Крем за около очи - III тема

• 77 074
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Днес си взех това кремче колебаех се между него и гела  , но накрая надделя първия, ще го пробвам още тази вечер, на мен ми трябва за първи бръчици, но най вече за подпухналост и тъмни кръгове.
За пръв път ще ползква продукт на Кларинс, надявам се да ми допадне Peace

Аз преди няколко дена си взех пък гела. Доволна съм.  Peace

# 76
# 77
jaklins, отдавна се съм хвърлила око на Futuree Success на Guerlain, скоро ще стана на 32 и се чудя дали не ми е много рано за него. Имам леки линийки, не мога да ги нарека бръчки. Много ли е силен? А пробвала ли си Issima на Guerlain - нали той е първа стъпка и е по-лекичък?
В момента ползвам Special Eye Contour Balm на Clarins и съм доволна, изглажда линийките. Имам и маска за околоочния контур на Guinot - има ефект и от нея, но е съвсем моментен.

# 78
  • Paris
jaklins, отдавна се съм хвърлила око на Futuree Success на Guerlain, скоро ще стана на 32 и се чудя дали не ми е много рано за него. Имам леки линийки, не мога да ги нарека бръчки. Много ли е силен? А пробвала ли си Issima на Guerlain - нали той е първа стъпка и е по-лекичък?
В момента ползвам Special Eye Contour Balm на Clarins и съм доволна, изглажда линийките. Имам и маска за околоочния контур на Guinot - има ефект и от нея, но е съвсем моментен.
Issima вече не се произвежда. Бих ти препоръчала да изчакаш щом са само леки линийки. Пробвай с Хепилоджи.
http://skincarebeautyproduct.blogspot.com/2008/11/review-guerlai … -eye-glowing.html

# 79
Хепилоджи имах предвид, но се обърках  Peace

# 80
  • Варна
Аз съм на 26 и ми препоръчаха хепилоджи...ползвам го от около 6-7 месеца и не виждам никаква промяна в състоянието на контура...естествено момичето ми каза, че ефект се вижда след втората третата опаковка. Кремчето е много икономично... Crazy

# 81
Само да вметна , че открих добър крем за себе си - дълго не бях попадала на нещо с толкова бърз и видим положителен ефект. Да уточня , че нямам бръчки около очите , а проблем са ми торбичките - особено сутрин- наследствено е от майка ми и смятах , че няма оправяне . Кремчето е на Korres "Materia Herba" , води се овлажняващ околоочен крем , а отдолу пише , че е срещу тъмни кръгове . Действително кожата се изглади и изсветли , дори имах няколко следродилни пигментни петна , които почти изчезнаха . Доволна съм много и това е само от тестера . За Коледа ще си подаря цялата тубичка Flutter- цената беше около 35 лв.

Продуктите вътре са органични , няма парабени , минерални масла , силикон , пропиленгликоли и етаноламини , така че алергичните са спасени Heart Eyes.

# 82
  • София
Ивинявам се ако вече има такава тема,но не успях да я намеря ако не и е тук мястото нека модератора я махне.Имам огромен проблем с торбичките по очите Cry-не само че са подпухнали винаги,но и са тъмни  кръгове и с нищо не мога да ги прикрия,камо ли да ги "излекувам".Пробвах се с ролоните на гарниер,тампони и кремове на Avon и какво ли още не,но без ефект.Ако някоя от вас вече се е справила с проблема нека сподели как се е справила,ще съм ви благодарна  Heart Eyes

# 83
И аз имам същия проблем. Така,че с интерес ще следя темата

# 84
furcholetka пробвали със студени пакетчета от черен чай или лайка?

# 85
  • София
furcholetka пробвали със студени пакетчета от черен чай или лайка?
Пробвала съм,но няма ефект,а съм само на 21г.Не ми се иска да пробвам по-силни кремове за по висока възрастова група,защото съм чувала че не е хубаво,ама вече съм се хванала за главата и не знам какво да правя  #Cussing out

# 86
  • София
И аз имам същия проблем,в момента ползвам новия рол-он на Клиник all about eyes,но не съм видяла резултат.
Забелязала съм че соленото оказва много голямо влияние върху тобичките под очите,старайте се да го избягвате

Тази маска ми я препоръчаха,но засега няма как да се сдобия с нея  Sad

# 87
furcholetka кремовете за по-високи възрастови групи са против бръчки, докато в повечето случаи кремовете против торбички и сенки под очите са за всяка възраст
най-добре иди в някоя добре заредена аптека и попитай за крем за под очите със силен дрениращ ефект  Peace

*Bubble*  такива маски имам две и съм си ги купувала от орифлейм и ейвън. Просто ги слагаш в хладилника, а после на очичките, може да питаш и за тях в аптеките не вярвам да нямат  Simple Smile

# 88
  • София

*Bubble*  такива маски имам две и съм си ги купувала от орифлейм и ейвън. Просто ги слагаш в хладилника, а после на очичките, може да питаш и за тях в аптеките не вярвам да нямат  Simple Smile
А имат ли си някакво специално наименование,или просто "маски"

# 89
просто маски  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт