Жената Везни-2 част!

• 32 809
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
от нас май само аз съм редовна в Имената. Stuck Out Tongue

# 121
Ина и Ива ми харесват много  Hug

# 122
Vall.Val ,ако искаш пусни тема в подфорум Имена.Ще чуеш доста мнения.
На мен Вайа не ми харесва.
На мен пък Ивана не ми харесва. Не бих си кръстил детето на името на чалгаджийка.  Rolling Eyes 

# 123
Stallion,то първо няма да е кръстено на нея.а и докъто детето порастне от чалгаджийката няма да има ни вест ни кост,ще е забравена отдавна. Whistling

# 124
Зами, нямам никакво време и затова не пиша....Срам ме е,че не съм поздравила рожденничките от последните дни......

Честит рожден ден на всички рожденнички!!!!!! Живи и здрави бъдете, щастливи и обичани!!!! Наздраве!!!!!  bouquet

За имената да си кажа......Нямала съм никакви проблеми.....По принцип решавам и правя дадено нещо. Рядко се колебая, рядко взимам трудно решение......Хареса ли ми нещо - действам.

С имената на децата - всички са мое дело.......Нямала съм алтернатива, въпреки,че все пак съм имала и измислено и за другия пол......Но интуицията не ме подлъга и 4-те пъти.......

Първото - исках да е с В, да не е често срещано....Преди 14г. името Велизар не бе толкова популярно.......Само, че не исках ад му казват на галено Вели и затова моето момче е Вилизар.....Та...име с В - Велизара или Вилизара........Алтернатива - Вилизара.

Второто - знаех,че ще е момиче и че ще е Рая. Още от 7-я ден знаех,че съм бременна с нея - усещах го по някакъв начин........Нищо,че докторката на ултразвука не бе много сигурна, каза да отида след 2 седмици, но по-скоро не съм била бременна.....Но аз знаех,че има нещо в мен...И че това е Рая......Алтернативата тук бе Ради......

Третото - научих за него в края на 2-я месец......За мен бе Божия благодат, защото № 1 и №2 са заченати с лекарства....А №3 от 2 пъти секс с месеца и без никакви стимулации......Та....Йоан =Божия благодат. Още щом разбрах.......Алтернатива - Йоана......

Четвъртото.......Знаех,че е той......Въпреки,че исках горещо да е Тя, защото името ми харесва много, исках да е на дядо ми(разкошен човек)..........Но....прокървих в 3-4 месец....И обещах на Бога,че ако ми го запази ще е Самуил - Измолен от Бога.......Спазих си обета........Алтернативата - Павела.......

Хубава нова седмица, момичета, бъдете здрави!!!!!!!

# 125
Мамо,да са ти живи и здрави!

# 126
Честито и от мен ако някой съм го забравила !  bouquet
И на 6 .10 .голямата ми щерка също празнува, от нашата банда е !

# 127
Нощни очи, Мишелин;elinor1985;Илея

Честит ви Рожден Ден на патерица!   Tada nbirthday newsm67
Да сте живи и здрави и много обичани!

Позачезнах за някой и друг ден, но сега вече съм на линия.

Vall.Val , и аз съм за Ина. Вайя също ми харесва , но галено някак си не си го представям.

# 128
Момичета много се радвам, че пак съм тук, но малко пътувах, но почерпкта е тук

# 129
Аз имената съм ги измислила или Сияна или Елинор Grinning.Йоана също е хубаво име PeaceМного добре мина РД-то ми, но тази вечер продължава, малко като циганите три дни Mr. Green.Тези дни ми е много спокойно и дано продължи Praynig

# 130
Мишелин;elinor1985;Илея-ЧРД!Здраве,късмет и много усмивки!

Пожеланията ми за вас,момичета

Разбира се и подарък  Mr. Green

# 131
Здравейте, момичета и Сталион.  Laughing
Чета ви, но нещо не ми се пише.  Sad Благодаря за пожеланията, Честит Рожден Ден на останалите рожденички и мерси за почерпките.  Laughing

Елинор, наздраве, щом ще празнуваш и тази вечер.  Mr. Green
Естел, подаръка няма да го върнем ...  Mr. Green

Нощни очи, вкъщи не било толкова лошо. Гледам да ставам рано, почиствам, сготвям нещо. Форумът обаче изяжда много от времето ми. А имам книга от 900 страници да чета. Уж за кураж при кандидатстване за нова работа. Да взема да си изпрося един БАНан ли?  Mr. Green

# 132
Естел Hug прекрасно е!
Щях да празнувам и дори си бях взела отпуск, запазих и час за фризьор за да се направя излищно красива Mr. Green, но от следобеда ми е зле и сега май имам температура.Сгушена съм на пашкул и зъзна, а искам да изляза и да празнувам, но го отложих за края на седмицата Sad.Хубавото е, че приятелките ми са точни и ме разбраха.Смяната на сезоните е направо противна, докато се адаптирам ще се разболея.

# 133
И аз съм леко болна,постоянно ми е студено,депресирана съм,търся работа..и мога да се оплаквам още много.Затова кротко си чета. cold yu5

# 134
Пих разни лекарства, че утре съм на работа, а как не ми се ходи след 4 дни почивка.Ще си намериш скоро работа и ще ни се похвалиш, в това съм сигурна, везните сме хубави хора и няма как да не се случи Peace

Общи условия

Активация на акаунт