Техники за вадене на банани от ушите

• 10 982
  • 209
  •   1
Отговори
# 165
А как са с чуването децата ви, когато подивеят? Малката 1 седмица беше в къщи и последните дни се побърка.
Снощи беше измилслила да дърпа баба си, да я блъска и да й се катери на гърба. Пък си е голямка, почти на 6.
След десетнина предупреждения изяде 1 хубав шамар, нарева се и се успокои.
Ама все ми се иска без шамари да стават нещата.

# 166
  • София
И моята полудя вчера, направи хиляда простотии, направих и хиляда забележки, накрая хвърли едно пластмасово шише с вода по стената и баща и като стана от дивана...
Даже не беше нужно да говори.

# 167
Ако се стигне до фазата на превъзбуда, спирам го и го карам да почва да диша и издиша дълбоко и шумно. Обикновено до третото вдишване нещата се нормализират. Ако не, броим.

# 168
Ако се стигне до фазата на превъзбуда, спирам го и го карам да почва да диша и издиша дълбоко и шумно. Обикновено до третото вдишване нещата се нормализират. Ако не, броим.

Същото.
През лятото го изпращам да си наплиска главата със студена вода или направо да вземе един хладен душ. През зимата - само лицето.

# 169
Вече 12 дни си подрежда стаята, имам предвид в продължение на 12 дни  ooooh! но този път си наложих да не пипам аз. С прахосмукачката сърфирам м/у боклуците, колкото може и стискам зъби. Остана малко, дано днес мине финала  ooooh!

При нас фазите на превъзбудата бяха доста начесто м/у 2 и 3 г., но после изчезнаха, слава Богу, от раз, иначе бяха голямо мъчение и нищо не помагаше, освен да я гушна на легло, направо да я затисна да не се движи.

# 170
Вече 12 дни си подрежда стаята, имам предвид в продължение на 12 дни  ooooh!
Ти си човек с железни нерви, признавам те  Crazy
Аз повече от половин ден време не давам и минавам на заплахи, че всичко което е на пода отива на боклука  Twisted Evil

# 171

Ти си човек с железни нерви, признавам те  Crazy
Аз повече от половин ден време не давам и минавам на заплахи, че всичко което е на пода отива на боклука  Twisted Evil

Вече не действа, дори не само заплахи, а и истинско изхвърляне, тц  Tired

# 172

непременно ще пробвам. досега при истерии се опитвам да гушна, понякога ме блъскат и тогава ги затварям в стаята им да се набеснеят. После събирам, каквото са счупили/скъсали/ унищожили ... обяснявам, как повече няма да получат това, което изхвърлям и това е.

# 173
Аз гледам да парирам веднага и без бесове, защото малкия повтаря всяко действие на брат си, но пък тепърва има да учи, как да контролира гнева си. Така че, подхождайки с дипломация към единия, учим в движение другия. Не претендирам, че е правилен подход, но за моите момчета сработва.

# 174
Ама все ми се иска без шамари да стават нещата.
Понякога се налага, няма да е често Peace

Аз повече от половин ден време не давам и минавам на заплахи, че всичко което е на пода отива на боклука  Twisted Evil
И аз Whistling

Вече не действа, дори не само заплахи, а и истинско изхвърляне, тц  Tired
Може би детето има прекалено много играчки. Ние прибираме някои и след няколко месеца ги вадим.

# 175
...

Може би детето има прекалено много играчки. Ние прибираме някои и след няколко месеца ги вадим.

Така е  Confused
И аз отделям, нося и при бабите, но дребните - разни от шоколадови яйца и подобни са просто навсякъде. И помни всяко едно откъде е, ако изчезне забелязва веднага. Тях,а ко успея да се преборя да изрина, другото е по-лесно.

# 176
Вече 12 дни си подрежда стаята, имам предвид в продължение на 12 дни  ooooh! но този път си наложих да не пипам аз. С прахосмукачката сърфирам м/у боклуците, колкото може и стискам зъби. Остана малко, дано днес мине финала  ooooh!

То така като гледам, тамън ще дойде време пак да разхвърля. Laughing
Ние приехме тактиката да се прибира след всяка игра, преди да се започне новата.

Сега забелязвам, че малката се скатава от общо прибиране, но пък пътьом, когато минава покрай обувките, си ги подрежда, слага си без подканяне бельото за пране, след като се е преоблякла, слага някои неща веднага на мястото им, след като ги е ползвала.
Просто двете имат рзлични добри страни, важното е сега да ги убедя да се приемат така, че да се допълват, а не да очакват всяка да прави всичко и да правят едни и същи неща.

# 177
  • Mediterraneo
Ние приехме тактиката да се прибира след всяка игра, преди да се започне новата.

Това го въведох отдавна като практика и съм доволна от резултатите.

# 178
  • Разпиляна във въображението

Това го въведох отдавна като практика и съм доволна от резултатите.

И аз се опитвам с този метод. Уклончиви резултати, особено щом като каката си пребере играчките и малката веднага ги разпръсне. Първата не иска да ги прибира отново, втората обаче като й се каже го прави и накрая и двете прибират. Е, остава по нещо забравено, но не е като всичко да е с нагоре краката.

# 179
А вие като малки имахте ли банани в ушите?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт