Пак за началните училища в Пловдив

• 386 513
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 765
Момичета, аз  все още съм далече от този момент, но ми казаха за някакво училище зад бившото Васил Коларов в Кичука. Било много добро, млада и ефективна директорка, добър екип...абе все хубави неща. Някой да има идея за кое училище става дума?

За Кичук Париж ме интересува кои училища имат занималня?

# 766
Училището се казваше"Антон Страшимиров", а сега е към СОУ"СВ. Константин-Кирил Философ". И там има предпочитани учители. От занималнята в училището/ говоря за единия клас/ имаше оплаквания и който можеше да си позволи, записа детето си в частна такава. Confused Занималня до 4 клас има осигурена в "Братя Миладинови", учат само първа смяна. Peace

# 767
Може ли някой да ми каже в кои училища има ПУГ за 5 и за 6 годишни. Много ми е трудно да намеря такива... Отскоро съм в Пловдив и нямам никаква идея къде какво има. В момента живея в центъра - до "малката Лиляна".

# 768
  • Пловдив
За 6 годишни мисля, че има в ОУ "Душо Хаджидеков", но не знам дали имат група за петгодишни тази година

# 769
А униформите задължителни ли са за ПУГ?

# 770
  • Пловдив
За униформите не знам, не съм се интересувала

# 771
А униформите задължителни ли са за ПУГ?
До миналата година не бяха

# 772
  • Пловдив
Аз следя малко заради моята племенничка, но тя сега ще си кара ПГ в детската градина. Иначе знам, че в "Душо Хаджидеков" имат занималня. Даже за там ни препоръчаха две колежки, които поемат 1 клас през 2013/2014 година. За едната знам, че когато поема първи клас, винаги взима децата, които са били ПГ към училището

# 773
Може ли някой да ми каже в кои училища има ПУГ за 5 и за 6 годишни. Много ми е трудно да намеря такива... Отскоро съм в Пловдив и нямам никаква идея къде какво има. В момента живея в центъра - до "малката Лиляна".
Предучилищни групи има към уч-ща: "Братя Миладинови",  "Димитър Талев"/от тази година/, "Антим 1", Душото... Имаше и в други, но не ги помня. newsm78 Ако си избрала определено училище и се чудиш имат ли ПГ, просто се обади на място и питай. Peace

# 774
  • No Line On The Horizon
В Петър Берон също има ПГ.

# 775
Много ви благодаря за отговорите!

# 776
Здравейте, майчета! Моето дете ще бъде ІІ клас в НУ "Климент Охридски". Класна ни е г-жа Красимира Димитрова - прекрасен човек и преподавател. Много съм доволна.
Сега обаче съм малко притеснена, защото във ІІ клас няма занималня, а аз все още не съм записала моят син в частна такава. Директорката се опитваше с всички усилия да осигури занималня и за 2 клас, но нямат помещения.
Може ли някоя на която детето и е посещавало частна занималня към училището да ми даде телефон да звънна. Нямам възрастен в къщи и се налага да ползвам частна занималня ако не успеят да организират към училището такава. Работя извън Пловдив и ми е трудно излизането от работа. Ако някоя от вас сподели опит с околните частни занимални ще съм и благодарна.

# 777
  • Пловдив
Дъщеря ми посещаваше частната занималня към училището.В началото на учебната година на първата родителска среща минава госпожата от занималнята и записва желаещите деца Така че ,тогава може да се запишете.

# 778
Дъщеря ми посещаваше частната занималня към училището.В началото на учебната година на първата родителска среща минава госпожата от занималнята и записва желаещите деца Така че ,тогава може да се запишете.

Благодаря, за отговора! Това е успокояващо. Хубаво лято!

# 779
  • Пловдив
Относно униформите ...
... за нашето у-ще е бяла риза, чийто състав е 60 % памук и 40 % полиестер, което ме притеснява.
Да сте срещали някъде бяла риза 100 % памук размер 128 - 140 до макс. 15 лв. ?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт