Жената Везни-2 част!

• 32 806
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Как да не ти е студено от сутринта треперя, но тази вечер съм на отопление, не ме интересува, че е рано Crossing ArmsАко имаш желание за работата успех, ако не  fingerscrossed за друго предложение.

# 151
  • ул. "Мечтание"
Естел, успех! Може да ти излезе късмета.  Wink

# 152
Естел, хубави подаръци правиш! Успех ти пожелавам в намирането на работа!
Напълно те разбирам и в това че мъжът ти го отнася без вина. И аз имам същия недостатък, ако съм ядосана на нещо/някой,  ММ горкия е навикан без причина. Понякога и сама не се понасям в такива моменти, но той си ме знае и търпи.

# 153
И тая работа не била за мен. Tired Нямам опит.Мамка му,в СВ-то съм написала какво съм работила и изрично съм отбелязала че нямам опит. Close

# 154
Не се ядосвай, ще се намери работа и за теб.
Има практика да се  викат на интервю хора, които не отговарят на условията (в твоя случай за липсата на опит) , но ей така за бройката, или пък за да изпъкне някой техен любимец.

# 155
  • ул. "Мечтание"
Естел  Hug
Дано скоро си намериш нещо подходящо, което да те удовлетворява!

Понякога тия работодатели ме изумяват с тъпотата си. Като се сетя какви безумни обяви съм чела, пълна трагедия!  ooooh!

Мен сатурновата дупка май ме нападна след рожденно.  ooooh!  Tired Ужасно съм вкисната и проклета.  afwitch Misc Bomb newsm29 Мъжа ми е малко като на минно поле, ама и той все едни ги ръси напоследък. "Оправдава" очакванията ми да се държи тъпо. На всичкото отгоре ме е нападнало бременното безсъние, а не мога да си отспя защото из тоя скапан блок някой непрекъснато чука, блъска и ремонтира!  #Cussing out #2gunfire

# 156
Момичета ,помагайте за един подарък. Обекта е мъж Везна ,човек, който има всичко ,естет към изкуството!
Занимаве се с цветя .Подаръка не трябва да е личен ! newsm78

# 157
Оф...много ми е едно такова тъжно,никакво.

# 158
Нощни очи, излей си яда и нервите, а мъжете са си такива и винаги когато ти трябват перфектни са най-дразнещи.Любимият е същия, а когато съм в депресия ми се подиграва и ме обвинява, че му пада батерията на телефона от моите излияния Close
Естел, горе главата, приеми го като нещо което не е трябвало да стане, не е твоята работа знам колко и е гадно на една везна да загуби  bouquet
titon4e, мислила ли си за някаква книга за пътувания или изкуство newsm78.Аз на една приятелка и подарих за интериорен дизайн и много се зарадва.
Днес бях най-тънко облечения човек във Варна, всички с ботуши и зимни якета, а аз с объвки и лек тренч Mr. GreenЗамръзна ми д__то докато се прибера.

# 159
Имало земетресение снощи, но аз нищо не съм усетила Rolling Eyes.Ако майка ми не ми беше казала нямаше да знам, а е било близо и доста силно.Въобще не съм сетивна Thinking
Какаво правите везнички?Аз мързелувам днес, имам работа в нас, но нещо ме мързи  Mr. Green

# 160
Здравейте,
нашия месец много студено ни изненада  cold упорито отказвах досега да пусна климатика, но днес май ще се предам.
Титонче и според мен книгата е добър подарък, сега има толкова много предложения, че и на всякакви езици, нещо за цветята, или там каквото го вълнува ще е доста подходящо  Peace
Естел погледни света с други очи, то е ясно, че живота никак не е лек за всички, поднася ни сума ти изпитания и трудности, но и добрите моменти си заслужават мъките. Вярвам, че много скоро ще ти се случи нещо много хубаво, точно когато най-малко очакваш  Hug Може би трябва да смениш обстановката за няколко дни, излез сред природата, отиди за ден -два ако можеш в друг град при роднини или приятели, ей така да се разсееш и да погледнеш живота си отстрани, много често помага  Peace
Аз тези дни съм типично по везнински - не мога да реша каква торта да си поръчам за РДто hahaha Много обичам една ягодова от фрут бара до нас, и една шоколадова от Неделя - е голяма дилема с коя да прекаля, че сега съм на една диета  Flutter И тъкмо щях да ходя до Неделя да поръчам шоколадовата и една приятелка дето работи във фрут бара каза, че ми е поръчала ягодовата уж за изненада, ама разбрала терзанията ми Laughing Та сега ще видим дали не може да й сложат шоколад отгоре....абе все едно си нямам други проблеми  Mr. Green
Хайде лек и незамръзващ ден на всички  Hug

# 161
Аз обожавам шоколадови торти и на РД-то ми беше такава, а вътре цели лешници Heart EyesИзядох три парчета за два дни и не ме е срам, то защото моя не обича толкова тежки иначе щеше да я излапа.Нашия месец е направо януари, но аз още не се давам и не съм баш зимно.
Днес няма почерпка Crossing Arms

# 162
Да почерпя за 25тия си рожден ден!

# 163
  • ул. "Мечтание"
Естел, честито ти помъдряване!  Hug (с теб май сме връснички  Wink)
Дано вече те пусне кофти настроението!

# 164
Честит Рожден Ден!Естел, пожелавам ти здраве, щастие и нова работа!
Май сме три на по 25  bouquet
Днес да се похваля с придобивката си анцунг, такова нещо с години не съм носила, но днес ме обвзе желание да си взема един Адидас много ми хареса как стои на една позната, а на мен още по-хубаво Mr. Green, а  утре може и маратонки.Трябва да започна да спортувам нещо, че вече няма как да рачитам само на това, че съм млада, но така ме мързииии Grinning

Общи условия

Активация на акаунт