Пазаруване от www.asos.com - 8

• 42 510
  • 765
  •   1
Отговори
# 150
  • София

Всичките ми поръчки от АСОС са до англ.адрес на фирма превозвач!

Нито една нямам отказана до сега!

# 151
  • В мечтите

На мен всички поръчки са били на англ.адрес.Сега искам да върна един от артикулите и нали ще се разминават адресите  newsm78....и къде се отбелязва номера за който искаш да се размени  newsm78.....и как да го пратя препоръчано..или моля ви дайте акъл  Sick

# 152
Днес ми е шипната поръчката по пощата, дано този път дойде.    bouquet

# 153
  • Пловдив

На мен всички поръчки са били на англ.адрес.Сега искам да върна един от артикулите и нали ще се разминават адресите  newsm78....и къде се отбелязва номера за който искаш да се размени  newsm78.....и как да го пратя препоръчано..или моля ви дайте акъл  Sick

Според мен, не би трябвало да е проблем това от къде връщаш даден артикул, след като се придружава от бланката с номера на поръчката и т.н, която са ти изпратили заедно с пратката. Но аз никога не съм поръчвала на английски адрес, а директно на моя, затова само мога да предполагам. Иначе, на същата тази бланка, срещу артикула който искаш да върнеш има графа "size" ако не се лъжа - там отбелязваш желания номер, с който искаш да го замениш, а в табличката по-надолу отбелязваш, че искаш замяна на артикула.  Аз винаги връщам с проследяване Peace. Не ми се рискува за допълнителни 3 лв. да ми се погуби някъде пратката  Crazy.

# 154
Аз винаги връщам препоръчано и с номер за проследяване.  Peace

# 155
  • Варна
От кога чакате поръчки...аз имам шипната на 25.09 и още я няма...някой друг като мен  newsm78
мисля да пусна тия дни...ако иска някой да ми пише лс  Crazy

# 156
Аз чакам от 03.10 ,но не се притеснявам.Има време!Според мен скоро ще е тук. Grinning

# 157
  • Пловдив
От кога чакате поръчки...аз имам шипната на 25.09 и още я няма...някой друг като мен  newsm78
мисля да пусна тия дни...ако иска някой да ми пише лс  Crazy

Аз имах една от 9.09, която така и не получих до най-крайния срок - 4.10, изпратиха ми я повторно с куриери и вчера си я взех. Имах и друга от 16.09, за която ми бяха казали да чакам до днес....но и нея я няма  ooooh!...След като им писах, този път решиха да ми възстановят парите, тъй като имало някакъв си IT проблем Rolling Eyes, аз обаче си исках дрешките, но....както и да е... Лошото е, че чакам една и от 6.10, а съм на път да пусна и друга, и вече взех да се притеснявам заради тези неуредици с пощите  #2gunfire.

# 158
  • Варна
И аз имам от 06.10 една...и тази от 25.09 ... писах им днес, но още никой не ми е отговорил  Thinking ще чакаме... Whistling

# 159
  • Пловдив
И при мен се позабавиха с отговорът онзи ден, не се притеснявай. А иначе, явно има някакъв проблем, но къде е...не е ясно  Thinking. Такова повсеместно забавяне и непристигане на пратки не е било до сега. Дано не се отрази негативно в крайна сметка на нас, в БГ  Rolling Eyes.

# 160
Лошото е, че не е само от асос. От фрагранс директ в момента е същото. Оделно на мен и други неща ми се бавят от Англия.

# 161
Аз пък получих тези дни 2 пратки от Англия за по-малко от седмица,а преди това едната се беше загубила-пак в периода около началото на септември и ми я пратиха наново(и-бей) та реших,че проблемът се е оправил с пощите,ама щом и сега има забавяне.. Confused

# 162
  • Пловдив
Лошото е, че не е само от асос. От фрагранс директ в момента е същото. Оделно на мен и други неща ми се бавят от Англия.

Аууу лошо, точно от Фрагранс директ мислех да поръчам два парфюма сега.....дано скоро се нормализират нещата. Ще следя и другата тема.

# 163
На мен пък за пръв път ми я шипват през ДпД Експрес. newsm78
Виждам си как са я опаковали даже  Laughing
Сега не знам на адрес ли да я чакам ? Praynig
До сега винаги през пощи и мин.-14 дни

# 164
Да, на адреса. Къде другаде. Той куриера ще ти звънне като е до вас, или пък преди това да пита на адреса ли си. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт