Пазаруване от www.asos.com - 8

• 42 408
  • 765
  •   1
Отговори
# 105
Да, точно така. Всичките ми поръчки, казвала съм много пъти досега, които са над 100 паунда, ми ги изпращат експресно с куриер.

# 106
Да, точно така. Всичките ми поръчки, казвала съм много пъти досега, които са над 100 паунда, ми ги изпращат експресно с куриер.

На мен пък над 50 паунда /без доставката/ ми ги изпращат с куриер.
Дори сега забелязах, последната ми поръчка за общо 35 паунда, също е изпратена с куриер и днес трябва да ми я доставят!  newsm44

# 107
О, браво. Ти си още по-добре.
Ако не е тайна, какво чакаш за 35, което са пратили с куриер, много ми е интерсно? Нещо на някоя марка ли е?

# 108
Ако не е тайна, какво чакаш за 35, което са пратили с куриер, много ми е интерсно? Нещо на някоя марка ли е?

Ами от аутлета бях поръчала предимно мъжки дрехи - тениски и ризи, бяха супер изгодни. Всичко е от известни марки, но пък стойността не е голяма.  newsm78

# 109

Ами от аутлета бях поръчала предимно мъжки дрехи - тениски и ризи, бяха супер изгодни. Всичко е от известни марки, но пък стойността не е голяма.  newsm78

Мерси.   bouquet

# 110
# 111
Момичета писах им и ми отговориха в рамките на 30мин. Пращат ми отново поръчката експресно, а за единия артикул ми върнаха парите понеже е Out of stock. Засега съм много доволна, много коректни, дано този път вече е ок   bouquet

# 112
  • София
Освен и аз да пиша та да се поразбързат малко.Чакам две за по 80 паунда

# 113
Освен и аз да пиша та да се поразбързат малко.Чакам две за по 80 паунда

Те няма какво да се поразбързат, те са си пратили нещата. Пиши им, ако е минало повече от нормалното време. Те ще ти дадат дата, на която да им пишеш, ако още ги няма нещата дотогава. На датата като им пишеш, ако вече примерно не си искаш нещата, пиши им е искаш рефънд, защото автоматично пускат поръчката наново. И дори и след няколко минути да им кажеш че не си я искал, вече няма как да я канселират. Peace Аз затова винаги уточнявам.ю
И все пак стискам палци да си я получиш. Иначе няма страшно, много са коректни.

п.п. Аз не знам дали бях казала, в една от последните ми поръчки липсваха ботуши. Кутията там, пък празна. Писах им, веднага изпратиха нови.

# 114
  • София
Страшно - няма, дрехи са, не е болка за умиране и да не ги получа, ама е досадно, че чакаш.Още малко и рискувам да забравя какво съм поръчала Crazy И каква е тази дискриминация на някои за по-малка сума с куриер, на други без?КАк си ги решават тези неща Crossing Arms Иначе аз им давам срок общо месец и ще пиша, т.е. до края на другата седмица най-късно.

# 115
Явно заради определени неща. Защото и моя приятелка е пускала веднъж само една рокля, на All Saints, била е около 60 паунда, и са й я пуснали с куриер.

При мен политиката няма промяна откакто съм взела да поръчвам- до 100 паунда по пощата, над 100- по куриер.

# 116
  • Пловдив
Има още по-голямо намаление на продуктите Peace, следя движението по кошницата си. Току-що пуснах нова поръчка  Mr. Green, въпреки че още не съм си получила предходните две  Tired. Едната, която е от 9.09 днес са ми я пуснали отново с експресна доставка. Лошото е, че имам и друга от 16.09, която също не е пристигнала и за нея ми дадоха краен срок до 12.10 да чакам. Ако и за нея трябва да им пиша...кофтииии  Thinking, страх ме е да не вземат да ме отрежат накрая и то заради някакви неизвестни обстоятелства  Tired.

# 117
Как пък не намалиха нещо, дето и аз следя. Tired
Едничко няма намалено от моите. ooooh!

# 118
Мойта поръчка утре би трябвало да е при мен, защото днес в 13 и 30 е пристигнала в България.Притеснява ме само че парите , които трябваше да ми върнат , все още не са в картата ми.До какъв срок трябва да ми бъдат върнати по принцип?

# 119
Стига се притеснява. Парите идват по картата до 7 дни по принцип. Като обикновено става за 2-3 дни. Асос веднага нали са ги върнали???

Аз ще пускам  Embarassed, някой ако иска нещо, да пише. Peace

Общи условия

Активация на акаунт