Къде в Пловдив??? - 15

• 54 295
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Момичета,знаете ли къде е разположен цирка?От къде се купуват билетите и колко струват?

И друг въпрос към Елфита може би : Само в Дайхман в Мола ли има разпродажба или би следвало и в Ритейл парка да има такава  newsm78

За цирка - от статия четох, че билетите са (не помня колко за деца до 3 години), 10 лв за деца над 3 години и 15 лева за възрастни.
Ако някой е ходил - нека сподели, че тези цени мен лично ме разколебаха  Tired
Миналата година го бяха разпънали между Пощата в Тракия и Метро (едно от кръговите)...

И да питам - някой знае ли колко струват хамстерите играчки, които повтарят каквото си казал (Chatimals) ?

# 421
Вчера свекито води детето-цените са както бях писала по-горе -за възрастни от 15 до 20 лв. Дете на 3 г.без право на място-безплатно.4-10 г. с място до теб-10 лв. Моето дете беше впечатлено - за мен цените са оправдани,предвид колко трудно де издържа цирк,животни,персонал,техника и т.н. За програмата-не мога да кажа,но на сина ми му хареса:)
Някъде в Тракия е пак.Билети-на място  PeaceВ сайта на цирк "Балкански" има телефон за информация .

# 422
Вчера свекито води детето-цените са както бях писала по-горе -за възрастни от 15 до 20 лв. Дете на 3 г.без право на място-безплатно.4-10 г. с място до теб-10 лв. Моето дете беше впечатлено - за мен цените са оправдани,предвид колко трудно де издържа цирк,животни,персонал,техника и т.н. За програмата-не мога да кажа,но на сина ми му хареса:)
Някъде в Тракия е пак.Билети-на място  PeaceВ сайта на цирк "Балкански" има телефон за информация .

И аз да се включа- вчера и ние посетихме цирка. Невероятно преживяване. Много силен сезон. На нас много ни хареса... За мен парите са оправдани. Това все пак е изкуство и го посещаваме един път на година, когато дойде в Пловдив.
Ние си взехме предварително билети от касата пред цирка.
Представленията са от 16,30 и 19,30 часа. Почивен ден- понеделник.

# 423
Това имах предвид и аз-на цирк се ходи доста по-рядко и остава като спомен.Може би е имало и снимки за спомен с животни Simple Smile

# 424
  • Пловдив
В цирка ние се смеем, а животните там страдат !!!!! това е група във фейсбук, има качени ужасни  снимки и клипчета, на които е показано с какви методи се дресират животните, като ги  показах  на малкия,  сам  се отказа от това забавление Peace
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs225.snc4/38594_107 … 067_6983109_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs145.ash2/40576_107 … 076_2773783_n.jpg

Днес посетих италианското магазинче зад Общината, купих си био леща, лазяна и паста, вината са много скъпи, зехтина ще го пробвам другия път Peace

В Мола няма нов магазин, но вчера беше пълно с  хора, все е дно беше Коледа, дано по-скоро отворят този на Марково тепе!

Знаете ли къде продават герои 108, филмчето от картон нетлорк, дали има в Хипото newsm78

# 425
  • Пловдив
В цирка ние се смеем, а животните там страдат !!!!! това е група във фейсбук, има качени ужасни  снимки и клипчета, на които е показано с какви методи се дресират животните, като ги  показах  на малкия,  сам  се отказа от това забавление Peace
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs225.snc4/38594_107 … 067_6983109_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs145.ash2/40576_107 … 076_2773783_n.jpg

Днес посетих италианското магазинче зад Общината, купих си био леща, лазяна и паста, вината са много скъпи, зехтина ще го пробвам другия път Peace

В Мола няма нов магазин, но вчера беше пълно с  хора, все е дно беше Коледа, дано по-скоро отворят този на Марково тепе!

Знаете ли къде продават герои 108, филмчето от картон нетлорк, дали има в Хипото newsm78

И аз точно поради тази причина съм против Цирк-а ..... Какъв е този магазин и къде точно се намира? Зад коя точно община? Има ли други био продукти, че аз си купувам био леща и ориз онлайн ?

# 426
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета, знаете ли къде работи сега гинекологът д-р Крумов? Преди време бях чула, че рабои в Медлайн клиник, после за Селена. Има ли още частен кабинет в Гранда? Интересувам се за прелед   bouquet

# 427
  • Пловдив

Какъв е този магазин и къде точно се намира? Зад коя точно община? Има ли други био продукти, че аз си купувам био леща и ориз онлайн ?
Момичета са ми пуснали визитка на магазина, та цитирам от там: ул Емил де Лавале №11, http://www.bgmaps.com/map/search това е малката уличка от галерията на копчетата към градската градина, имам и телефона, ако някой го интересува ще го дам Peace
Другата седмица щяло да има промоция на ориза, имаха леща, фасул, булгур и др

# 428
  • Пловдив

Какъв е този магазин и къде точно се намира? Зад коя точно община? Има ли други био продукти, че аз си купувам био леща и ориз онлайн ?
Момичета са ми пуснали визитка на магазина, та цитирам от там: ул Емил де Лавале №11, http://www.bgmaps.com/map/search това е малката уличка от галерията на копчетата към градската градина, имам и телефона, ако някой го интересува ще го дам Peace
Другата седмица щяло да има промоция на ориза, имаха леща, фасул, булгур и др
Мерси за информацията, утре ще отскоча да разгледам.Simple Smile

# 429
Това имах предвид и аз-на цирк се ходи доста по-рядко и остава като спомен.Може би е имало и снимки за спомен с животни Simple Smile

ОООО да, снимка със слон 10 лв Laughing

# 430
  • Пловдив

И в хипото и в Карфур  Peace

# 431
Да се включа за зимни якета.Тази година все още не съм разглеждала,но досега винаги съм купувала за дъщеря ми от магазина на Мак Бейби на 6-ти Септември.Дрехите са испански и аз лично ги харесвам-пазарувам често и съм доволна от цветовете и качеството им.
Скоро ще намина да разгледам за този сезон,ще се опитам да обясня тук за модели и цветове,ако все още не сте отишли да разгледате.

# 432
  • Пловдив
Знам че е много коментирано но нямам време да се връщам назад - къде точно беше магазинчето/склад "зад бирената" за маркови стоки? Сега съм в този квартал и искам да го разгледам (ако още фунционира)?

За цирка - вчера водих дъщеря ми. В сравнение с по-миналата година, когато пак ходихме програмата е доста по-бедна. Освен "глобусът на смъртта" (три мотоциклета в метална сфера - много зрелищно наиситна) и дресировката на слоновете, останалите трупи с нищо не ме впечатлиха. Имаше една кенийска трупа която излиза три пъти и едни дресьори на козички и кучета които се появяваха два пъти. Като се има предвид обаче, че в Пловдив не няма много забавления за деца - все е нещо. Тези които се колебаят аз бих посъветвала да отидат, парите все пак не са толкова много, а децата се радват.

# 433
Linkata ,като идваш от Стадион Ботев по Богомил,след хотела на ъгъла,завиваш на дясно и мисля,че се падаше първия портал след дългата сграда,малко навътре се пада,ама има табела Peace!

# 434
д-р Крумов работи в Медлайн клиник и има свой кабинет в Гранда. Мисля, че това му беше номера 0888351435. Можеш да звънеш в Медлайн клиник и там да си запазиш час или те да ти дадът актуалния му телефон.

Общи условия

Активация на акаунт