Стана ли жената активната страна?

• 6 936
  • 128
  •   1
Отговори
# 15
мъжа и я изостави заради друга .....Въпросът за съпругата и децата  не се коментира, сякаш в стремежа си да го има направо е превъртяла и  е забравила ,че самата тя   е била в подобна ситуация.
Или тя се опитва да влезе в ролята на другата жена, един вид съперничество с тази, която на нея е причинила болка. Един вид "и аз мога да бъда като нея"...Знам ли...

# 16
Тя иска да имат връзка, или иска само да преспи с него newsm78. Щото второто е лесно и най-вероятно ще стане Simple Smile, но за връзка е по-сложно, ако той не иска да има такава извън брака си, не виждам как може да го накара насила Confused.

# 17
  • в моята си къща
Ей , ама като някакви хиени сте , не чакате да се пусне тема и скачате срещу авторката.Форума ли Ви е напарвил такива или вие по природа сте си мнителни?Защо непременно трябва да визирам себе си .Всъщност аз съм на точно противоположната страна , че жената трябва да е ухажванта и преследвана , но Вие явно не четете , а търсите повод за заяждане.Именно и заради това , че не всички са като мен , пускам тема , да обсъдим  кой как гледа на нещата.

# 18
.Всъщност аз съм на точно противоположната страна , че жената трябва да е ухажванта и преследвана ,

мъжете в това отношение сме мноооого тъпи .. ухажваме и перследваме само тези жени които си струва да се ухажват и преследват  Peace

# 19
Форума ли Ви е напарвил такива или вие по природа сте си мнителни? 

Мнителна съм по рождение... Joy

Не те разбрах кое искаш да обсъдим... newsm78

Може би това колко е лоша приятелката ти като сваля женен мъж... Thinking

# 20
Пълен пас съм в това отношение.
Обаче преди няколко дни в селския автобус много ме впечатли поведението на едни тийнейджърки спрямо едно момче. Беше много хубаво момче. Двете девойки първо почнаха да се ръгат една друга, после да се обръщат назад към него и да го зяпат нахално, после да подхвърлят разни реплики, хильотейки се като ненормални, държаха се като печени магистралки. А горкото момче като почна да се изчервява, чудеше се накъде да гледа..
Та натам вървят нещата май.

# 21
Ей , ама като някакви хиени сте , не чакате да се пусне тема и скачате срещу авторката.Форума ли Ви е напарвил такива или вие по природа сте си мнителни?Защо непременно трябва да визирам себе си .Всъщност аз съм на точно противоположната страна , че жената трябва да е ухажванта и преследвана , но Вие явно не четете , а търсите повод за заяждане.Именно и заради това , че не всички са като мен , пускам тема , да обсъдим  кой как гледа на нещата.

А така, нареди я Лейдито. Защото за нея се отнаса, нали . А Ние съм си много добричка.  

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 14:41 от Трещерица

# 22
Пълен пас съм в това отношение.
Обаче преди няколко дни в селския автобус много ме впечатли поведението на едни тийнейджърки спрямо едно момче. Беше много хубаво момче. Двете девойки първо почнаха да се ръгат една друга, после да се обръщат назад към него и да го зяпат нахално, после да подхвърлят разни реплики, хильотейки се като ненормални, държаха се като печени магистралки. А горкото момче като почна да се изчервява, чудеше се накъде да гледа..

Еее, ама това е защото е било в селският автобус. Ако беше в градският, сигурно направо щяха да го награбят, горкото момче Joy

# 23
Еее горкото момче...като, че ли вие сте били по различни като тийнове... Joy

# 24
И ние се ръгахме в ребрата, ама гледахме тайничко, да не забележи момъка. А тия леле малеее... ooooh!

# 25
Първо на първо , приятелката ти  е за психиатър!Сериозно , жената има нужда от специализирна , професионална помощ.Някой който да поговори с нея , защото изоставянето от мъжа и е нанесло някаква  трайна травма, която формира сегашното и поведение.И аз познавам хора , който  след разни катаклизми в живота си  , направо се превръщат в други хора и сменят поведението си на 180 градуса .
А по темата , лично аз никога , още по малко , ако мъжа  ми е показал ясно , че не може да има нищо между нас бих търсила , или сваляла въпросния , мъж.Напротив  ,отказа би ме наранил и щях да се отдръпна и дори и случайни познати нямаше да бъдем.

# 26

Първо на първо , приятелката ти  е за психиатър!Сериозно , жената има нужда от специализирна , професионална помощ....

Хм...ама сериозно ли ooooh!...тази диагноза как я постави newsm78...чак пък психиатър Thinking...удивляваш ме... Joy

# 27
О , съжалявам ПСИХОЛОГ не психиатър, .........ама то голяма разлика няма , все главата лекуват  Grinning

# 28
Как да няма...ми то ако нямаше разлика нямаше да са различни наименования... Wink
Лесно поставяш диагнози... Whistling

# 29
.Всъщност аз съм на точно противоположната страна , че жената трябва да е ухажванта и преследвана ,

мъжете в това отношение сме мноооого тъпи .. ухажваме и перследваме само тези жени които си струва да се ухажват и преследват  Peace

Никакви подобни мисли не ми минават през главата. Що тъй?  Thinking
Не правя първата крачка "на тъмно" и не влизам в отношения, където априори нямам добри позиции за успех. Но пък ако искам някого в живота си, няма да стоя и да си клатя краката само щото по полов признак трябва да ме ухажват и преследват, още по-малко пък да чакам някой да изчисли всичките ми качества, да ги съотнесе към лошите ми страни, да извади средно аритметично и евентуално да реши, че си заслужавам да бъда осенена от благословията на неговото ухажване.

Общи условия

Активация на акаунт