Пазаруване от www.asos.com - 8

• 42 586
  • 765
  •   1
Отговори
# 510
не мога да спра да задавам въпроси  Crazy

сега като доставката е free по поща ли е или по куриер, или имаш право на избор?

Поща е
значи трябва да ходя да проверявам в самата поща дали има пратка на мое име като ми изпише че е пристигнало ли  Tired

# 511
По принцип трябва да ти пратят известие от Пощата,че имаш Малък пакет за получаване.Но може и въобще да не ти пратят мързеливите пощаджийки,така че 7-8 дни след като ти пратят е-майл за диспачване на пратката,иди и си провети.
Понякога Асос-ци ни изненадват и пращат с куриер,като има няколко теории от какво зависи това Mr. Green.Това ти се отразява в акаунта и можеш да си проследиш пратката.След около 3 дни ти е тук пратката и куриер ти се обажда,че имаш пратка и дали си на адреса. Peace

# 512
Здравейте, някой да е поръчвам сутиен на DKNY? Отзиви? Размерите отговарят ли?

# 513
безкрайно съм благодарна за напътствията  Sunglasses   bouquet ще се похваля утре надявам се като поръчам нещицата и почне голямото чакане  Mr. Green  сега само треперя да не изчезне нещо или да няма номер, че гледам някои неща изчезват пред очите ми  Mr. Green

# 514
Здравейте, някой да е поръчвам сутиен на DKNY? Отзиви? Размерите отговарят ли?

Аз бях поръчала преди един комплект(с дантела беше). Мога да кажа само за размера, че отговаря Peace Поръчах 32B за 70B.

# 515
каква е тази глупост, че не може да се пращат "бижута" по български пощи?
получих часовник от ASOS, но не работи, писах им, пратиха ми нов и ме помолиха да върна стария... обаче - се оказва невъзможно, явно ще трябва с куриер

# 516
каква е тази глупост, че не може да се пращат "бижута" по български пощи?
получих часовник от ASOS, но не работи, писах им, пратиха ми нов и ме помолиха да върна стария... обаче - се оказва невъзможно, явно ще трябва с куриер

И на мен така ми казаха в една поща, пращах дрехи, но ме питаха "да не би да има бижута навряни в ръкавите?? нали знаете, че е забранено!!!!"  Crazy

# 517
Момичета,вчера пуснах два чифта очила  ,а днес вижте какво имам в пощата:      
25010999    25/11/2010    Part Shipped - Shipment 1 Shipped    26/11/2010    
25010999    25/11/2010    Part Shipped - Shipment 2 Shipped    26/11/2010       
 това означава ли че два пъти са ми пуснали една и съща поръчка?   Само да кажа,че кода за 10% -DELAYED15101 още действа.

# 518
Момичета, отговарят ли си на номелата обувките на Асос? Мисля да си взема ей тези : http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1175280
Нося 37

Не зная за модели на Асос , но си поръчах ботуши на Steve Madden  ,37 номер и дойдоха е лепенка 37, но на подметката пише 9 1/2  по американска номерация .......бяха ми огромни, отговаряха на 39 1/2 по европейската. Нещо са се объркали в сайта , а и специално тези ботуши бяха връщани вече за некоректен артикул и твърде големи от друг клиент. Явно не са коригирали номерацията, та не ми се рискува специално с тази марка. А качеството беше невероятно, изядох се от яд, но....върнах ги.

# 519
  • Sofia
Момичета,вчера пуснах два чифта очила  ,а днес вижте какво имам в пощата:      
25010999    25/11/2010    Part Shipped - Shipment 1 Shipped    26/11/2010    
25010999    25/11/2010    Part Shipped - Shipment 2 Shipped    26/11/2010       
 това означава ли че два пъти са ми пуснали една и съща поръчка?   Само да кажа,че кода за 10% -DELAYED15101 още действа.
Според мен означава, че са ги пуснали в отделни колети, защото пише Part  Rolling Eyes

# 520
Накой да е поръчвал това http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1200414 ?

# 521
*sapunci*,мерси,че се притесних в първия момент  ooooh!

# 522
  • Варна
Моми4ета,изобщо нямам настроение!!!Сега се врьщам от пощата!От моето палто КООКАИ ни вест ,ни кост,а ве4е минава 12 ден от как е шипнато??? Не за пьрви пьт порь4вам от АСОСА и никога не ми се е слу4вало да 4акам толкова...Да 4акам ли още седмица или да им пиша newsm78....Какво ще ме посьветвате????

# 523
  • Sofia
dontcheva1973, в последно време пратките по пощата доста се бавят. Не се панирай  Hug Аз им писах за една, казаха ми до кога да чакам и да пиша пак, ако не я получа. Точно в последния ден от срока, който дадоха, получих известието  Peace
Вчера пуснах една АСОС-ка и е с DPD  Grinning Peace Само за мъж ми и детето са  Rolling Eyes

# 524
  • Варна
anik,Благодаря!!!

Общи условия

Активация на акаунт