Пак за началните училища в Пловдив

• 386 538
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
... или към Арменското Simple Smile

# 706
  • Пловдив
Хубаво би било да има къде да се види даден адрес към кое училище е Simple Smile

# 707
  • Пловдив
... или към Арменското Simple Smile

Аз него все го забравям  Embarassed

# 708
  • Пловдив
Да попитам, ако някой знае - на първия учебен ден в Св. Патр. Евтимий първокласниците с униформите ли трябва да са?
Ако сте купили униформа не е лошо да сте с нея.Миналата година не бяха готови униформите и повечето бяха без униформи,тази година има обаче в наличност и все пак... може би ще ви кажат.

# 709
Да, на родителската среща сигурно ще кажат. Сега при записването само разбрах, че е добре да ги поръчаме през юли, може би им трябва време да ги ушият... Нямам представа нито какви са - летни, зимни, имат ли ежедневно и официално, нито по колко броя да поръчам... всеки ден ли ходят с униформи? Ще трябва поне по 2 броя, май?

# 710
фирмата, която шие униформите тотално не са в час /съжалявам да го кажа, въпреки че са ми лични познати и са много симпатични хора/
първо правиха някакви списъци кой какво иска
после се оказа, че тези списъци въобще не са от значение и никой не ги пази тези неща
били ориентировъчни, за да си преценят как да шият  Shocked
телефонът тотално не го вдигаха и на въпрос защо, отговорът беше вдигане на вежди и "ами не виждате ли колко работа имаме"... не са ги чели книжките където ако телефонът ти звъни повече от 3 сигнала и няма кой да го вдигне, значи бизнесът ти е с голям проблем  Simple Smile
хората, които работят там на моменти губят търпение и не знаят как да се справят с разгневените с право родители
иначе като качество нещата не са зле /особено за тези пари/, но откъм сървис, бързина и организация нещата са под всякаква критика
за начало ти трябват 2 бр с къс ръкав
2 бр с якичка с дълъг ръкав
ние много ползвахме елечето, защото под него слагаш каквото и да е и все си с униформа
суичър /и той е с добро качество/
пуловер
ако решиш риза и вратовръзка
спокойствие, нерви и силна храна също

# 711
  • Пловдив
А панталони няма ли?

# 712
това е другия парадокс - не, няма и се получават някакви стилистични абсурди...
оправдават се от фирмата, че това било решение на родителското настоятелство
абе, хубава работа, ама циганска...

# 713
  • No Line On The Horizon
Вече има поли за момичетата Simple Smile

# 714
  • Пловдив
Да попитам, ако някой знае - на първия учебен ден в Св. Патр. Евтимий първокласниците с униформите ли трябва да са?

Още миналата година униформата беше задължителна, но понеже от фирмата не успяха да се справят навреме с поръчките, на първия учебен ден имаше деца и без униформи. Но тази година предполагам, че ще го изискат от всички ученици.
По заповед на директора от миналата година, долната част на униформата е по избор т.е. всеки носи, каквото му е удобно. Изискването е за празник - тъмен панталон или тъмна пола.
За топлите дни - блузките тип лакоста с къс ръкав - внимавай, когато переш - зеленото пуска, да не си вапцаш другите дрехи. За по-хладните дни - моето дете изкара цяла зима с пуловерчето без ръкави, защото го слагаш върху всяка друга блуза.
Белите ризи на фирмата са под всякаква критика, материята е отвратителна, децата се вмирисват в тях  Sick . Най-добре е само вратовръзка и бяла ризка от магазин по избор. Но това е само за празниците. Но дори и тогава да е с лакостата, няма да имаш проблем.
За бройките - по желание, но поне по 2 блузки. Все пак са бели и няма как цяла седмица да носи една и съща блузка. Пуловерчето може да се пере и веднъж седмично - цветът му носи на мръсотия ...  Laughing
Униформата се носи всеки ден. При проверка сутрин, рискуваш да върнат детето ти от училище и да тичаш на пожар до вкъщи за униформена дрешка. Трябва да има по 1 елемент от униформата - лакоста или пуловер, или суичър.
За цените - за мен не е нормално униформените дрехи на един ученик да погълнат повече от половин минимална работна заплата т.е. скъпо е. На сайта на училището може да се поровиш и да откриеш заповедта на директора и миналогодишните цени.

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 10:04 от dundi73

# 715
  • Пловдив
Вие за кое училище говорите всъщност? Да се пообразовам и подготвя финансово-психически Simple Smile

# 716
  • Пловдив
Вие за кое училище говорите всъщност? Да се пообразовам и подготвя финансово-психически Simple Smile

За СОУ Св. Патриарх Евтимий, но униформи има и в доста други училища, тази фирма шие униформите на половината от тях.

И да добавя нещо за униформите - когато отивата да пазарувате, добре е детето да е с вас. Номерацията им е доста странна.

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 11:08 от dundi73

# 717
Ееее, колко много информация! Благодаря ви! Горе-долу ми се проясняват нещата. Не съм виждала униформата, ама факта, че няма подходящи панталони към нея не ми харесва. Предполагам, че дънките, с които ходят вероятно децата са причина стиловото недоразумение, за което говори Ерин . Хм, ще взема да мина тези дни през магазина, май колкото по-рано - по-добре.

# 718
  • Пловдив
Ееее, колко много информация! Благодаря ви! Горе-долу ми се проясняват нещата. Не съм виждала униформата, ама факта, че няма подходящи панталони към нея не ми харесва. Предполагам, че дънките, с които ходят вероятно децата са причина стиловото недоразумение, за което говори Ерин . Хм, ще взема да мина тези дни през магазина, май колкото по-рано - по-добре.

Униформените дрешки стоят чудесно на дънки, защото основният цвят е тъмносин. Добре се съчетават с много цветове. Има доста по-големи безумия в цветово отношение по други училища.
И по-добре че няма задължителен панталон, че цената на униформата ще скочи неимоверно.

# 719
И в "СВ. Климент Охридски" имат униформи и ни предупредиха - на първия учебен ден и още някои празници -пълна униформа. През другите дни, трябва да имат 2 елемента от униформата. Интересно, че не се бях сетила, че може да има проблем или забавяне с ушиването. Rolling Eyes Мислих си, да отида в началото на септември и да я закупя. Embarassed Май, въобще не съм наясно. Благодаря, че казахте, да се сетя по-рано да я поръчам. Hug

Общи условия

Активация на акаунт