SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 30 600
  • 691
  •   1
Отговори
# 180
Дами, здравейте отново Hug

Изгледах първа серия, много обещаващо начало Heart Eyes Не съм вярвала, че ще го кажа, предвид, че съм силно пристрастна към Сам Mr. Green, но нещо не ми беше секси Crazy, за разлика от Дийн.

Усеща се една хладина между братята, някаква промяна, която не ми харесва Naughty Дядото ми е съмнителен, даже се загледах дали не е "жълтоочко" Laughing, като нареди на братовчеда да прибере джина в колата, преди братята да са се върнали Thinking Много странно ми стана!

И Импалата как я отсвири Самито, бива ли така, една от "най-важните жени" в живота на Дийн! Crossing Arms

# 181
  • # супернатурална #
някава тендеция на Дийн да му изпречват все някакви малки, космати рошльовци Laughing
Докато са кучета - добре, само да не му пускат котка  Joy Joy
 hahaha Joy

Е, каквото и да говорим за тази серия, факт е, че повдигна много въпроси и в събота ще тръпнем в очакване на новата Wink

Уу, един цитат не мога да направя като хората Crossing Arms

# 182
Мислех да не пиша мнението си, защото не е по различно от вашето, но преди малко изгледах едно клипче, което ми припомни толкова добри моменти, че нямаше как да сдържа огорчението си. Честно казано, когато си пуснах епизода бях с нагласата, че ще се разочаровам. Когато видях началото с измъчения поглед на Дийн, който след цяла година не е превъзмогнал "смъртта" на брат си, след това паралела между "тогава" и "сега" (наистина добре направен щом и на мен ми се дорева) си помислих, че може би греша и че този сезон няма да е толкова зле. Да, но останах крайно разочарована. Знаех, че нещата между Сам и Дийн няма са същите, но чак пък толкова. Сякаш не гледаш братята, които биха умряли един за друг, а някакви напълно непознати. В предишните сезони дори, когато се караха се чувтваше любовта между тях, а сега... нищо. Пълна нула! А за тази простотия с родата просто нямам думи. Не ми е ясно как ще се върнат към сериала, който познаваме и обичаме. За мен 1-5 сезон си остават несравнима класика и вече не тая абсолютно никакви надежди относно 6-ти сезон (това разбира се няма да ме спре да го гледам, защото се нуждая от седмичната доза J2  Grinning).

# 183
  • В средата на времето
Ееее, значи, не престана да го ядеш Дженсън за този голф! Голфа освен, че е много тежкарски спорт е и спорт за женкари - я го гледй Тайгър Уудс, не мож му преброи завоеванията. Сите мацки се изтрепват да му се доберат до стика  Mr. Green.

Ами хищник съм, какво да направя. Като захапя и не пускам Laughing Бих го приела ако Дженсън го правеше, за да може да има опашка от жени за ...стика му Crazy Mr. Green Ма той го практикува сякаш поради другата причина и ей за тва се дразня Laughing Пък и не може за всичко да е "О, ти, великолепни" Joy

Докато са кучета - добре, само да не му пускат котка  Joy Joy

Това не го разбрах.  newsm78 Simple Smile

До някъде има логика Сам да откаже Импалата. Импалата винаги е била повече кола на Дийн.  Rolling Eyes Аз не виждам как той ще вземе ключовете от Дийн и ще му каже - ти пък задръж Доджа Crazy

# 184
Докато са кучета - добре, само да не му пускат котка  Joy Joy
Това не го разбрах.  newsm78 Simple Smile
Затова - http://www.youtube.com/watch?v=DVYy6k6mBNI  Joy Joy Joy

# 185
  • В средата на времето

Joy уф, да бе...голяма съм блейка Joy

# 186
Търсих си някакви нови снимки и попаднах на това. Стори ми се забавно и реших да го кача да видя при вас как е  Grinning
На мен ми се падна, че ще ходя в ада с Кастиел. Явно, защото Господ е наредил така  Joy ...не че ми е забавно, че ще ходя в ада ама щом съм с Кастиел...  Grinning

# 187
  • В средата на времето
Аз ще се возя в Импалата с Гаврилчо, защото Дийн така е казал! Joy

# 188
Хахахаха, prissson, много е яко!  Joy
Аз ще съм затворена в обитавана от призраци къща с Дийн  newsm53, защото той така ми е казал. Коя съм аз да му противареча  Mr. Green

# 189
Я го виж ти как нарежда само Grinning
Izida трябва да се чувстваш поласкана щом Дийн ти дава скъпоценната Импала. Това не е присъщо за него

# 190
  • # супернатурална #
 Joy Ще ловувам с младия Джон, защото съм секси?(така ли е, или бъркам превода)
Тръгвам само ако ще ловувам високи тексасци Naughty

# 191
Егати, така като гледам, Фейчето е на най-голяма далавера - ще ходи на среща със Сами Mr. Green
Аз пък ще пея дует с Габриелчо, примерно 'щот'съм awsome Flutter, поради факта, че не съм сигурна кой ми е любимия цвят Laughing

# 192
Ще убивам вампир с габриел тъй като съм страхотна Simple Smile

# 193
Е, нееее! Сменям си дата на раждане Grinning Grinning Grinning Grinning Не ща да гледам Доктор Секси с Габриелчо, защото Дийн ми бил казал така  Crossing Arms Laughing Протестирам, ц, не щЪ  Whistling

Ееее, значи, не престана да го ядеш Дженсън за този голф! Голфа освен, че е много тежкарски спорт е и спорт за женкари - я го гледй Тайгър Уудс, не мож му преброи завоеванията. Сите мацки се изтрепват да му се доберат до стика  Mr. Green.

Верно бе, стига сте гаврили човека с тоя голф! Толкова е умел със стика, че е грехота да не му се зарадваш, пък и не вярвам някой да откаже да види това сладко пуловерче на пода в спалнята си Whistling Whistling Whistling Плюс това само един истински мъж, може да изглежда толкова секси докато играе голф  Rolling Eyes  аххх... зелените каренцааа

# 194
  • UK
Ще строя паник стая с младия Джон.  baby_neutral 'Щот съм яка.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт