Пак за началните училища в Пловдив

• 386 513
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 795
Кетърингът е отврат. А като си помисля, че преди това са сменяли 3 фирми, за да се спрат на тези...
Аз по-горе питах за онези закуски, които ги дават преди обяд. Не са ли от общината? Коя фирма ги осигурява? Различни ли са, както при кетъринга?
 Плодовете- някой може и да са  били пресни, но веднъж заварих децата да си играят на "телефон" със закуската си  Laughing- бананите бяха съвсем гнили. Често имаха и мит с кренвирш (отрязан невероятно прецизно тънко... явно със скалпел), пилешки, от онези които миришат ужасно обвит в недопечено размекнато тесто... чудо!

# 796
Ясно. Ще влезнат в действие сандвичите на мама. Само дето и на мен ще ми е трудно да разнообразявам менюто, но поне със сигурност ще ги яде.
Но обеда си остава проблем, няма начин цяла година на сандвичи да я кара. Струва ми се, че и ресторантчето тип закусвалня зад у-щето /за Св. П. Евтимий говоря/ е също с кофти храна. Поне на мен видът й никак не ми хареса. Влезнах специално да разгледам и хапна, за да видя дали става като алтернатива на стола, но още видът й ме отказа от начинанието. Все пак от едно посещение да не правя кардинални заключения, може да съм случила просто ден с лошо меню.

# 797
чилито във всеки случай ще е по-добре, но няма кой да го води до там, нито кой да го пусне сам
ядат всички заедно в стола
да ти кажа, че има деца където я харесват храната, но има и други където ги блъска главата от глад цял следобед и пак не го ядат на другия ден... много сложна работа.
начинът е да се организирате и да искате смяна на доставчика
обаче има и друг проблем, това го знам от нашите хора от кетъринга - новата наредба задължавала да се готви без сол или с минимални количества сол за деца, без подправки и все пак е ясно, че няма как да стане вкусно, контролирани мазнини и всички манджи са като умити винаги. Дали е така или извинение на хората, че не могат да готвят, със сигурност не мога да твърдя, защото самата наредба не съм я чела.

# 798
Здравейте!

Може ли някоя мама да ми обясни как стоят нещата с учебниците в ПГ? (По-точно за ОУ "Душо Хаджидеков", ако е от значение.)

Учебниците от училището ли се дават или ние си ги купуваме? Ако трябва сами да си ги купим, не искам да чакам последния момент.

Децата носят ли си вкъщи учебниците (учебната тетрадка) всеки ден или стоят в щафчето в училището? Искам да съобразя колко голяма раничка ще е нужна на моето грацилно хлапенце.

# 799
Учебниците се дават от училището. В къщи се носят учебници само когато имат домашна работа и те се дават на родителя. Относно раницата- такава, която да побере кутия за храна, шишето с водата, една малка покривчица и несесера с моливите.

# 800
Учебниците се дават от училището. В къщи се носят учебници само когато имат домашна работа и те се дават на родителя. Относно раницата- такава, която да побере кутия за храна, шишето с водата, една малка покривчица и несесера с моливите.

Благодаря, stef73.

# 801
  • о`майна лунна нощ е
А по отношение на училищата, които са в района около Четвъртък пазара до към пожарната може ли да ми споделите впечатления!
Благодаря ви предварително!   bouquet

# 802
  • Пловдив
"Княз Александър Първи" е в района - зад съда, коментирано е вече.

ОУ "Петър Берон" - след Арена, бишвето Фламинго синема, аз лично нямам никакви наблюдения там.

ОУ "Алеко Константинов" - също коментирано. От това, което аз съм чувала за него, е, че лежи на стара слава и не е това, което е бил по мое време преди двайсетина години.

За тези се сещам в рамките на района.

В района на ДКЦ 2 е ОУ "Кочо Честеменски" - но и за него не знам нищо повече

# 803
  • Пловдив
Ако ми позволите, ще изкажа мнение за Алекото. Ако влизането в езиковите, математическата гимназия и НТГ на децата  след 7 клас е "лежане на стара слава", то не се сещам тогава за добрите училища.
Ако трябва да направя класация на изброените училища в района, то бих ги наредила така:
Алекото, Княз Александър, Кочо Честеменски, Петър Берон. Peace

# 804
  • No Line On The Horizon
Нали обсъждаме начални училища?

# 805
  • о`майна лунна нощ е
Да, но в изброените от момичетата има и първокласници, макар самите училища да не са начални. Чисти такива аз се сещам само за едно - "П.Р. Славейков" до Лаута.

# 806
  • Пловдив
Даскал, в Пловдив не е само "Алеко Константинов". Не знам през последните години какъв % ученици има в елитните гимназии, но специално от Княза масово са приети в тези гимназии. Говорим, разбира се, за съответния район. Аз пък имам по-преки впечатления от "Душо Хаджидеков" и "Паисий Хилендарски", които запълват също доста сериозно споменатите гимназии.

# 807
  • Пловдив
Даскал, в Пловдив не е само "Алеко Константинов". Не знам през последните години какъв % ученици има в елитните гимназии, но специално от Княза масово са приети в тези гимназии. Говорим, разбира се, за съответния район. Аз пък имам по-преки впечатления от "Душо Хаджидеков" и "Паисий Хилендарски", които запълват също доста сериозно споменатите гимназии.
Просто изказах мнение за училищата в този район.Разбира се, че в града има още добри училища. Peace

# 808
  • Пловдив
Така е, но е факт, че Княза доста дръпна в последните няколко години.

# 809
  • Пловдив
Така е, но е факт, че Княза доста дръпна в последните няколко години.
Съгласна съм с теб,Анета Вълева е отличен мениджър. Peace

Общи условия

Активация на акаунт