Пак за началните училища в Пловдив

• 381 498
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 1 920
Да, така е, ще разкрият, ако има желаещи.

Впрочем Душото започват да приемат молби на 1 април. Тук някой имаше проблеми с адресната регистрация - наистина не признават нови адресни регистрации, направени след 1-ви януари 2014. Вярно било тц тц тц!

Това си го пише на сайта, не е тайна  Simple Smile

Ами, може да не е тайна, но жената питаше тук по въпроса. Справка - предната страница.

# 1 921
  • Пловдив
Tова за запълнените места не го вярвайте. Няколко пъти написаха, че не приемаме, дори телевизия докара някой, шефа подробно интервю дава, че има места и възможност за още паралелки, след това пак си излизат статии тук там, че връщаме ученици още от вратата, че сме нямали места. Вече сме вдигнали ръце ...

# 1 922
  • Пловдив
Да, да, четох за случая, но аз останах с впечатление, че те вече са с адресна регистрация подходяща. Нали пишеше, че се е записала при свекървата в района.  Peace

# 1 923
За "Елин Пелин" е информация от първа ръка, директно от училището.

Разбира се, подобни съобщения имат рекламна цел в стил "търсени сме", но няма лошо.

Ванюша, жената не попада в обхвата на Душото, тоест свекърва й не попада, иначе тя самата живее някъде в покрайнините.

# 1 924
  • Пловдив
В такъв случай остава нова регистрация в района, или пък да разчитат на прием по реално местоживеене. Имат още време за размисъли за правилен избор.   Peace

# 1 925
Това казвам - не става с нова регистрация, те са сложили крайна дата 1-ви януари - който се регистрирал до тази дата и това е.

# 1 926
  • Пловдив
По повод на адресните регистрации..., какво се случва ако семейството си купи ново жилище и сменят адр. регистрация следствие на това, пак ли няма да се вземе под внимание?

# 1 927
Явно горят.

# 1 928
  • Пловдив
Това казвам - не става с нова регистрация, те са сложили крайна дата 1-ви януари - който се регистрирал до тази дата и това е.

Ако е за тази учебна година, която ще започне септември 2014 няма да стане, но от подписа виждам, че детето е на 5 и половина и едва ли сега ще е първокласник. Та ако е така, както си мисля, все още имат време за смяна.  Peace

Ееей, опасни сме, голямо разследване проведохме.   Peace     Joy

# 1 929
Ако визирате мен, аз си писах, че е първолак 2015/2016  Grinning

# 1 930
Ако визирате мен, аз си писах, че е първолак 2015/2016  Grinning

Може, ние се забавляваме  Mr. Green

# 1 931
  • Plovdiv
Момичета, не намерих друга тема, за това питам тук: Какво ще правят децата ви бъдещи първокласници през лятото? Нали ще ги изпишат от детската градина на края на май месец, има ли опция с бележка, че родителите работят да им се удължи престоя в детската градина? Имате ли впечатления от детски центрове - лятна занималня за предучилищна, но не на баснословни цени от 400 лв. на месец, а такива целодневни занимални до към 200 лв. на месец?   bouquet

# 1 932
  • Sunshine state
Аз доколкото знам би трябвало да си са на градина до септември.

# 1 933
  • Пловдив
Момичета, не намерих друга тема, за това питам тук: Какво ще правят децата ви бъдещи първокласници през лятото? Нали ще ги изпишат от детската градина на края на май месец, има ли опция с бележка, че родителите работят да им се удължи престоя в детската градина? Имате ли впечатления от детски центрове - лятна занималня за предучилищна, но не на баснословни цени от 400 лв. на месец, а такива целодневни занимални до към 200 лв. на месец?   bouquet
Няма никой да ги отписва, ходят си на градина до септември Peace

# 1 934
  • Пловдив
Отписват ги, ако ти отидеш да си вземеш документа за отписване.

Общи условия

Активация на акаунт