Пазаруване от www.asos.com - 8

• 42 493
  • 765
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Аз пък имам една поръчка от 14ти, която трябваше до 25ти да е пристигнала, а още я няма. А поръчката ми от 18ти днес пристигна  Thinking Сега им писах, да видим какво ще кажат...

# 526
delayed151010 наистина действа Peace

# 527
Здравейте, момичета!
За пръв път ще пускам евентуално поръчка и имам един въпрос. Разбрах, че докато трае безплатната доставка, пращат по пощата, а не по куриер. Това по принцип никак не ме притеснява, стига пратката да е препоръчана, а в първия пост като че ли пишеше нещо за загубени пратки. Някой може ли да ми каже как стоят нещата, защото ако не са препоръчани, аз ще се въздържа. Благодаря предварително!   bouquet

# 528
Вчера получих тези ботушки http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1400442 . Страхотни са! Много благодаря на всички, които ми помогнаха в дилемата кой размер да поръчам!   bouquet Точни са ми 7!

Искам да попитам пак нещо - мъжките обувки с марка Асос отговарят ли си на номерата? Чудя се за мъжо 9 или 10 да поръчам? Досега съм му поръчвала 10, но Пума и Гола и са му малко големи. Но пък за дамските с марка Асос съм останала с впечатлението, че са умалени, та се чудя дали и с мъжките е така?  newsm78

# 529
  • Sofia
reny, моят мъж е 9-ка, но с по-широк крак и му поръчах 10-ка АСОС-ски с идеята, че ако са чаааак толкова големи, ще им ги върна и заменя  Rolling Eyes

# 530
aniK, и аз към 10-ка клоня, понеже моделът е по-заострен http://www.asos.com/Asos-Collection/Asos-Crinkle-Centre-Seam-Poi … =-1&clr=Black

# 531
Получих коженото яке, чудесно е и размера ми е точен.

# 532
  • Варна
И третата ми поръчка пристигна (последната) направена на 22ри, шипната на 23ти  Crazy

От първата поръчка няма и следа, от Асос казват да изчакам до 8ми Декември, ама те нещата са свършили вече  Crossing Arms

fy4ko, лично мое мнение е, че от Асос по-коректни не съм срещала  Peace

# 533
Здравейте, момичета!
За пръв път ще пускам евентуално поръчка и имам един въпрос. Разбрах, че докато трае безплатната доставка, пращат по пощата, а не по куриер. Това по принцип никак не ме притеснява, стига пратката да е препоръчана, а в първия пост като че ли пишеше нещо за загубени пратки. Някой може ли да ми каже как стоят нещата, защото ако не са препоръчани, аз ще се въздържа. Благодаря предварително!   bouquet

Безплатната доставка важи за по пощата, но ако искаш по куриер, все още можеш да доплатиш 11 и да ти я пратят 'експресно' което мисля , че е с куриер?

# 534
Зависи. Аз вече получих поръчка, с куриер, която беше с безплатна доставка. Но пак беше над 100паунда.

# 535
Зависи. Аз вече получих поръчка, с куриер, която беше с безплатна доставка. Но пак беше над 100паунда.

А обратното, ако платя 11 допълнително, ще дойде ли с куриер експресното?

# 536
Предполагам, но идея нямам, винаги съм плащала стандартна доставка, и  само 3-4 поръчки са дошли по пощата, всичко друго е било с куриер, така че не ми се е налагало да си платя за експресна. Просто моите поръчки винаги са големи.

# 537
Здравейте пак, благодаря за отговорите!  bouquet
Не, не, аз изобщо не искам да е с куриер. Просто искам да знам дали по пощата пратките са препоръчани, т.е. иска ли се подпис при получаване. Например на ларедут винаги са препоръчани и всичко съм си получила оттам.  Получавала съм непрепоръчани от Англия, дето като едното нищо могат и да не пристигнат и никой не може да ги проследи.

# 538
  • Варна
Здравейте пак, благодаря за отговорите!  bouquet
Не, не, аз изобщо не искам да е с куриер. Просто искам да знам дали по пощата пратките са препоръчани, т.е. иска ли се подпис при получаване. Например на ларедут винаги са препоръчани и всичко съм си получила оттам.  Получавала съм непрепоръчани от Англия, дето като едното нищо могат и да не пристигнат и никой не може да ги проследи.

Да, подписваш се в пощата  Peace

# 539
Супер, мерси, pileshko   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт