Пазаруване от www.asos.com - 8

• 42 416
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
Харесах си 3 неща на Мисс 60, и те преди няколко минути отново им вдигнаха цените. Да им имам намаленията за по 1 час. Tired

# 121
Харесах си 3 неща на Мисс 60, и те преди няколко минути отново им вдигнаха цените. Да им имам намаленията за по 1 час. Tired

Абсолютно същото , толкова неща бях нахаресала и тъкмо се зарадвах а то какво стана...

# 122
Здравейте,

Малко захладня и започнах поръчките от  Асос Laughing
Има ли някой код за намаление в момента ?

Предварително благодаря   bouquet

# 123
Проблем ли ще е ако дам домашния ми адрес, а когато пристигне пратката не съм там.Тоест ако е поръчано по обикновен начин - по пощата на адреса ли се доставя или си го вземам от пощата?

# 124
Винаги съм си взимала пратката от пощенският клон

# 125
  • Пловдив

Абсолютно същото , толкова неща бях нахаресала и тъкмо се зарадвах а то какво стана...

Точно на Мис 60 си поръчах няколко неща, но сега виждам че пак са им върнали старите цени (веднъж и аз да издебна нещо  Crazy). Сега обаче гледам, че са намалили доста от детските дрешки, които наблюдавам....ейй големи дяволи са тези от Асос  Mr. Green...

# 126
Здравейте,чета ви редовно и разглеждам покупките ви,въпреки ,че до сега никога не съм пазарувала от сайта.Много харесвам дънките на мис сиксти и в сайта ми се струва ,че цените са доста приемливи ставнение с цените тук  Rolling Eyes Харесах този модел(от намалените ,иначе харесвам и много други  Simple Smile )
http://www.asos.com/Miss-Sixty/Miss-Sixty-Magic-Bottom-Lifting-J … t=-1&clr=Blue    дали някоя от вас го има да сподели подробности?Интересува ме дали модела е прав(такъв си търся) и размери.Аз съм висока 174 и талия на дънки 37-38(ниска) според вас за  кой размер съм? И още един въпрос-ако реша да направя покупка мога ли да се включа към някое момиче защото не бис се справила сама  Embarassed Благодаря предварително на тези които ще си направят труда да ми отговорят    bouquet

# 127
  • На черешатааа
На Мис 60  нещата изчезнали ли са, тоест по- част от тях или аз нещо не съм в час  Thinking

# 128
Здравейте момиче, аз съм от Стара Загора! Правила съм няколко поръчки от Асос, всичко досега ми е пристигало навреме. Ако има някоя мама в региона, която поръчва, може да си комбинираме поръчките или ако някой иска да му поръявам също мога да го правя!

# 129
Здравейте,чета ви редовно и разглеждам покупките ви,въпреки ,че до сега никога не съм пазарувала от сайта.Много харесвам дънките на мис сиксти и в сайта ми се струва ,че цените са доста приемливи ставнение с цените тук  Rolling Eyes Харесах този модел(от намалените ,иначе харесвам и много други  Simple Smile )
http://www.asos.com/Miss-Sixty/Miss-Sixty-Magic-Bottom-Lifting-J … t=-1&clr=Blue    дали някоя от вас го има да сподели подробности?Интересува ме дали модела е прав(такъв си търся) и размери.Аз съм висока 174 и талия на дънки 37-38(ниска) според вас за  кой размер съм? И още един въпрос-ако реша да направя покупка мога ли да се включа към някое момиче защото не бис се справила сама  Embarassed Благодаря предварително на тези които ще си направят труда да ми отговорят    bouquet

То по принцип има само 27 номер! Смятам, че номерацията на Мис сиксти не е по - различна от всички останали марки - стандартна е! Според мен са леко чалзстон надолу, но пък стоят почти като прави Simple Smile

# 130
  • Пловдив
някой пробвал ли е да прати на английски адрес или отрязват такива поръчки  Peace

# 131
някой пробвал ли е да прати на английски адрес или отрязват такива поръчки  Peace

Дам, аз, и не става  Rolling Eyes

# 132

Дам, аз, и не става  Rolling Eyes
И аз пробвах преди няколко месеца и ми отказаха поръчката.

# 133
аз нямах,проблем да поръчам до англ.адрес една рокля на М60,която не се доставяше извън UK,през септември

# 134
Аз днес си получих дългочаканата поръчка, като цяло съм доволна  Simple Smile Само не съм уцелила размера на 1 поличка, доста ми е къса  Joy

Общи условия

Активация на акаунт