Къде в Пловдив??? - 15

• 54 335
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Много са хубави Ессо, но на мен са ми скъпи... Wink

Не случайно споменах да се следят намаленията. Лятни сандалки купих от София още в началото на юли намалени на 39.90 лева.  Wink Носи ги плътно почти да края на септември. На Дайхман бяха по-затворени и ги носи от май да края на юни. Есенните обувки намалени са на 59.90 лева, на Ки К бяха 56 лева или някъде там. Е, за тази разлика в цените си е оправдано. Иначе 119 лева наистина са сериозна цифра  Peace

# 331
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Някой може ли да ми каже къде има хубави мъжки пижами? Търся нещо по-различно от разпространените навсякъде с едни щампи отпред? Горнището с удоволствие може да е тип риза, с копчета отпред. Идеи?

Никой ли още не е купувал мъжка пижама? Зимна...

# 332
  • Пловдив
Аз това за намаленията съм го пропуснала.  Blush Гледах ги и аз по 120лв.  #Crazy

# 333
Някой ходил ли е скоро до Адидас на Ленинград?Има ли някакви детски зимни якета!Ако сте видяли по другите спортни свиркайте,само да са от по-дебелите,че като гледам масово какви са ги напускали,тънички, с по една платка поларче отдолу,ужас!

# 334
  • Майничка
Здравейте, момичета! Някой може ли да ми каже къде има хубави мъжки пижами? Търся нещо по-различно от разпространените навсякъде с едни щампи отпред? Горнището с удоволствие може да е тип риза, с копчета отпред. Идеи?

Купувала съм с горнище с копчета от мек памучен плат (седи леко като бархетено отвътре) на "Заимов", до магазина на Соан, горе-долу срещу фурната се пада. Не се спират и не се разтягат при пране (не съм пробвала в сушилня, обаче).

Аз съм писала, ама явно не си стигнала дотам. Laughing

# 335
  • Пловдив

Купувала съм с горнище с копчета от мек памучен плат (седи леко като бархетено отвътре) на "Заимов", до магазина на Соан, горе-долу срещу фурната се пада. Не се спират и не се разтягат при пране (не съм пробвала в сушилня, обаче).

Благодаря ти много за информацията! Непременно ще отскоча тези дни до там. Вчера гледах в Кауфланд две пижами с копчета- едната сатен, другата ватирана, но бяха ушити ужасно, с едно криви телегли и висящо конци отвсякъде.

# 336
Ако си в Тракия,защо не минеш през Форума и през Търговски център Сани,аз купувам пижами от там!Има доста магазини за бельо,качествени са и български,памучни и материите са страхотни Peace!

# 337
  • Пловдив
Момичета, търся боти за момче, №35. Вчера минах през Мечо Пух - нямаше. Къде другаде да проверя? Наложително ми е: детето ходи с едни маратонки, все още... ooooh!

Можеш да провериш и в магазина за обувки на Главната (срещу банка Хеброс и до Рефан). Там продават 3-4 модела момчешки боти с номера от 30 номер на горе- мисля са на Комип за износ - естествени отвътре и отвън. Цената е 29лв.

Благодаря ти много за информацията! Непременно ще отскоча тези дни до там. Вчера гледах в Кауфланд две пижами с копчета- едната сатен, другата ватирана, но бяха ушити ужасно, с едно криви телегли и висящо конци отвсякъде.

Като тръгнеш по Заимов виж и в магазина на Руен (в самото начало до банка Пиреос). Имаше страхотни мъжки пижами. Между другото в този магазин има много боклуци (демодирани ишлемета), но има и попадения (примерно прашки Скини по 3лв.).

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 11:40 от jul

# 338
Не мога да си намеря топло бельо, момичета ooooh!. В момента съм на изключително кърмене и се разгърдвам през 2 - 3 часа и в къщи, и навън. Луднала съм да си търся я боди с предно закопчаване, я дълга фланелка такава и няма, и няма. И в продавалника не намирам Confused Моля ви, ако знаете от къде мога да си намеря нещо подходящо, пишете Praynig

# 339
  • Пловдив
Бенджи, скоро минах покрай складчето на Примиджи, но фургончето го нямаше  Rolling Eyes
Не съм спирала да оглеждам и да питам в къщата отсреща. Изглеждаше ми толкова странно мястото, имаше и хора отпред нещо се разправяха и подминах.

Kabiv, няма ли да успееш да се справяш с обикновено боди с тънки презрамки? Аз си бях намерила едни български с много еластично трико и директно го издърпвах надолу под гърдата и действахме. Ама аз съм с неособено завидни мерки в бюста  Mr. Green Не знам при по-големи размери дали ще е удобно така  Rolling Eyes

# 340
  • Пловдив
Не мога да си намеря топло бельо, момичета ooooh!. В момента съм на изключително кърмене и се разгърдвам през 2 - 3 часа и в къщи, и навън. Луднала съм да си търся я боди с предно закопчаване, я дълга фланелка такава и няма, и няма. И в продавалника не намирам Confused Моля ви, ако знаете от къде мога да си намеря нещо подходящо, пишете Praynig

Питай в тази тема. Има и линкове към магазини.  Thinking

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=523082.0

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 12:55 от razel_dazel

# 341
Аз купувам на Чипо/Chippo.Китайски,но от естествена кожа!Имаме 2 чифта есенни и толкова сандалки и не са мръднали!! Peace

Знам,че има във Форума в Тракия но другаде в града незнам къде продават.
Във Вис Виталис

# 342
  • Пловдив
детски обувки Чипо има във Вис Виталис

Drozi е писала

# 343
Кабив аз по спомен си свалях презрамката на бодито през ръката от страната от която кърмя. Имах и тениска за кърмене с къс ръкав. Вкъщи най-удобни са ми тениски и потници с копчета отпред и пижами, на които горнището им е тип риза с копчета отпред. Така откопчаваш само за гърдата, а кръста ти е покрит Wink Ето в Ласенца имат промоция 2 за 25лири. Доставят и до БГ - http://www.lasenza.co.uk/special-offers/promo-300267.htm. Аз съм доволна от качеството им  Peace

# 344
Момичета, една питанка и от мен.
Въпроса ми хич не е за тук, но няма смисъл да пускам отделна тема, а нямам време да търся в нета.

В събота ще съм кума. Сватбата ще си е баш БГ сватба с музика, хора , всичките му традиции. Моля някой да ми каже кога и кой забулва булката с воала( преди църкватали, у тях ли) и кой закичва родителите на младите с бутуниери ( и кога) ? Embarassed Embarassed Embarassed

Много благодаря за отговорите.  bouquet

Ако някой каже и как да се науча да ходя на 10 см ток до събота цена няма да имате  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт