Пак за началните училища в Пловдив

• 381 184
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 240
  • Москва
Мяу, от мое време доста учители са се сменили. А и аз не помня вече имената на повечето. От госпожа Нещерева имам добри впечатления. От госпожа Усева ( дано не бъркам фамилията) също, както и от всички преподаватели в нейния випуск. Най- прекрасни естествено са тези от класната ми- Людмила Балабанова  Heart Eyes Разкошен преподавател и човек. Дължа и много ( особено като знам колко нерви съм й похабила). Но мисля,че тези преподаватели сега водят 3 или 4 клас.
 В нашият випуск смея да твърдя, че 80% от децата се реализираха след 4-ти клас.

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 10:21 от Azazel

# 241
Момичета благодаря ви за отговорите,за сега съм се спряла на НУ"Климент Охридски" и ОУ"Алеко Константинов"но повече клоня към второто,защото е ОУ,тъй като имам и по- малко детенце и най-добрият вариант ще бъде в началото да са в едно училище,но това ще го мисля,като му дойде времето.Сега искам да ви попитам дали,за да запиша детето си в Пловдив на училище трябва си сменя адресната регистрация,тъй като ние живеем в Марково и съответно и адресната регистрация ни е тук.

# 242
  • Москва
Момичета благодаря ви за отговорите,за сега съм се спряла на НУ"Климент Охридски" и ОУ"Алеко Константинов"но повече клоня към второто,защото е ОУ,тъй като имам и по- малко детенце и най-добрият вариант ще бъде в началото да са в едно училище,но това ще го мисля,като му дойде времето.Сега искам да ви попитам дали,за да запиша детето си в Пловдив на училище трябва си сменя адресната регистрация,тъй като ние живеем в Марково и съответно и адресната регистрация ни е тук.

Имам приятелка, която е от Марково, но от 5-ти клас е учила в Пловдив, а на личната й карта си пише Марково

# 243
  • София / Пловдив
.....дали,за да запиша детето си в Пловдив на училище трябва си сменя адресната регистрация,тъй като ние живеем в Марково и съответно и адресната регистрация ни е тук.

Зависи от училището, което ще избереш.
Ако там имат като предимство при приема адресна регистрация в района на училището, тогава ще трябва да я смениш.

# 244
  • Пловдив
sisuna аз живея на 50 метра от училище Братя Миладинови и никога не съм се замисляла да запиша децата си там...Моят съвет  е да преместиш детето си възможно най-бързо.Аз съм с две ръце за ОУ Княз Александър 1, Голямата Лиляна и Душо Хаджидеков Peace

# 245
  • Пловдив
Мяу, от мое време доста учители са се сменили. А и аз не помня вече имената на повечето. От госпожа Нещерева имам добри впечатления. От госпожа Усева ( дано не бъркам фамилията) също, както и от всички преподаватели в нейния випуск. Най- прекрасни естествено са тези от класната ми- Людмила Балабанова  Heart Eyes Разкошен преподавател и човек. Дължа и много ( особено като знам колко нерви съм й похабила). Но мисля,че тези преподаватели сега водят 3 или 4 клас.

Вчера се чудех за Узева, защото имаме Узова, но тя е млада и е от 5 години в училище. Като те чета предполагам, че си учила заедно с големият ми син, той беше при Усева (3 и 4 клас, предишните години бяха други учителки), 90 набор е.

# 246
Здравейте ,
дъщеря ми вече завърши 4 кл. и искам да споделя с родителите на бъдещите ученици , че най-важен е учителят  и да ви е сравнително близо училището  Peace а колкото до въпроса за "елитните училища" - детето завърши ОУ " Васил Левски " /може би неизвестно за повечето хора/, класира се и за Патриарха , и за Математическата без особени усилия   Grinning

# 247
  • Москва

Вчера се чудех за Узева, защото имаме Узова, но тя е млада и е от 5 години в училище. Като те чета предполагам, че си учила заедно с големият ми син, той беше при Усева (3 и 4 клас, предишните години бяха други учителки), 90 набор е.

И аз съм 90... Хубав набор бяхме ние. Целият випуск... Но аз лично като знам колко нерви съм струвала на класната... Сама не бих се изтърпяла

# 248
Здравейте ,
дъщеря ми вече завърши 4 кл. и искам да споделя с родителите на бъдещите ученици , че най-важен е учителят  и да ви е сравнително близо училището  Peace а колкото до въпроса за "елитните училища" - детето завърши ОУ " Васил Левски " /може би неизвестно за повечето хора/, класира се и за Патриарха , и за Математическата без особени усилия   Grinning
Ако е това "Васил Левски" от Каменница навътре - незная улицата, нормално е да се класира без затруднения. Та г-жа Пудева е страхотен преподавател. Уважавам тази госпожа. Ако е била тя де  Wink

# 249
Здравейте ,
Ако е това "Васил Левски" от Каменница навътре - незная улицата, нормално е да се класира без затруднения. Та г-жа Пудева е страхотен преподавател. Уважавам тази госпожа. Ако е била тя де  Wink

г-жа Пудева ще й преподава от 5-ти клас, може да се каже, че заради нея оставих дъщеря си в същото училище  Peace

# 250
  • Пловдив
Сега искам да ви попитам дали,за да запиша детето си в Пловдив на училище трябва си сменя адресната регистрация,тъй като ние живеем в Марково и съответно и адресната регистрация ни е тук.
За Алеко Константинов адресна регистрация в района на училището е задължителна.Можеш да видиш критериите им за прием в първи клас тук
http://alekokonstantinovschoolpl.com/index.php?option=com_conten … =29&Itemid=20

# 251
И аз да пиша за Христо Ботев, че тамън от там идвам Simple Smile
Голямо мислене му ударих, ама се надявам да съм взела правилно решение Simple Smile
Записах сина ми в подготвителна група там (съответно после 1 клас и т.н.) ..  Sunglasses
Едниствената ми чуденка е как ще се организирам да го взимам на обяд.. ама ще.. това да ми е проблема  Crazy

# 252
  • Пловдив
Шефът беше казал, че няма да взема по-малки за подготвителната, сигурно си  е променил мнението, че съм в отпуска и не съм чула  Thinking

# 253
Здравейте ,

Поздравления за дъщеря ти ! Hug
Това , че тя се е класирала с лекота не означава , че изпитите са лесни .
Моята дъщеря също до момента учи с лекота , даже , честно казано почти не учи ( в смисъл , че аз не я виждам  Wink) , а е пълна отличничка ( БЕЛ в Патриарх Евтимий ) !  bouquet

Но не всички са така , някои деца наистина полагат много труд . Peace
Натоварването е много голямо .

П.П. Васил Левски е добро училище ! Peace

# 254
Шефът беше казал, че няма да взема по-малки за подготвителната, сигурно си  е променил мнението, че съм в отпуска и не съм чула  Thinking
Аз още февруари бях подала молба  Blush Днес бях да потвърдя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт