Стана ли жената активната страна?

• 6 977
  • 128
  •   1
Отговори
# 90
Ами честно казано не ми е много ясно кое се води ,,първата крачка,, ?  Mr. Green

да кажеш ' що не ми дойдеш на гости да ти покажа колко бързо мога да се съблека '  Laughing
A той да ти отговори колко бързо се облича след екса.  Whistling

# 91
Норел, май те е страх от отхвърляне?  Thinking

# 92
Норел, май те е страх от отхвърляне?  Thinking

Не мисля,че това е причината.
По-скоро за себе си възприемам варианта мъжът да сваля жената.
Обратното просто ми изглежда някак си неестествено и не ми харесва.
За мен битката е загубена още преди да е започнала ако свалящата съм аз - образно казано.
Не обичам да свалям,да се моля и да тичам след нещо или някой.
Може и да съм в повече горда.
А и не мога да си представя как би ми харесал мъж,който чака от жената да е по-активна от него.Не такъв искам.

# 93
Най- лесния начин да опознаеш мъжете е да се поставиш на тяхно място Норел  Peace

тъй че недей да си търсиш оправдание - вземи запознай се .. обади му се .. покани го на вечеря .. може и у вас .. прави му комплименти ... предложи му секс ... да видиш как е ... и колко е хубаво да ти кажат 'с теб ще сме само приятели'  Whistling

Не е  страшно - чувал съм го поне 100 пъти  Laughing не боли ... поне след 50-тия път не боли  Mr. Green

# 94
Най- лесния начин да опознаеш мъжете е да се поставиш на тяхно място Норел  Peace

тъй че недей да си търсиш оправдание - вземи запознай се .. обади му се .. покани го на вечеря .. може и у вас .. прави му комплименти ... предложи му секс ... да видиш как е ... и колко е хубаво да ти кажат 'с теб ще сме само приятели'  Whistling

Не е  страшно - чувал съм го поне 100 пъти  Laughing не боли ... поне след 50-тия път не боли  Mr. Green

Смея да твърдя,че познавам достатъчно мъжете  Grinning
И си имам начини да ги накарам те да гонят и да им е кеф  Mr. Green
Това е.
Така хем аз съм доволна,хем те. Thinking

Пък и то нали цялата тръпка е в гоненката..
А и,лесните неща не ме кефят.

# 95
Охоооооо ама ти си мислиш че ще е лесно ли  Joy Joy Joy Joy Joy Joy а бе Норел .. а бе душко ... а бе ... айде  hahaha hahaha

# 96
  Няма проблем и активната страна да съм....   Но типът мъже, които харесвам, не оставят много инициативата да е у жената. А пък аз от своя страна повече изпитвам удоволствие от връзки, при които лееекинко мъжът е малко по-доминиращ от жената, във всяко едно отношение.

# 97
Охоооооо ама ти си мислиш че ще е лесно ли  Joy Joy Joy Joy Joy Joy а бе Норел .. а бе душко ... а бе ... айде  hahaha hahaha

Е,кое ще е трудното ?
Събличането ли ? Mr. Green

# 98
Пробвай пробвай  Mr. Green не бери дерт за събличането - то е накрая  Whistling

# 99
Пробвай пробвай  Mr. Green не бери дерт за събличането - то е накрая  Whistling

Немо,ако предлагането ми на тепсия на някой мъж ще е трудно, то тогава според твоите виждания нещата са повече от отчайващи за жени като мен  Mr. Green

# 100
чакай сега Норел .... ти за еднократен 'екс ли говориш или за връзка ... щото ако е за еднократен - нЕкоя магистралка и готово .. аз говоря за връзка т.е. ем да го примамиш ем да го задържиш ..... щото нали знаеш лафа че прочетения вестник го пазиш само ако ти е мноого .. ама много интересен  Mr. Green

# 101
чакай сега Норел .... ти за еднократен 'екс ли говориш или за връзка ... щото ако е за еднократен - нЕкоя магистралка и готово .. аз говоря за връзка т.е. ем да го примамиш ем да го задържиш ..... щото нали знаеш лафа че прочетения вестник го пазиш само ако ти е мноого .. ама много интересен  Mr. Green

Абе за връзка говорим , ама аз продължавам да твърдя,че много повече ще ме ,,пазят,, ако побягат малко след мен и ако нещата станат по-трудният начин.
А,ти твърдиш аз да се нахвърля, пък после да си докажа креватните способности,пък после да хапя устни дали съм достатъчно добър вестник  Mr. Green Тц. Naughty

# 102
Абе за връзка говорим , ама аз продължавам да твърдя,че много повече ще ме ,,пазят,, ако побягат малко след мен и ако нещата станат по-трудният начин.

Joy Joy Joy Joy Joy а бе Норел ... да не мислиш че мъжете сме като вас бре  Joy Joy

Реално погледнато мъжете много по рядко се свързват за дълга връзка или брак с неподходяща жена ... само помисли колко жени си чула да се оплакват от мъжете си и колко мъже от жените си и .... може би .. ще разбереш че не съм чак толкова тъп за да го кажа  Mr. Green

# 103
Абе Норел, колко по ясно да ти покаже Немо, че му е мерак да се активизираш към него, ти не зацепваш и това си е.  Joy

п.п.
Цитат
Реално погледнато мъжете много по рядко се свързват за дълга връзка или брак с неподходяща жена ..
Значи ние по добре се справяме да го играем подходящи.  Wink

# 104
Абе Норел, колко по ясно да ти покаже Немо, че му е мерак да се активизираш към него, ти не зацепваш и това си е.  Joy

п.п.
Цитат
Реално погледнато мъжете много по рядко се свързват за дълга връзка или брак с неподходяща жена ..
Значи ние по добре се справяме да го играем подходящи.  Wink

извинете ме , ама явно съм доста тъпа  Crazy Stop Съвсем се обърках  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт