Пак за началните училища в Пловдив

• 381 175
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 225
Да се похваля! И в Лиляната ни приеха - математическата паралелка!  Crazy Там го даписвам.

Между другото, в Райна Княгиня има много изявени деца - следя резултатите на децата от математическите състезания и олимпиади и къде са се подготвяли.

За малката лиляна нищо не мога да кажа.

# 226
  • Пловдив
RimasHug
Утре ще ходя да записвам щерката.  Peace

# 227
  • София / Пловдив
Какво ви е мнението за *малката Лиляна*?

Като цяло - положително ми е мнението, но изградено върху чужди впечатления. Надявам се да не се разочаровам  Wink
Теб какво по - точно те интересува за малката Лиляна?

# 228
RimasHug
Утре ще ходя да записвам щерката.  Peace

В един клас ли сме?
Аз пък веднага се обадих днес на класната да подготвят за утре удостоверението за преместване, но и до джипито трябва да ходя и ще го запиша във вторник  Peace

# 229
  • Пловдив
В петък ходих и приготвих всички док.  Flutter
Не. Мойта е с БЕЛ, в "Б" клас е.

Изобщо не е кандидатствала с математика...

# 230
В петък ходих и приготвих всички док.  Flutter
Не. Мойта е с БЕЛ, в "Б" клас е.

Изобщо не е кандидатствала с математика...

Аз реших че с математика. Браво на вас! Поздравления!
Ние бяхме на балкан и нямахме обхват на телефоните, интернет..... и като се прибрах тази вечер .... #Crazy

# 231
Моето решение за "Христо Ботев" също си остава, ходих онзи ден да дам свидетелството и да потвърдя, че го записвам. Говорих и с избраната учителка, надявам се да го вземе в нейния клас.
Успех на всички в новите училища!

# 232
  • Москва
Мяу, коя учителка си избрала, ако не е тайна?

# 233
Здравейте,може ли да ми препоръчате училище в Кичука или Центъра,дъщеря ми ще е ученичка чак 2012/2013 но искам от сега да се ориентирам,бях се насочила към Паисий Хилендарски,аз съм учила там и много си го обичам училището,но прочетох доста лоши отзиви и нещо се отказах,много ми допадна и Христо Ботев,но за съжаление ми е много далече.
Моя близка ми препоръча Климент Охридски,това до Белите Брези и по точно един господин на който сега не помня името,много ми го похвали в момента дъщеря и е при него.
Чак сега откривам тази тема и ще я следя.
Хубав ден на всички!

# 234
  • Пловдив
СОУ "Паисий Хилендарски" категорично не препоръчвам. Още по-малко за първокласник. От училищата, които си изброила най-добър вариант за мен е НУ "Климент Охридски". Щом са ви препоръчали и конкретен учител, още по-добре.

# 235
  • Москва
Да попитам някой по-запознат- какво стана с опита на училище Яворов да въведат и там първи клас?

# 236
  • Пловдив
Имат начален курс от няколко години. Сега първият випуск ще станат 4 клас.

# 237
Здравейте,може ли да ми препоръчате училище в Кичука или Центъра,дъщеря ми ще е ученичка чак 2012/2013 но искам от сега да се ориентирам,бях се насочила към Паисий Хилендарски,аз съм учила там и много си го обичам училището,но прочетох доста лоши отзиви и нещо се отказах,много ми допадна и Христо Ботев,но за съжаление ми е много далече.
Моя близка ми препоръча Климент Охридски,това до Белите Брези и по точно един господин на който сега не помня името,много ми го похвали в момента дъщеря и е при него.
Хубав ден на всички!
Цял живот съм живяла в Кючука и зная със сигурност, чесвястно училище няма. Това е мое лично мнение. А за съвет - насочи се към центъра. Аз примерно съм за Св.Св.Климент Охридски, това е бившо Георги Димитров, на гарата до кино Гео Милев.

# 238
Азазел, избрала съм г-жа Велева, направи ми добро впечатление на родителската среща, а впоследствие разбрах, че ще води и паралелката с изобразително изкуство, в която държа да е синът ми, защото проявява изявени наклонности в тази област. Ще се радвам да споделиш мнение за нея, ако имаш, а също и за други учителки от "Христо Ботев".

# 239
  • гр.Пловдив
Хубав ден на всички!
Здравей,Гали.Моят син също ще бъде първокласник 2012/2013 г.,и също проучвам училищата в Кичука.Аз също чувам добри отзиви за ОУ" Климент Охридски".Все още съм в процес на проучване.

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 10:16 от rex0071980

Общи условия

Активация на акаунт