На градина или у дома, АПРИЛчето лудува и преоткрива света!

• 35 699
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте всички,
връщаме се от партито и направо съм очарована от децата, толкова са пораснали всички, толкова хубави и послуши (поне пред непознати пазят поведение Simple Smile ) С нетърпение чакам снимките на фотографите, ама малко съм тръгнала да се разболявам, та гледах да не съм много при децата, а таткото е снимал едва ли не само нашата хубавица, но какво да ги правиш мъже, влюбят ли се, нищо не виждат  hahaha

# 136
450 видях вашите снимчици , много са сладки априлчетата, но чакам още фотоси!
Ние в последния момент не можахме да тръгнем, че се сдобихме с поредните проблеми с колата и нямаше как да стане. Confused
Сигурна съм, че е било прекрасно, като гледам колко са пораснали другите априлчета и чак не ми се вярва , че и нашето е толкова пораснало.
Ако сте платили меню за нас, кажете на кого да изпратя пари, че се бяхме заявили да присъстваме.

# 137
Мая отново е във възторг от партито. Не спира да говори за приятелите си, как няма търпение пак да се видят, което ни наведе днес с Ламята на мисълта, че може би трябва да започнем с организацията за Коледното ни парти Simple Smile Имаме си вече Дядо Коледа, ако го харесвате от миналата година, може да му се обадя и за тази година.  Peace

И снимките - http://stra4iatela.multiply.com/photos/album/96/HELLOWEEN_

# 138
Лили, страхотни снимки! огромни благодарности!

Толкова усмихнати детски лица, толкова щастливи родители! много готини купони си организираме, трябва по-често да се събираме!

Амалия говори за Априлчетата като за своите приятели!

Още веднъж - огромни благодарности за организацията!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 139
Ех, че хубави снимки! Ние профучахме през купона като ярък метеорит. Не можахме да се стърпим предвид хубавото време в неделя и си направихме една чудна екскурзия до Старосел и тракийския комплекс. Естествено закъсняхме за партито. Бела спа в колата и беше супер киселяче. Първо рева, че не иска да влиза, после рева, че си тръгваме. Да не говорим, че въобще не бяхме в тон с облеклото на всички, но както се казва - важното е, че записахме участие Laughing. Извинявам се на всички, че не можах да ви обърна внимание, но малкото зверче не ме изпускаше от поглед.

# 140
  • София
Страхотни снимки. Децата наистина много са пораснали. Чак ми става странно как си лети времето  Wink.
За Коледното парти може да се включим, ако не сме на гости в Русе.

# 141
И аз така възторжено да кажа, че беше супер и искам пак...
Тук са и моите снимки!
Коледното парти къде? Идеи?  newsm78
Слънчо, ви инспектирали ли сте новият "Остров на съкровищата" на "Гоце Делчев"?
Може би някой по в центъра, за да е удобно на повече хора...но кой?
Дата - 11.12. или 18.12.?

# 142
Иринка, още не съм ходила в "Островът". Минавайки от там, видях, че има зала за по-големи деца /нещо като занималня/ и класическите детски съоръжения. Може би, трябва наистина да се спрем на някой по централен клуб за да е удобен на всички откъм транспорт. Иначе имам предвид едно клубче, но се намира в комплекс БОКАР.

# 143
Еха, страхотни снимки, страхотни костюми и много усмивки! Много ви се радвам!
за комплекс БОКАР като място ме устройва Peace, тоест лесно достъпно ми е като придвижване от Перник. Но каквото решите.

# 144
  • Beyond the Frontiers
За мястото нямам претенции. За датата от сега мога да кажа, че на 18 ние няма да можем, че сме на фирмено парти в Правец и смятам да го водя с мен да си топи дупето в басейна  Mr. Green

# 145
Страхотно забавление е било.
За предложението за по-централен клуб - подкрепям, тъй като предвижването от Театър София до южните райони си е 1 час.

# 146
Ето и моето предложение за клуб http://snoopykids.com/ , не сме ходили там, но го заглеждам от 2 години и все забравям как се казва, за да го потърся в нета, но онзи ден пак минах от там и си го записах. Много голям и светъл е. Като цени, според мен е като навсякъде. Намира се в кв.Слатина, ул. Слатинска 1. Ако имате друго предложение съм ок също, независимо от кваратала, все пак се събираме 3 пъти в годината. Според мен, най-добре е да има къде да се паркираме, а не местоположението.
дата, предлагам 11.12, тъй като все пак е сезона на фирмените партита и повечето хора ще са ангажирани с тях. Аз лично не мога на 18, ще съм в Бургас. Heart Eyes
chovecheto, 30 мин. е събота и неделя, дори когато има доста коли, почти всяка седмица съм по този маршрут.  Peace

# 147
Аз съм ЗА 11.12. също ще отсъствам от 13 до 16.

Нямам против и клуба, който предлага Страчи. Така или иначе ще дойдем с кола...

Страчи, можеш ли да питаш в клуба за оферта за коледен купон - на календара им пише, че са свободни на 11.12.

bouquet  bouquet  bouquet

Пише, че наемът на целия клуб е 150 лева и че се доплаща 30 лв за аниматор. Нашият си дядо Коледа колко ще ни вземе?

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 12:39 от Л не С

# 148
Значи, датата 11.12. май е решена, а? Аз съм без претенции, защото така или иначе никакви партита не ме очакват! Confused
И ние сме с колата, така че ще дойдем навсякъде, няма да се спасите от нас! Пък и Страчка трябва да тренира и докато се забавлява, като разнася Тулумбичка !  Hug

# 149
  • София
Ние на 11-ти и на 18-ти работим във фирмата (отработват се някакви дни между Коледа и Нова Година) и няма да можем да се включим  Sad

Общи условия

Активация на акаунт