (бул "В. Левски" 13А)и телефони. По никакъв на4ин не успявам да намеря новите, а са ми много необходими . Ако накоя от вас разполага с тях, може ли да ми ги пусне тук или на ли4ни. Предварително много благодаря!

# 395
Ето телефона за записване при проф. Чавдаров: 0885987920.

# 396
Силванче, моето дете правеше гърчове само сутрин в 5:30 по часовник. В Св. Наум имат сънна лаборатория- правят ЕЕГ по време на сън. До колкото знам епи се проявява и при стрес, недоспиване, алкохол и прекаленото купонясване.
 Знам, че в тази възраст е почти невъзможно да се избегне всичко това, но...
 За излекуване не знам (винаги може да се върне коварницата при горните обстоятелства), но ми казаха, че да спрат лекарствата трябва да се направят поне 2-3 нормални ЕЕГ през 6 месеца.
 Успех!

# 397
Здравейте! Дали знае някой , нещо за тези тибетски лечители, които в момента са в България? Къде се намират и как човек може да се запише за преглед?  Благодаря ви предварително!

# 398
ети7, имам един адрес дано ти свърши работа. Отзивите са добри , но аз не съм ходила така че не мога да твърдя със сигурност. Ако ходиш моляте пиши какви са ти впечатленията и какво е станало. Ето ти координатите:
ЦЕНТЪР “ЕЛИ ЛОГИНОВА”
гр.София – ул.”Кн.Борис І “ №86
02/9862383 , 9801512
Тибетски лечител , пулсова диагностика

# 399
Момичета разкажете нещо повече за тибетските лечители,какво лекуват,как,знаете ли какви са таксите.

# 400
Дари-к, дали става въпрос за същите? Майка ми е чула по телев.,че скоро са дошли в  България и вече имало към 1000 души записани, проверен бил метода им на лечение от наши специалисти /...!??/ и били напълно легитимни. Нищо повече. И аз знам за Ели Логинова и нейния Тибетски център, но незнам дали е това. Много ти благодаря за координатите, аз имах стария и адрес , ще проверя и ще ви пиша! Дано само не е късно.    Bebo4e, надявам се да е това,  което съм чела от книгите.       wavey

# 401
Здравейте, аз не вярвам много на такива лечители. С какво те могат да ти гарантират дори и временно "задържане" на добро  здравословното ти състояние , а д ане говорим за постоянно

# 402
Здравейте майчета,имам един въпрос относно пътъвуне.
Много съм притеснена а пък нещо отговорите на личната не ме задоволиха
Та ,предстои ни 4-5 часов път ,като трябва да прекосим балкана
Единият вариант е през Шипка там за около 40мин го минаваме но незная как ще се отразят завоите на малката
Другият е през петолъчката и Котел ,няма го изкачването но пък  е час и половина по завоите
По-вече от година не сме минавали по тези пътища.Иначе съм се заредила с диазепам.Ако можете ,моля помогнете със съвет.

# 403
До мамите от Варна-има аптека в Варна от която можете да се снабдите с Диазепам гел ректално- 5мг/88лв/ и 10мг/98лв/,по 5тубички в опаковка са и не може да се купи по-малко.Аптеката се намира до централниа офис на Мсат,казва се аптека Мир.

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 14:41 от Ети

# 404

Здравейте майчета,имам един въпрос относно пътъвуне.
Много съм притеснена а пък нещо отговорите на личната не ме задоволиха
Та ,предстои ни 4-5 часов път ,като трябва да прекосим балкана
Единият вариант е през Шипка там за около 40мин го минаваме но незная как ще се отразят завоите на малката
Другият е през петолъчката и Котел ,няма го изкачването но пък  е час и половина по завоите
По-вече от година не сме минавали по тези пътища.Иначе съм се заредила с диазепам.Ако можете ,моля помогнете със съвет.
Аз съм разпитвала специално невроложката по въпроса. Основното е да стои на задната седалка в средата. Трябва да гледа постоянно напред.
 При някои епилепсии има фоточувствителност, т.е. има опасност при мигащи светлини. По време на пътуване с кола отминаващите предмети (напр. дървета) се явяват такава мигаща светлина. В смисъл те са тъмни, а небето е светло. Надявам се да схвана нещо от безумното ми обяснение.
 Гледайте напред и не се притеснявайте! Това е!

Общи условия

Активация на акаунт