Пазаруване от www.asos.com - 8

• 42 381
  • 765
  •   1
Отговори
# 75
Moята поръчка(от 2-ри) днес я изпратиха  Party с куриер и номер за следене  Flutter

# 76
Moята поръчка(от 2-ри) днес я изпратиха  Party с куриер и номер за следене  Flutter

Да , за тяхна сметка нали? Simple Smile Късметлийка си поне , че нещата ти ги има все още в сток. Simple Smile

# 77
Да,за тяхна сметка,все пак те са загубили пратката  Peace По едно време миналата седмица едното от нещата беше изчерпано,но сега вече имат бройки от него и не би трябвало да имам липсващи артикули  Flutter

# 78
  • София
Знаете ли на какво се дължат тези проблеми с Асос?Преди бяха много бързи. Thinking

# 79
  • ...край Дунава
Момичета бихте ли ми казали, този модел, каква кожа е?
http://www.asos.com/Ringspun/Ringspun-Pu-Jacket/Prod/pgeproduct. … =-1&clr=Black

Благодаря Hug

# 80
  • Пловдив
Момичета някой купувал ли си е тези дънки да даде отзиви
http://www.asos.com/Lee/Lee-Alamo-Grass-Bleached-Relaxed-A-Shape … clr=Bleached+Blue

# 81
http://www.asos.com/Ringspun/Ringspun-Pu-Jacket/Prod/pgeproduct. … =-1&clr=Black

Благодаря Hug
shell: 100% polyethene
lining: 100% polyester
В заглавието на самия артикул има едно съкращение PU. Peace

# 82
Мята поръчка пристигна днес изненадващо Peace

# 83
  • ...край Дунава

Благодаря Hug
shell: 100% polyethene
lining: 100% polyester
В заглавието на самия артикул има едно съкращение PU. Peace

Там незнайно защо в това поленце, никога не съм поглеждала ooooh!... Благодаря ти Hug

# 84
  • София
от коя дата?

# 85
На мен 2-ра поредна поръчка от асос не ми пристига, незнам какво се случва и къде е проблема но.... първия път ми върнаха парите, поръчах отново други неща ...пак ги няма от 10.09.10 ..казаха ми да изчакам до 01.10 но .. няма да пристигнат те досега щом не са дошли, пак ще ми пишат че са изгубени. Дано да ми върнат и парите иии.. не мисля да поръчвам отново от там. Въпреки че предни поръчки които съм правила са пристигали, но с фирмата посредник, която ползват, по пощата нещо не се получават нещата. newsm78
На мен ми прави впечатление, че неща поръчани през септември не са пристигнали. Моите поръчки, които за пръв път не пристигнаха са от 9ти и 11ти септември. Не знам дали някой в БГ си е получавал нещо поръчано през септември. Аз също съм страшно разочарована и не знам дали ще поръчвам повече. Надявам се поне да ми върнат пърите своевременно, и без това си им плащам лихвите по кредитната карта.

И аз сам страшно разочарована..  Трябва да чакам от 4-ти и да им пиша , че все още не съм я получила.И оттам пак трябва да чакам да ми върнат парите, дълга и широка.Много се нервирам и за напред предпочитам да си спестя това и да не поръчвам повече. #2gunfire

Но на мен 1-та ми поръчка беше края на юли, чаках цял август, за да ми кажат, че са ги изгубили дънките, след това още около седмица да ми върнат парите, след това направих втора поръчка на 10.09 и нея я няма, днес им писах, ще видим. А предните дънки ги имаха в наличност, но не ми ги пратиха, незнам защо, сегашните неща мисля че ги нямат... жалко! И аз не мисля, че ще поръчам пак от там, бях си поръчала една жилетка, то вече ще ми трябва палто Joy

# 86
И на мен ми я няма поръчката от 2.09. Писаха ми,че са я изгубили и сега с експресна пак ще ми изпратят нещата,дано този път дойде защото нещата не са за мен и ми е притеснено.  Tired
Иначе имам една получена от септемшри,но тя беше с експресна и с номер за следене  Peace
Аз доколкото имам наблюдения само обикновените поръчки по пощата не пристигат напоследък, тези с фирмата посредник на 3-я ден са във Варна.

# 87
Аз лично нямам обяснение къде е проблема,защото явно не е в нашите пощи ... може би е в техните  newsm78
Мен не са ме питали искам ли си парите или нещата,казаха че ще ми пратят поръчката и т.к. аз държа на нея не съм и отказвала. Вие защо не ги помолите да ви изпратят отново нещата,щом проблема не е във вас/нашите пощи/ може да не ви откажат.
bootoo,жалко че нямаш успех с поръчките от Асос,добре че и аз не си поръчах роклята с обикновена поща,както уж ми даваха срок 25-ти септ.,едва ли щях да я получа преди 25-ти ноември  Tired

# 88
от коя дата?

Датата на шипването е 9-ти Септември Peace Пристигна от Германия и не беше в черен найлон, както друг път.

# 89
Хм, значи  или повече никога няма да поръчваме ( потърпевшите) или само с експресна, но има ли гаранция че и тогава няма да се загубят поръчките??? ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт