Пак за началните училища в Пловдив

• 386 513
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 780
Мда, и аз исках ризата да е 100% памук, но не е. Имаме си такава и мислех да ползва нея, но се оказа, че върху униформената има емблемата на у-щето, така че - купих я. Все пак с риза ще ходи само на празниците, няма да е фатално.

# 781
Може да издирите фирмата, която произвежда емблемите и да си поръчате. Една приятелка така направи . Поръча 5-6 емблеми и ги прикрепя към разни подходящи горни дрехи.

# 782
  • Пловдив
Относно униформите ...
... за нашето у-ще е бяла риза, чийто състав е 60 % памук и 40 % полиестер, което ме притеснява.
Да сте срещали някъде бяла риза 100 % памук размер 128 - 140 до макс. 15 лв. ?  Rolling Eyes

Есента бяла ризка за униформа купих от Теранова, 100% памук, мисля на намаление около 7 -8 лв....Чак съжалявам, че не взех две тогава...Сега не съм проверявала, но ризката е с дълъг ръкав и може би по- нататък ще има пак...

# 783
Относно униформите ...
... за нашето у-ще е бяла риза, чийто състав е 60 % памук и 40 % полиестер, което ме притеснява.
Да сте срещали някъде бяла риза 100 % памук размер 128 - 140 до макс. 15 лв. ?  Rolling Eyes

Есента бяла ризка за униформа купих от Теранова, 100% памук, мисля на намаление около 7 -8 лв....Чак съжалявам, че не взех две тогава...Сега не съм проверявала, но ризката е с дълъг ръкав и може би по- нататък ще има пак...
Миналата година купих нашата от Kenvelo от намаленията. В момента там пак има 70 % намаления, но не гледах за бяла ризка

# 784
  • No Line On The Horizon
LC Waikiki Пловдив в МОЛ Галерия има учиническа серия. Там можете да проверите за риза. От каталога им харесах чисто бели блузи тип Лакоста и смятам да взема.

# 785
Абсолютно всички марки конфекция имат чисто бели блузи и ризи 100% памук, сещам се за бенетон и зара. и двете са особено качествени.
аз също мисля да отида и да взема 2-3 емблеми, но много се съмнявам да ми дадат. по-скоро трябва да купя нещо и от там да сваля примерно.

# 786
Или ако имате някоя омаляла блузка от миналата година да свалиш от нея?

# 787
Не открих с търсачката, да сте засягали темата, затова да питам:
Какво ви е мнението за качеството на безплатните закуски в училищата? Знам, че "на харизан кон зъбите не се гледат", но все пак... предпочитам въобще да не се раздават, отколкото да се предлагат гнили банани и мит с 1/4 смърдящ кренвирш.  Кой се ангажира с доставката на тези закуски? И съответно има ли някакъв контрол върху качеството?

# 788
  • Пловдив
Върху ризата емблемата е щампа, както е и върху тениските. Върху пуловера емблемата е бродерия.
Замислила съм го това с щампата за ризата. Както могат да слагат снимки на тениска, така навярно ще може и емблема!
Гледах днес из МОЛ Пловдив, ама не открих бяла риза за първокласник. Wink

# 789
  • Пловдив
За ризата: миналата година нямаше проблем върху бялата риза да няма емблема /и част от "униформените" т.е. от фирмата -производител на униформата нямаха/, достатъчно беше детето да е с вратовръзка/фишу.
Доста познати деца си ходеха с техни ризи: някои просто за да не купуват излишно като са имали, а други майки се оплакаха, че са купили униформената, но запарва и детето плувало в пот  ooooh!...затова не ги ползваха, а си купиха други, които са 100% памук...
И аз направих така...На нашите ризи няма емблема, но ако тази година продават, ще купя и ще зашия, за да може да ходи на училище понякога и само с ризата /без вратовръзката/.
Какво значение има, че не е щампа, а зашита емблема?

# 790
  • Пловдив
Какво значение има, че не е щампа, а зашита емблема?
Фона на щампата и бродерията са различни.

# 791
Мисля, като ходя тези дни до фирмата да допълня униформата, да попитам специално дали могат да изработят само емблеми. А може и сами да са се досетили и да ги има вече като асортимент?
Въпросът със закуските и мен живо ме вълнува. В най-лошия случай ще влезе в употреба кутията за храна и сандвичите от вкъщи.

# 792
Е, разбира се, че няма да продават само емблеми, така ще се лишат от печалбата, колко да струва една емблема - 5 лв макс... ти пък...
закуските по мой спомен са само плодове, хубави, но само плодове
и ябълките бяха хубави и мандарините, знам, защото съм ги яла неведнъж Crossing Arms
ако го убедиш за сандвича в кутия, ще ти е много спокойно, цяла година си правих хубав сандвич с краставица или домат и си бях спокойна, пари спрях да давам, защото лавката е отврат, под всякаква критика и го казвам аз където не се втелясвам, а представям си някоя стриктна майка колко ужасена би била

# 793
А стола как беше с обедното меню? В смисъл имаше ли готвена храна, не само пици и т.н. сухи храни?

# 794
има готвена, но е също доста кофти
от най-евтиния кетъринг, най-евтиния и гаден и безвкусен
за злоядо дете е кошмар
аз на занималнята където имах най-скъпия и качествен, го изяждаха с 300 молби и уговорки, а представям си това и да няма кой да ти виси на главата с "айде, яж"

Общи условия

Активация на акаунт