Пак за началните училища в Пловдив

• 381 269
  • 3 230
  •   2
Отговори
# 1 755
  • Пловдив
Не съм сигурна доколко секретарките са наясно с въпроса за адресните регистрации в района на училището, затова най-добре е да се говори с помощник-директор или направо директор.

Това в Княза на мен ми мирише направо на оплакване в РИО

# 1 756
  • Пловдив
Моля, за мнение за г-жа Мариана Златанска - НУ "Петко Славейков" Пловдив. 

# 1 757
  • Пловдив
Мимоза2, всички деца след 4 клас сменят учителите, преминават в следващо ниво на образованието.
то е същото като преминаването от детската градина в училище. Стресът е най-голям за ... родителите. Няма начин да не приемат детето ти никъде.  Peace
Сега си избери едното от двете училища, и двете са добри. И смело напред.

# 1 758
Благодаря на всички момичета за мненията и коментарите!

Стресът е най-голям за ... родителите.

Хаха, това си е абсолютно вярно! Не знам вашите деца как са/били, ама моето въобще не се вълнува, че ще бъде ученичка. Е, то надали има как да преживяваш нещо, като още не знаеш какво е, но..... Ама наистина не съм вярвала, че с тия начални/основни училища е такава драма. Аз университета си избрах далеч по-лесно.

Това направо ми се струва абсурдно. Как ще обвържеш четири молби и ако някой се откаже да махнеш и останалите? Всеки има право на избор къде ще учи и всеки си подава отделна молба. Дори и дадени от един човек молбите са се четири на брой, както си е редно, не сте подали обща молба (а няма и как да стане), за да сте "вързани" едни за други.

Да, такова е и моето мнение. За мен те нямат никакво нито логическо, нито юридическо основание. Но все пак не съм го чула със собствените си уши, така че.... Както и да е, утре отивам там да отпиша Виктория, а ако стане проблем наистина ще подам оплакване в РИО.

# 1 759
  • Пловдив
Здравейте момичета. Обръщам се към вас с молба за съвет....
Живеем в район Южен по близко сме до Коматево и съм се насочила към училище в Кичука за моето дете. Спряла съм се на ОУ Яне Сандански, но ми се иска да имам още един вариант, ако нещо не стане...За мен е важно да е или ОУ или НУ, а не до 12 клас, разбира се учителката, да има занималня до 4 клас, както и нивото като цяло в училището.
Ще съм много благодарна да споделите вашите впечатления на родители, чиито деца е учат в училище в Кючук Париж. Къде да се насоча и да подам документи...в такава чуденка съм, а то няма особено много време!

# 1 760
Хриси, НУ Антон Страшимиров много ми го хвали една приятелка.
В Талев тази година ще има по-малък прием, чух че само 4 класа, които май вече били
запълнени, иначе имам добри впечатления от това училище.
За Яне Сандански не знам нищо, само това, че занималнята им била до 18,00 часа,
но не знам дали е вярно.

# 1 761
  • Пловдив
Занималните, и по-специално до колко часа са, на мен ми е много любопитна тема( а и пряко ме касае). Защо в едни у-ща са до 17ч., а в други до 18ч.? А има и такива, за които съм чувала, че всички деца ги взимат към 15ч. Shocked( за малката Лиляна по-конкретно). С вътречен правилник ли се регламентира това, или как Rolling Eyes?

# 1 762
Занималните, и по-специално до колко часа са, на мен ми е много любопитна тема( а и пряко ме касае). Защо в едни у-ща са до 17ч., а в други до 18ч.? А има и такива, за които съм чувала, че всички деца ги взимат към 15ч. Shocked( за малката Лиляна по-конкретно). С вътречен правилник ли се регламентира това, или как Rolling Eyes?

На нас в началото на годината ни казаха, че не може от занималнята да се взимат преди 17, защото ги глобяват (Ботев).

# 1 763
Една топла-топла новина - общината обмисля да въведе електронно записване за първи клас по подобие на това, което направи за детските градини.

# 1 764
  • Пловдив

На нас в началото на годината ни казаха, че не може от занималнята да се взимат преди 17, защото ги глобяват (Ботев).

Това за мен е ок, по скоро ако трябва да го взимам до 17ч., не виждам как бих успяла Tired(аз работя до 17,30). И все пак, защо в различните у-ща е различно newsm78?

# 1 765
  • Пловдив
Една топла-топла новина - общината обмисля да въведе електронно записване за първи клас по подобие на това, което направи за детските градини.
Това вероятно ще засегне набор 2008г. Не вярвам да успеят да внедрят система за ел. записване за учебната 2014/2015г.

# 1 766
Това вероятно ще засегне набор 2008г. Не вярвам да успеят да внедрят система за ел. записване за учебната 2014/2015г.

Ще пиша като обявят подробности. Засега заявиха само намерение. Но самата система вече е разработена, вероятно няма да отнеме толкова време да се пусне в действие.

# 1 767
  • Пловдив

Това за мен е ок, по скоро ако трябва да го взимам до 17ч., не виждам как бих успяла Tired(аз работя до 17,30). И все пак, защо в различните у-ща е различно newsm78?

До 17:30 е официалната занималня, до 18:00 има дежурен учител - по един на випуск.

Глобяват, не глобяват, като дойде родителят и каже, че си взема детето и няма как да не му го пуснеш. Та всеки идва и си го взема когато му е кеф  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 768
  • о`майна лунна нощ е

Да им и топлите топли новини. За София не са го направили, нашите пионери ще стават. Аман от напъвации и недомислици. Защо не вземат направо една матура след четвърта група да държат и директно според знанията да ги класират.

# 1 769
  • Пловдив

В малката Лиляна занималнята е до 17,30  Peace
Грешна информация са ти дали.

Общи условия

Активация на акаунт