Пазаруване от www.asos.com - 8

• 42 439
  • 765
  •   1
Отговори
# 135
някой пробвал ли е да прати на английски адрес или отрязват такива поръчки  Peace

Дам, аз, и не става  Rolling Eyes
И аз пробвах преди няколко месеца и ми отказаха поръчката.

И моите опити са отпреди няколко месеца, сега може да са се променили нещата  Peace

# 136
някой пробвал ли е да прати на английски адрес или отрязват такива поръчки  Peace

Лятото имах такава успешна поръчка до англ.адрес, защото поръчах неща от Gap.

# 137
  • Варна
И аз имам поръчка до англ. адрес, но сега пък ми отказаха една, още не са ми отговорили защо.  newsm78

# 138
  • Пловдив
Опитах да платя до УК адрес с пейпал, но не ме пусна, та накрая я пуснах до Бг адреса  Peace

# 139
момичета, при големи поръчки (9 4ифта обувки + разни други нещица) колко време се бавят с шипването? направих поръчка в четвъртък късния следобед и до сега статуса е Order Processing... а друг път шипването е ставало най-късно на следващия ден сутринта (дори и в събота сутрин)... това бавене нормално ли е?  надявам се да не ме орежат.

редактирам: тая сутрин получих мейл, че поръчката ми е изпратена. Горките хора и в неделя трябва да работят.

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 13:07 от Azalee

# 140
В момента май е всеобщо забавяне , защото и аз имам поръчка от няколко дни, и още не е шипната. Сигурно са претрупани. Но ако до понеделник не ми я изпратят, смятам да им пиша едно мейлче.

# 141
Вероятно заради разпродажбата е това забавяне. И на мен вендъж ми се беше случило нещо подобно, но нямаше проблем.  Peace

# 142
В момента май е всеобщо забавяне , защото и аз имам поръчка от няколко дни, и още не е шипната. Сигурно са претрупани. Но ако до понеделник не ми я изпратят, смятам да им пиша едно мейлче.

Успокойхте ме , че проблема не е само при мен. Благодаря дами  Peace

# 143
и при мен забавяне

# 144
А има ли шанс, докато ми я шипнат някое от нещата , които съм поръчала  да свършат? Sad

# 145
Не. Нали имат система, която ти приема поръчката.
Изобщо, аз не съм срещала в друг сайт толкова добра система за артикулите и бройката им. Дори като се сложи нещо в кошницата е резервирано за теб за 2 часа, за да не ти го вземат под носа, докато завършиш поръчката.
И благодарение на тази система един път  си опазих един гащеризон, който беше последната бройка, а аз много го исках, но беше събота вечерта, а картата ми беше празна. До понеделник го бутах през два часа в кошницата, за да няма как да го купят. Не ми казвайте, че съм луда, знам го. Mr. Green

# 146
Цитат
Ekaterinaaa_
Вмъкни Цитат
А има ли шанс, докато ми я шипнат някое от нещата , които съм поръчала  да свършат? Sad

На мен ми се случи с първата поръчка, сложих в кошница, платих, но на следващия ден ми писаха, че е out of stock артикула и ще ми върнат парите.

# 147
А има ли шанс, докато ми я шипнат някое от нещата , които съм поръчала  да свършат? Sad

на мен ми се е случвало. получих потвърдителен имейл за поръчката, а след няколко часа мейл, че един артикул не е наличен и втори мейл, че поръчката е шипната. Та докато не получиш мейл, че нещата ти са пратени, нищо не е сигурно  Wink

Какви са тия кредитни карти в БГ, при които първо трябва да внесеш пари на сметката и после можеш да пазаруваш  Thinking

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 14:41 от Azalee

# 148
  • Варна
А има ли шанс, докато ми я шипнат някое от нещата , които съм поръчала  да свършат? Sad

Възможно е, 2-3 пъти ми се е случвало. За съжаление, сега в последната ми поръчка пак стана... Sick

Какви са тия кредитни карти в БГ, при които първо трябва да внесеш пари на сметката и после можеш да пазаруваш  Thinking

Ако си я изпразнила до дупка Mr. Green

# 149
Какви са тия кредитни карти в БГ, при които първо трябва да внесеш пари на сметката и после можеш да пазаруваш  Thinking [/size]

Просто картата не е кредитна, а дебитна.

Общи условия

Активация на акаунт