SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 30 654
  • 691
  •   1
Отговори
# 90
Импалка, наградите са чудесни и много сполучливо подбрани за всеки един от кандидат-сценаристите! Поздравления за всички участници и да са им честити наградите! Специален поздрав и за Импалка, която толкова се "измъчи"  Wink покрай тази конкурс  Hug.
Дейна, голямата награда наистина е голяма! Чудесно си се сетила, направо завидях на Уоми!

Сега разбрах защо Злата ми се дърпа за разни конфигурации и ангелски костюми, нищо че е нашега. Всъщност знае ли човек какво ще му се наложи? Принципи – принципи, ама без хич Joy
Дърпането на Злата са някакви последни отчаяни опити да запази репутацията си  Outta Joint. И без това съм известна като педофилката на темата и все още непризнала се ненаситница, не се ли подърпвам малко съвсем ще ми отиде доброто име.  Wink  hahaha

Я да видим дали те разбрах - ти си в поза 'нисък старт' пред Сами, точно пред очите ми?! Ако да - как да не те обича човек
E то ти и Злата ако не ме разбирате(и обичате), кой тогава Laughing
Разбираме ти ние, всичко разбираме.  Wink  Mr. Green
Мерсаж за снимките!  Hug

# 91
Ламята, добре дошла отново!
Разбрахме, че си ненаситница що се отнася за СПН  Wink, ама дали си фенка и на Роб?
Ооооооо, Себастиян е от друга тема лаф - от едно интервю на каста на Здрач е закачката, което нещо не намирам иначе бих ви пуснала линк.
Ето го интервюто със закачката  за Себастиан, почва от 7.20 - http://www.youtube.com/watch?v=0A41aecT8PM

# 92
Impala   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Мерсииии, ти си супер и винаги мислиш за всички!!! Имаш ненаситно за правене на добрини сърце и сега разбирам, как има място в теб едновременно за Сами и за Дийн  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug 

Да бъда посрещната, след така дългото си и непростимо отсъствие, с такава приятна изненада е чудовищно приятно (особено броени часове преди чакания нов сезон) Все пак отсъствието ми не може да бъде преглътнато така лесно и държа да бъда наказана от Тренера. Надявам се противно на новия си (и силно желателно временен) мек характер, да бъде много твърд с мен  Whistling Whistling Whistling Whistling

Момичета, много ми липсвахте и обещавам да изчета всички 4 стари и 6 нови пропуснати страници, след като отново се докопам до компа си утре и естествено след като изгледам епизодчето  moresmile moresmile moresmile Ааааа! Много яко, вече съм неадекватна (почти) Grinning Grinning Grinning

Завършвам с призив: Грабвайте градинарските инструменти и топките по стадиона  защото утре работа ни чака  moresmile hahaha hahaha hahaha Hands Clap Hands Clap Hands Clap

# 93
Импала мила  , благодаря ти искрено за страхотната награда ....... Истински се разчуствах от думите ти. А книжката, за мен беше удоволствие да я пиша. Все пак Уинчестър без Импала ...... какво са?

Уоми, завид за наградата, но ти си я заслужи. Чакам с нетърпение продълженията, все пак от епизод до епизод пак трябва да се запълва времето.
Дейна, Златенце , аз все още тайно се надявам да прочета и вашите сценарий.

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 01:51 от bicho malo

# 94
О, много готино така, и аз се облажих от наградите на Фейчето и Галчето Mr. Green Impala, благодарности за труда  bouquet

Дърпането на Злата са някакви последни отчаяни опити да запази репутацията си  Outta Joint. И без това съм известна като педофилката на темата и все още непризнала се ненаситница, не се ли подърпвам малко съвсем ще ми отиде доброто имеWink  hahaha
Злата, какво добро име, бе, душа? Laughing Вие с фейчето с вашите имиджи и репутации да не мислите, че останалите трева пасем? Не Naughty, само я поливаме Laughing

# 95
  • # супернатурална #
 hahaha Как ще се опознаем до... 10 сезон, ще ни паднат на всички задръжките, имидж и репутация ще са едни думи, лишени от смисъл Joy

# 96
# 97
Dana_Scully, истински плакат? Уау! Бравос! Hug Сега не ми казвай, че си използвала връзката си, за която ни спомена веднъж и плакатът всъщност ще дойде афотграфисан Heart Eyes Grinning

Една такава хубава атмосфера има тук Heart Eyes. Развълнувах се чак Laughing

Ех, ти чак ме накара да се размечтая. Heart Eyes Не успях да я навия моята връзка да ми вземе автограф, но няма да спирам да опитвам. Simple Smile
Не, за съжаление не е чак толкова "истински" - с автографи и така нататък. Просто ми хрумна, че ще е интересно за награда, а и по постовете в 13-те теми досега съдя, че в нашата тема е пълно с момичета с идеи, които пишат увлекателно и интересно.

# 98
Дейна, Златенце , аз все още тайно се надявам да прочета и вашите сценарий.
За Дейна - не знам, но мен твърде много ме мързи, тъй че от мен не чакай нищо.

Дърпането на Злата са някакви последни отчаяни опити да запази репутацията си  Outta Joint. И без това съм известна като педофилката на темата и все още непризнала се ненаситница, не се ли подърпвам малко съвсем ще ми отиде доброто имеWink  hahaha
Злата, какво добро име, бе, душа? Laughing Вие с фейчето с вашите имиджи и репутации да не мислите, че останалите трева пасем? Не Naughty, само я поливаме Laughing
Аааа, Стиче, недей така  Naughty! Човек за едното добро име живей и за едната чест!  Laughing

Стиче, и аз си мислех, че НЕМА начин Дженсън да изглежда по-гейски от от оня колаж с котето, но не било така  hahaha

# 99
Стиче, и аз си мислех, че НЕМА начин Дженсън да изглежда по-гейски от от оня колаж с котето, но не било така  hahaha
Злата, прочете ми мислите, да знаеш Joy Тук Дженсън ми напомня на онази гейската фотосесия на Джаред, чернобялата.

# 100
Докато чакаме да дойде утре сутрин да се порадваме малко на Мат Коен. Това са снимки от премиерата на новият му филм Chain Letter (отново ужаси). Филмът тръгва по кината в САЩ от 1 октомври.

Ето и трейлър - http://www.youtube.com/watch?v=wyhUtS6rK1c&feature=player_embedded

Злата, прочете ми мислите, да знаеш Joy Тук Дженсън ми напомня на онази гейската фотосесия на Джаред, чернобялата.
Така е като попаднат на някой калпав суперарт фотограф - гей до гея, майно льо.  Joy

Съвсем друго е като ги снима някой, дето си разбира от работата  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 00:46 от Злата с метлата

# 101
И така дами продължаваме ПЕТЪК ВЕчер с една гореща компилация

Мъжете на TwiFun в страстни сцени

# 102
Злате, Пинокия, bicho malo, Stitch,

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

NB. За Злата гушката е задочна: аз ще браня доброто й име (понеже моeто отдавна замина ‘У рЯката’ hahaha ).

Злате,

Благодаря за разяснителното клипче. Може би трябва да попрочета най-накрая за какво става дума в тези филми или сериали  newsm78 . Ако не за дрyго, за да разбера закачката в скорошния епизод на SPN. Моята принадлежност е ясна: Уинчестърова завинаги (даже си го добавих в подписа).

bicho malo,

Много... интересни колажи си открила. Първият е странен, но вторият – не знам още: нещо ми трепна като го видях Crazy .

Галинче,

Предавам се – то се видя, ША СА опознаваме  Wink ... Ама лесно ме нави, а? Все пак обаче, беше по-трудно отколкото млад Уинчестър  hahaha .

PS. Ох, да започва вече новия сезон и да е на ниво, че ако продължавам така, директно ще ме направят надзирател на втори кръг на Ада Joy . Затова и линкът от горния пост ще го отворя чак утре.

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 02:08 от Impala

# 103
Impala , не се срамувай и аз съм за двамата едновременно  Grinning
Злата, радвам се че си намерила клипчето, винаги се смея с него  bouquet
На Роб съм фенка, на Едуард също, но на ролята на Роб като Едуард не толкова - просто никога не мога да преживея филмиране на книга, въпреки че каста на Здрач е прекрасен, пак не е като на книга пък Sad

# 104
ДОЖИВЯХМЕ!!!!!!! http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=235768&hit=1 Мили сами, заповядайте. Simple Smile

Hug smile3514 smile3514 smile3514 smile3514

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 06:48 от Dana_Scully

Общи условия

Активация на акаунт