Отговори
# 360
  • Tам през Атлантическия океан
Vox populi, te  твоите "предупреждения" като заплахи ги раздаваш  Sunglasses

Цитат
Ако ги четеш преди да си на определено духовно ниво на развитие ставаш послушник в братството !
Това ми даде отговор що не ме влече Дънов  Simple Smile
Не съм "дорасла" пък и послушница не ми се става   Mr. Green

# 361
много неща ми допадат от Дънов и ги ползвам, но не участвам във братството. Тоест разни срещи, наряди, обяди, групови работи, включително и паневритмията не ми харесват. Мислих, че ми има нещо , но това би могло да обясни тази ми "особеност"

# 362
 Мислих, че ми има нещо , но това би могло да обясни тази ми "особеност"

това, че ригит си мисли нещо, още не значи че е вярно. Какъв е "езотеричен авторитет" за какъвто претендираше, мисля че трябва да е станало ясно!
Цитат
 Тук този път не си познал обаче! Вече е късно !  Предния път те оставих нарочно Сега обаче ако си в грешка ще си понесеш дубъла !

Факта е че всичко се връща и един "аФтуритет" кату негу требъ да гу знай! Crazy

Който иска, да му се кефи, аз просто бих го игнорирал! А ако почне спам, си има и съответните..процедури, което ме замисли и на въпроса, по каква причина нямахме толкова време възможност да се "насладим" на творчеството(амбиции) ? Stop

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 22:08 от Vox populi

# 363
Ееее  Хуманисче що питаш ? Не ма карай да бъда нескромен !  Whistling

Аааааа Розичке тази физиономия каква е ? Да не съм прокървил вече някъде ? Кажи къде да се избърша че ще оставя следи по екраните на четящите !   bouquet

bouquet 
   surpriseuu 

# 364

това, че ригит си мисли нещо, още не значи че е вярно. Какъв е "езотеричен авторитет" за какъвто претендираше, мисля че трябва да е станало ясно!

Много си прав Вокс но и другото  е вярно ;

Това че Вокс вменява плавно и галантно мисли и идеи също не дава гаранции, че те са верни полезни или безопасни ! При все че определено някой от тях наистина имат стойност като познание и опит !  Hug

Ей Вокс ако мислиш с този меч да натискаш паник бутона давай, какво чакаш ! Сега е момента ! Ето давам ти спам повод !

Ей Вокс ти да не ревнуваш тези хубави жени от мен !  Joy Joy Joy Не са бой аз не ставам ! Никой няма да ма търпи с тоз острия език Ти си по галантен и готин от мен и знаеш повече ! Не се притеснявай ! Тука си играем на думички само ! Към самата личност нищо лично !  Peace

bouquet

surpriseuu

# 365
Desss   bouquet

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 02:51 от _Червена роза_

# 366
    Що бе Розенце аз съм си много спокоен. Просто ти ма познаваш от скоро ! И ти се струва странно ! Иначе съм си такъв любвеобилен    Heart Eyes !   Ми да тя любовта е в основата на всяка една духовна практика ! Няма как да не си любвеобвилен и да не ревнуваш или да не те ревнуват !  Ми то дето има огън има и дим !

bouquet

surpriseuu

# 367
Методи, които съм давал са били полезни за мен, били са полезни за немалко други хора, и предполагам че и за още други биха могли да бъдат полезни. А че на някой не му харесва един или друг автор е отделен въпрос. Важното е да има положителни резултати.

# 368
Методи, които съм давал са били полезни за мен, били са полезни за немалко други хора, и предполагам че и за още други биха могли да бъдат полезни. А че на някой не му харесва един или друг автор е отделен въпрос. Важното е да има положителни резултати.
   bouquet

# 369
Методи, които съм давал са били полезни за мен, били са полезни за немалко други хора, и предполагам че и за още други биха могли да бъдат полезни.

Всички тук правим това  Peace

# 370
напоследък ме вълнува медитацията Мер-ка -ба на Друнвало.  Правите ли я ? Някакви отзиви . Струва ми се доста сериозно занимание.

# 371
На един семинар я правихме, поне я усетихме частично, вибрацията беше много силна. Мисля, че става на етапи, когато си готов. Оказа се, че ние не сме били в този момент, много работа, изисква плодов режим поне 10 дни и огромно желание...Така че получи в нашата група...времето ще покаже...Simple Smile

# 372
Хъмх  Thinking
изхождайки от много мнения/постове започвам да си мисля че веганите са най-подготвенитеза всякакви техники/практики   Sunglasses най-възвисени   Thinking

Диети , режими , лишения  Rolling Eyes въздържания .....

# 373
сега е пост , значи е подходящо  Peace

# 374
въпросния "автор" "друнвало" имам сериозни и нееднократни причини да НЕ го препоръчан, както и неговите "техники" и може да е по-добре си прави 500$ доларовите семинари на него си в неговото си ранчо!

Общи условия

Активация на акаунт