Жената Везни-2 част!

• 32 804
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Честит Рожден Ден на всички рожденички!

Бъдете живи и здрави и нека всичко хубаво,което си помислите Ви се сбъдне!

# 136
Много ми беше хубаво в почивка, а сега се мъча да издържа цял ден на работа Thinking.Везните май нещо не ни се работи newsm78

# 137
Везните май нещо не ни се работи newsm78
Мдааа, и ако може някой друг да свърши вашата работа много ще ви е добре. И много интересно как така само и единствено вие имате право на мързел, но не и останалите около вас...  Confused
Ако всичките сте такива тази ще е следващата зодия, която ще попадне в "Черния списък на зодиите, за които човек не трябва да се жени".  Rolling Eyes 

# 138
Мишелин;elinor1985;Илея , Честито на патерица, но имах много работа тези дни и не успях навреме  Blush

Копнеж, Честит рожден и на теб!

Желя на всички ви здраве , щастие, късмет, пари и всичко останало!

Успешен ден , Везнички!

# 139
вчера станах на 40 години
я ми обяснете защо не се празнува 40 годишнината., останах много разочарована..

като руски възпитаник такива неща не съм чула, но тука пък с какво се свързва този юбилей. ?????

# 140

като руски възпитаник такива неща не съм чула, но тука пък с какво се свързва този юбилей. ?????
Защото на починал се изнасят 40 дни и от там 40 години не се празнуват-да не предизвикаш съдбата.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=368598

# 141
Брейй каква темичка имало  Grinning  Няма спор, че това е най-добрата зодия, пишете ме и мен на 12.10 (макар, че съм родена на 11ти, но това е друга тема  Rolling Eyes )

Честит Рожден Ден на всички рожденнички днес, най-вече поздравявам Копнеж  Hug Нека здравето, любовта и щастието са винаги с вас    bouquet

За пръв път чета за тези сатурнови дупки, но около 22-24септ наистина ми беше мноооого черен период, карах се с всички напосоки ей така от нищото, явно имало защо.
Сега ще прочета повечко, хубав макар и дъждовен ден на всички  Hug

# 142
  • ул. "Мечтание"

Защото на починал се изнасят 40 дни и от там 40 години не се празнуват-да не предизвикаш съдбата.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=368598

На бебето пък се прави Погача, когато стане на 40 дни. Simple Smile Това е сакрално число и не виждам причина да не се празнува такъв юбилей! То си е повод за празнуване! Simple Smile

Хайде, честито на следващата порция рожденници! Здраве и щастие ви желая!   bouquet

# 143

Аз пък напук на всички суеверия, такъв готин 40-ти рожден ден спретнах на мъж ми преди време.......И защо да не се празнува? Какво общо имат живите с мъртвите?????? След 3г. и аз ще си празнувам 40-тия рожден ден.......Да не ставам всеки ден на 40г.? Винаги съм се чудела на логиката на суеверията......

В тази връзка аз и на зодии не вярвам, но заради емоцията пиша в тази тема......

Мишелин;elinor1985;Илея-ЧРД!Здраве,късмет и много усмивки!

Пожеланията ми за вас,момичета

Разбира се и подарък  Mr. Green

Естел, ме комплексира.....Но аз ще мина и с нейните пожелания, и с нейните цветя, но най-вече с нейния подарък - за балона имам предвид........

Честит рожден ден на Мишелин, Елинор и Илея!!!!

Честит рожден ден и на Копнеж!!! Здраве, щастие, усмивки, много сбъднати мечти и много радост!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Нели, Нощни очи Hug Hug Hug

# 144
О-о-о, много сте мили, БЛАГОДАРЯ на всички за пожеланията, цветята, почерпките и ...балона!!!
 smile3525

# 145
Копнеж, Честит Рожден Ден! Желая ти всичко което си пожелаеш да се сбъдне!
xamelionwelcome Честит Рожден Ден на патерица, да си жива, здрава и много обичана от близките си smile3525
nellito v, добре си ни дошла и ти!
Много се радвам когато видя, че пишете в темата.Никои не ме разбира и пак сгафих пред любимия и тази вечер ми е много кофти Sad

# 146
Копнеж,ЧРД!Здраве,късмет,щастие и сбъдване на мечтите ти!
Ще духнеш ли свещичките?
Mr. Green

# 147
Копнеж,ЧРД!Здраве,късмет,щастие и сбъдване на мечтите ти!
Ще духнеш ли свещичките?
Mr. Green

smile3532
Естел, как е при теб?Последните дни беше доста унила.

# 148
Копнеж, Честит Рожден Ден и от мен.  Hug
Естел, опасна си ...  Hug  Joy

Днес си наложих забрана да не чъкам из форума и фейса до 20:00. Удържах ...  Flutter Утре пак така ...  Mr. Green

# 149
Аз и днеска съм умряла.Все ми е студено,тъжно,депресирано,ядосвам се на ММ макар че не ми е виновен,обвинявам го за какво ли не.
Утре ще ходя на някакво интервю за баничарка. Crazy С такова образование съм,но нямам опит.И ми се обадиха макар в мот.писмо да пишеше че нямам опит. Rolling Eyes Отварям пощата,намирам обявата и чета:Кандидатствали трима души. ooooh! Tired Все пак ще ходя. Tired

Общи условия

Активация на акаунт