ЕПИЛЕПСИЯ

• 218 150
  • 867
  •   1
Отговори
# 450
Доц. д-р Александър Д. Алексиев Телефоните му са:
Служебни: 02/92 30 465 ; 951 69 96
Мобилен: 0888 279 802
Ние сме водили нашето дете при него, но той май се занимава с по- големи. Но ние сме на 3годинки, а вие сте по-големи. Дано ви помогне.
Аз също бих ви го препоръчала, мисля че работии малки деца

# 451
Майчета, моля ви кажете ми как слагате диазепама и какво количество? Казаха ми, че се слага 1/2мг. на кг. - според теглото на детето. Вие как го правите? Никога до сега не съм го правила и сега малко ме е страх да не объркам нещо. Благодаря ви предварително.

Sad Embarassed Tired

# 452
Здравейте!Племенницата ми е с диагноза епилепсия- по-точно беше.Две години и половина пиеше Конвулекс и след това го спряха,защото последното ЕЕГ беше добро.Вече е на 3г. но все още не говори(освен отделни думи), не реагира адекватно в дадени ситуации и др.Мислехме че това е резултат от продължителното приемане на Конвулекса, но днес една лекарка ни шашна-каза че лекарството е много модерно и изоставането на детето си е по принцип. Моля ви,който е ползвал Конвулекс да ми пише има ли някакви последици и странични ефекти.Благодаря!

# 453
Здравейте!Племенницата ми е с диагноза епилепсия- по-точно беше.Две години и половина пиеше Конвулекс и след това го спряха,защото последното ЕЕГ беше добро.Вече е на 3г. но все още не говори(освен отделни думи), не реагира адекватно в дадени ситуации и др.Мислехме че това е резултат от продължителното приемане на Конвулекса, но днес една лекарка ни шашна-каза че лекарството е много модерно и изоставането на детето си е по принцип. Моля ви,който е ползвал Конвулекс да ми пише има ли някакви последици и странични ефекти.Благодаря!
Здравей, аз лично приемам Конвулекс и то в комбинация с други медикаменти, но съм напълно адекватна. И все пак работя с деца. Е преди да изляза в болничен поради preggo

# 454
Здравейте, моля за съвет , историята ни е следната :
 сина ми получи в детската градина по време на сън припадък, приличащ на епилептичен. Приеха ни в болница и всички възможни изследвание не показват да има епилепсия. Не му назначиха терапия , а припадъка се води - неохарактеризиран. Това стана преди около 1 м. от тогава ми прави впечатление че се оплаква от главоболие когато се умори- може ли да има  връзка с епилепсия евентуално и да се притеснявам ли ???

# 455
 сина ми получи в детската градина по време на сън припадък, приличащ на епилептичен. Приеха ни в болница и всички възможни изследвание не показват да има епилепсия. Не му назначиха терапия , а припадъка се води - неохарактеризиран. Това стана преди около 1 м. от тогава ми прави впечатление че се оплаква от главоболие когато се умори- може ли да има  връзка с епилепсия евентуално и да се притеснявам ли ???
Здравеите !Непременно го заведете отново на невролог .Ние ходим при доктор Иван Иванов и смятам че  е добър във ВМИ.

# 456
Здравеите !Непременно го заведете отново на невролог .Ние ходим при доктор Иван Иванов и смятам че  е добър във ВМИ.
Аз също бих дала този съвет да го заведеш в Александровска, но аз съм доволна от доц.Алексиев

# 457
 тези дни не се е оплаквал... а за св. Наум и доц . Божинова какви са мненията ви? В началото на май ще ходим там най вероятно за иследване.

# 458
Здравей veni-b  не мога да изкажа мнение за доктор Божинова , лично ние ходим при Чавдаров но след като сте се насочили към нея отидете  да прегледа детенцето и ако е нужно да назначи лечение.Пожелавам ти тази диагноза да не се окаже истина просто да е било само  временно неразположение , защото знам какво изпитваш в момента знам и притесненията ти ,Успех и пиши как са се развили нещата .

# 459
Zdraveite,deteto mi e s cerebralna paraliza.Sega e po4ti dve godi6na.Kogato be6e na 6 meseca i postaviha i diagnoza West syndrom-vid epilepsia.Zapo4nahme le4enie s Depakin i Radedorm.Predi mesec spriahme pod lekarsko nablydenie Radedorma.Imam 4yvstvoto,4e pove4e i vrede6e,otkolkoto da i pomaga.vapreki lekarstvata pristapite prodaljavt i lekarite vdignaha race.Minalata godina prilojiha i Sinakten,no ne samo 4e ne pomogna,ami i srina imynnata sistema.Ne znam ve4e kade da ia zaveda i na koi lekar da poviarvam,4e le4enieto 6te e adekvatno.Pomognete mi ako znaete.Tai kato Radedorma go pi v prodaljenie na 1.6m sega sled spiraneto e stra6no iznervena-iavno e ve4e pristrastene.

# 460
Андреа писах ти на лични.

# 461
Здравейте момичета. Искам да ви питам как стоят нещата при вас с издаване на протоколи за лекарствата от здравната каса. До този момент не сме имали проблеми и винаги когато сме ходили при Чавдаров  ни е издавал протокол но днес когато се обадих за преглед ми казаха че не са сключили договор със здравната каса и не издават вече, Трябвало някой невролог да ми издаде такъв но се питам ще се съгласи ли даден невролог да ми издаде такъв протокол след като той не е лекувал детето. Към кого друг невролог в София да се обърна за преглед който е сключил договор и няма да има про блем да ми издаде ,  все пак като тегля чертата за една година са много пари за лекарствата ако си ги купувам. Е ако се  наложи и това ще правя но ако има някакъв вариант моля ви пишете ми.Предварително благодаря. newsm12

# 462
Сетих се и друго да питам чета добри отзиви за Алексиев в Александровска болница, при него нужно ли е направление или е със заплащане и ако някой може да ми каже каква цена е , и какви изследвания се правят при него а също и проблема с протоколите той издава ли.Просто ми е неудобно да му задам толкова въпроси наведнъж загова се обръщам към вас.

# 463
 Ние ходим при Христова В Токуда. До сега не сме имали проблем. Просто трябва детето да е диспансеризирано при невролога.

# 464
Да диспансеризирано е и ние до сега не сме имали проблем но ...

Общи условия

Активация на акаунт