SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 30 643
  • 691
  •   1
Отговори
# 60
  • Разпиляна във въображението
Аз давам бе Laughing, само че съм претенциозна Crazy
Освен това е доста несправедливо спрямо Дийн. Уж образът му е на непоправим сваляч и ценител на жените, а нищо такова не видяхме наистина Laughing. Сам примерно го огря с много по-красиви жени Crossing Arms Grinning

Вярно е Wink

# 61
# 62
Нищо против да е от първия епизод до последния Whistling

И аз така! Simple Smile A на тази снимка е излезнал страхотно - толкова bad-guy look е извадил, че чак ми иде да го изям! Wink

dont touch my number 4   Mr. Green Joy Mr. Green

Момичета, къде се изгуби Лайла????????

Хайде градинарки
идвайте в Маракана
че до началото на сериала
време не остана

Отивам оЩе от сега да пукам пуканки, че милиони фенки Ще гледат ......  Popcorn

Уоми и ти се искаш ни е да си ляга ме ??????? Добре, че мъжо отиде да работи  Whistling Получих сърцетупкане, Кам ...... Taylor Kinney ох ох ох
А тоз убавец Joe Mangiello да си кажа честно, го сънувах тази ноЩ  Embarassed

# 63
Joe има прекрасно нареден "фаянс".  Crazy Когато го видях първия път помислих че е колаж. Просто неземен Simple Smile Но се оказа реален и явно добре подържан. Simple Smile Дано да ви е харесала компилацията мен ме забавляваше искрено докато търсехме снимки и я правех.

# 64
Така-а-а, журито и аз, “горката беззащитна” Импала Sad , отиваме да избираме наградките – скромни, но от сърце. И за да видите колко много се жертвам, ето една снимка от заседание. Условията са ужасни: някаква изоставена съборетина, насред нищото, дори електричество няма. В ‘заседателната’ стая има една маса, която мразя, два стола и толкоз – още като седнем да четем творбите сме в конфигурация ‘Уинчестър сандвич’. Не смея да се завъртя наникъде, ‘щото а съм се обърнала, а съм се закачила на някой член на журито ooooh! . А на снимката не ме виждате, защото си изпуснах молива или гумата – не помня вече понеже постоянно падат разни неща долу и все аз трябва да ги вдигам Whistling . По някое време започнах вече да си мисля Thinking , че имаме полтъргайст и момчетата извадиха някаква играчка – уж детектор – и провериха всичко, даже мен, обстойно, няколко пъти, но нищо Crazy . Накрая искам да подчертая, че снимката е направена на self shot режим Laughing .

# 65
  • В средата на времето
Добро утро    bouquet

Моля някой да ми припомни, защо сериите вече ще ги гледаме в събота? Rolling Eyes Днес ли излиза серията в Щатите? Питам, защото Дейна снощи написа за някакви 36 часа до епизода Thinking

Разгледах SHIRTLESS категорията.  Grinning Има както много апетитни мъжове, така и такива, които ми приличат на малки пиленца, т.е прекалено нежни са ми нещо Crazy Laughing
Уоми, защо изнамирате все такива снимки на горкият Роб? Laughing Crazy Направо ще започна да му симпатизирам от чиста жал Laughing

S u p e r n a t u r a l: come for the boys stay for the story - това в подписа на Импала много ми хареса. Сега го забелязах Laughing Може да присъства на първа страница според мен Grinning (много съм "идейна" в последно време, ама ще се спра по някое време Crazy)

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 09:46 от Izida

# 66

Моля някой да ми припомни, защо сериите вече ще ги гледаме в събота? Rolling Eyes Днес ли излиза серията в Щатите? Питам, защото Дейна снощи написа за някакви 36 часа до епизода Thinking

Защото CW преместиха от новия сезон сериала от четвъртък в петък. И така вместо да го получаваме в петък сутрин, го получаваме в събота сутрин.
Това изместване го правят, защото искат да си покачат зрителската аудитория в петък, понеже тогава е леко ялов ден. Феновете на свръхестествено се бяха притеснили леко да не западне сериалът с това изместване, но после бойно решиха, че когато и да го дават, все ще се гледа Laughing

# 67
  • В средата на времето
...защото искат да си покачат зрителската аудитория в петък, понеже тогава е леко ялов ден.

10х, Фейче Hug

Мен да питат четвъртък е много по-ялов ден от петък и с това местене в петък ще спечелят само  Grinning, но може би за филмовата индустрия не стои така въпросът с дните от седмицата, знам ли  Grinning

# 68
Все тая в кой ден Ще го пускат ....... ама да го пускат вечеееееее

# 69
  • # супернатурална #
Здравейте. Ей, не остана! Laughing

Уоми, гледам, гледам, по-хубав от Джаред не виждам Rolling Eyes Joy
Импалка, още като видях снимката и се сетих къде точно си ти. Под масата, в позиция нисък старт, нали Wink Само не разбрах, защо мразиш масата, ръби ли много, трески ли има newsm78 Joy Приятелски съвет-в полеви условия, не съвсем на голо Peace

И аз да питам нещо. Преди като го даваха в четвъртък, в петък към 5 сутринта го имаше в замунда, а към 10 и субтитрите. Сега в събота дали ще е същото?

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 17:51 от galina76

# 70
Здравейте!
Дейна, докато изчета всички спойлери дето си ги напускала вчера  Crazy....Сакън да не изпусна буквичка  Laughing. Благодарско за всички тях. Аз няма за кога да се пазя чиста и непорочна, предпочитам да съм информирана  Mr. Green. Ама се зачудих защо са се активизирали толкова преди началото на сезона - интервюта с Дженсън и Джаред, и със Сара, промоснимки, промоклипчета за  сезона, промоклипчета за епизода..... Да не са се попритеснили малко за преместването в петък вечер, или просто такава е практиката преди началото на сезон? Аз като започнах да гледам сериала вече беше минало очакването на пети сезон и не знам дали преди всяко начало е така. 

S u p e r n a t u r a l: come for the boys stay for the story - това в подписа на Импала много ми хареса. Сега го забелязах Laughing Може да присъства на първа страница според мен Grinning
Прикрепям се към мнението на Изи  Grinning. Да не говорим, че си е чиста истина и мен Фейчето така ме прелъга да го загледам сериала - с обещание за хубави мъже, пък после взе да ми харесва и самата история Laughing.

“Горката беззащитна” Импала, измъчи се ти покрай този конкурс  Joy Joy Joy Joy
понеже постоянно падат разни неща долу и все аз трябва да ги вдигам Whistling .
Хехехехехе, горканка ти, какви "неща" ти се налага да вдигаш  Mr. Green Joy Joy Joy

# 71
Излезе краткото описание на епизод №4 - http://www.spoilertv.com/2010/09/supernatural-episode-604-short-synopsis.html. Каква ли ще да е тайната на Краули  newsm78, освен да си признае чувствата към Боби  Laughing. В негова чест няколко готини гифчета  Grinning

И една нова снимка от снимачната площадка

Източник - http://twitpic.com/2r93cg

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 18:31 от Злата с метлата

# 72
Няколко неизвестно-от-къде снимки на Джаред

И една мила-сладка снимка с Джен

# 73
S u p e r n a t u r a l: come for the boys stay for the story - това в подписа на Импала много ми хареса. Сега го забелязах Laughing Може да присъства на първа страница според мен Grinning
Прикрепям се към мнението на Изи  Grinning. Да не говорим, че си е чиста истина и мен Фейчето така ме прелъга да го загледам сериала - с обещание за хубави мъже, пък после взе да ми харесва и самата история Laughing.

Крада, но качествено bowuu .

Импалка, още като видях снимката и се сетих къде точно си ти. Под масата, в позиция нисък старт, нали Wink Само не разбрах, защо мразиш масата, ръби ли много, трески ли има newsm78 Joy Приятелски съвет-в полеви условия, не съвсем на голо Peace

Почти – позиция ‘нисък старт’, но на длани и колене, и си лазя и си тъ-ъ-ърся постоянно падащите неща... А масата, трески няма, но колко е мръсна, студена и твърда... Мъжка му работа ooooh! – едно яке или риза да не се сетиш да сложиш  Naughty . Ама какво 'на голо'  Shocked ?! Ти за какво си мислиш???!!!

“Горката беззащитна” Импала, измъчи се ти покрай този конкурс  Joy Joy Joy Joy
понеже постоянно падат разни неща долу и все аз трябва да ги вдигам Whistling .
Хехехехехе, горканка ти, какви "неща" ти се налага да вдигаш  Mr. Green Joy Joy Joy

A-a Crossing Arms , моливи и гумички, отвреме навреме по някой маркер Mr. Green Crazy .

А сега – сериозно, отговорното ми, но изтощително Wink поръчение вече е към края си...

# 74
  • # супернатурална #
"Ама какво 'на голо'  Shocked  ?! Ти за какво си мислиш???!!!" Ами за каквото и ти Rolling Eyes
Твоята реплика е: Ах, ти, мръсницо! Joy

Общи условия

Активация на акаунт