Пак за началните училища в Пловдив

• 381 199
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 255
Поздравления за дъщеря ти ! Hug
Това , че тя се е класирала с лекота не означава , че изпитите са лесни .
Моята дъщеря също до момента учи с лекота , даже , честно казано почти не учи ( в смисъл , че аз не я виждам  Wink) , а е пълна отличничка ( БЕЛ в Патриарх Евтимий ) !  bouquet

Но не всички са така , някои деца наистина полагат много труд . Peace
Натоварването е много голямо .

П.П. Васил Левски е добро училище ! Peace

Благодаря, поздравления и за вашия успех  smile3501
за училището ни засега само хубави думи мога да кажа и аз,  Peace ще видим от догодина как ще е  Whistling

# 256
Един глас и от мен за НУ "Христо Ботев" Grinning Много съм доволна от обучението на големия син там и планирам да запиша малкия в първи клас за 2012-2013 учебна година при същата учителка Peace

# 257
Един глас и от мен за НУ "Христо Ботев" Grinning Много съм доволна от обучението на големия син там и планирам да запиша малкия в първи клас за 2012-2013 учебна година при същата учителка Peace
Коя е тя, ако не е тайна Simple Smile

# 258
Не е тайна, но предпочитам да пиша на лични Wink

# 259
И аз тук да ви следя,че следващата учебна година започва ужаса отново Crazy
Някой с впечатления от Талев,Михайловски и околните в района на Кичука?

# 260
  • Пловдив
Здравейте мами,
не знам дали мнението ми е за тук...имам проблем давайте едно рамо..
Записах сина ни в ПГ към НУ "Петко Славейков" / срещу Ескалибур/..Много ми похвалиха госпожата, дворът ми хареса, директорката ми каза,че при желание от страна на родителите срещу заплащане по 2 лв. на ден могат да наемат и госпожа и за следобеда,т.е. децата да са целодневно..
Питах я има ли вариант да няма група -понеже синът ми беше 13-тото записано дете.Тя ми отговори,че такъв вариант няма..
На края на юни взех отпусното на сина ми от градината , а през май му изтеглих и документите от ПГ в Душо Хаджидеков, където беше приет...
И сега шах и мат с пешката.. оказва се ,че 7 от децата,които са подали документи в училището са ги записали ПГ другаде и със 7 деца тя няма как да открие група..Обадила се е днес вкъщи и е казала на съпруга ми да си търсим др. вариант  #Crazy...
Не ми е вариант да го връщам в детската градина / поради основателни причини/, в Душото също не мога да го върна, понеже като знам какъв е напливът...сигурно на 15-тата минута след отказа ми са вредили друго дете..
МОЛБАТА МИ КЪМ ВАС Е-АКО ИМАТЕ ПОЗНАТИ,ЧИИТО ДЕЦА ИСКАТ ДА КАРАТ ПГ В УЧИЛИЩЕ,МОЛЯ НАСОЧВАЙТЕ ГИ КЪМ НУ  " ПЕТКО СЛАВЕЙКОВ", ЗА ДА СЕ СФОРМИРА ГРУПА.ТРЯБВАТ НИ ПОНЕ 7 ДЕЦА...

# 261
Тази директорка май обича тези номера, защото тази година с около 12-15 деца от нашата детска градина се случи нещо подобно - отидоха всички тези родители някъде през зимата да си запишат децата за 1 клас в Славейков и всички са били напълно уверени, че децата им ще бъдат ученици там. Поради тази причина, те не подават документи в други училища, освен във въпросното. През месец май (точно след като мина всякакъв срок за подаване на документи в училищата) от всички "записани" 15 деца приемат само ...3. Останалите увиснаха и се случиха такива скандали, такива сигнали до инспектората, че нямам думи. И именно зимата директорката ги беше уверила, че няма как да не бъдат приети и да не се притесняват.

# 262
Тази директорка май обича тези номера, защото тази година с около 12-15 деца от нашата детска градина се случи нещо подобно - отидоха всички тези родители някъде през зимата да си запишат децата за 1 клас в Славейков и на всички е било гарантирано, че децата им ще бъдат ученици там. Поради тази причина, те не подават документи в други училища, освен във въпросното. През месец май (точно след като мина всякакъв срок за подаване на документи в училищата) от всички "записани" 15 деца приемат само ...3. Останалите увиснаха и се случиха такива скандали, такива сигнали до инспектората, че нямам думи. И именно зимата директорката ги беше уверила, че няма как да не бъдат приети и да не се притесняват.

# 263
  • Пловдив
Срок за подаване на документи в училище няма. Можете да подадете и на 14 септември.

# 264
Срок може и да няма, но добре ви е известно, че в повечето училища е трудно да си намериш място, ако не си подал документи на време. Няма смисъл сега да си говорим други работи.

# 265
Срок може и да няма, но добре ви е известно, че в повечето училища е трудно да си намериш място, ако не си подал документи на време. Няма смисъл сега да си говорим други работи.

Защо не опиташ във " Васил Левски"- близо до "Славейков" е  Peace

# 266

Специално за Славейков и не само , едва ли ще се намери място на 14 септември .

# 267
  • Пловдив
Малко са училищата, които не приемат ученици ежегодишно. Смешно е да се говори за срок за подаване на документи в такъв случай. Едно е да има срок, друго е да няма места.

# 268
  • София / Пловдив

Специално за Славейков и не само , едва ли ще се намери място на 14 септември .

Жената не пита ли за места в подготвителна група към съответното училище, а не за първи клас?

# 269
  • Пловдив
leti_at говори за подготвителната, marish мисля, че говори за първи клас.

Общи условия

Активация на акаунт