Пазаруване от www.asos.com - 8

• 42 386
  • 765
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Мята поръчка пристигна днес изненадващо Peace
от коя дата?

Датата на шипването е 9-ти Септември Peace Пристигна от Германия и не беше в черен найлон, както друг път.
ooooh! malee

# 91
наглеждам

# 92
# 93
момичета това яке според вас есено ли е.http://www.asos.com/Oneil/Oneill-Chad-Checked-Jacket/Prod/pgepro … t=-1&clr=Blue

# 94
Запис, че ви изтървах, иначе не съм спирала да поръчвам. Mr. Green

Виждам, е има някакви проблеми тука, и сега ще се връщам назад да ви чета.
Искам само да кажа, че за септември имам 4-5 поръчки, само две бяха с куриер, другите по пощата- и всички с пристигнаха без проблем както винаги.

# 95
Утре ще им пиша за пратка от 9 септ, нищо не получих  Crossing Arms

# 96
На 02.10 пуснах една малка поръчка и вчера ми я изпратиха.Сега чакам! Peace

# 97
  • Пловдив

Аз също ще им пиша утре за пратката от 9.09. А освен това имам и друга от 16.09, която също още не е пристигнала....пък така си ги искааам  Crossing Arms

# 98

Аз им писах вече , изпратиха ми за тяхна сметка нещата ,които все още са в наличност.Предпочитах да ми върнат парите , защото след 1 месец чакане , вече не ги искам , но както и да е. Край с поръчките.  #2gunfire   И като натисна в акаунта си , да проследя поръчката  излиза  " Your search did not find any matching tracking. Please refine your search criteria. "  newsm78 пфффффффффффффффффффффффффф

# 99
Кате, дай по-спокойно. Все те улучвам в моменти, в които стреляш. Laughing

Първо ти излиза този надпис, защото все пак скоро са пуснали пратката, нали не очакваш вече да е стигнала кой знае къде. Проверявай през определен период, ще започне да се отчита всичко.
И за това- пари или  пратката, съм писала преди. Значи като се изгуби нещо, те автоматично ти изпращат поръчката отново, като мине срока, в който акаш. Ако нещо не е налично, за него връщат парите. Но ако вече не си искате нещата, в деня в който изтича срока им пишете, не само че ви я няма, а какво предпочитате. Аз съм им писала- поръчката я няма все още, предпочитам refund, not replacement. Без обяснения, без нищо. До минути парите са върнати.
Няма по-коректен и бърз сайт от тях.
Да не ви се случва да не ви пристигне нещо от други. Да видите акви нерви брах с два сайта, по 5 дни изобщо не отговаряха на мейлите ми, че поръчката я няма. Tired И оещ и парите не съм си видяла де....

# 100
Аз с моята не пристигнала поръчка от 9.09 писах,че искам рефунд защото си поръчах вече същото.Писаха ми,че ще върнат парите.
И аз досега лошо не съм видяла от сайта,просто ще се придържам плътно към експресната доставка Simple Smile

# 101
Всъщност, когато поръчката е по-големичка, винаги ти я изпращат от сайта експресно, с куриер,  без да се налага да плащаш затова.

# 102
  • София
kakvo razbirash pod po-goliama?

# 103
  • Пловдив

Не съм AvvA, но от моя личен опит мога да кажа, че с куриер изпращат когато поръчката е над 100 паунда  Peace.

# 104
  • София
Ясно,не съм имала такива до сега.Ще чакам до края на тази седмица и ще им пиша за поръчките си.

Общи условия

Активация на акаунт