На градина или у дома, АПРИЛчето лудува и преоткрива света!

• 35 694
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Поръчала съм за децата детски менюта с пица, соли и сок. За възрастните 2 големи пици със сирена и с пил.филе. Надявам се да няма недоволни Simple Smile

# 121
Бравос, Страчка! Ако някой е имал претенции, вероятно да ги е казал досега, така че БЛАГОДАРЯ и до скоро! Hug
Сашока още си няма костюм - не иска да е друго освен Макуин, но как да го маскирам на кола?!?! Wink

# 122
  • Beyond the Frontiers
Хм,  и Борис няма костюм. Ама не съм сигурна дали иска да се дегизира. Трябва да го питам. Иначе една от тези маските с дупките за очи и е готов - имаме една с тигър  Wink

# 123
Амалия е готова и се пригответе да бъдете омагьосвани непрекъснато! сиреч да мяучете, лаете и каквото там е необходимо!

вчера ме омагьоса в огледало Shocked , после в "обикновено момченце"! до събота как ще издържа...

# 124
  • Beyond the Frontiers
Амалия е готова и се пригответе да бъдете омагьосвани непрекъснато! сиреч да мяучете, лаете и каквото там е необходимо!

вчера ме омагьоса в огледало Shocked , после в "обикновено момченце"! до събота как ще издържа...
Joy Joy А, нищо ново. Имаме тренинг.

# 125
  • Beyond the Frontiers
Честит първи сняг!
Тази година от рано се смръзнахме....но нищо.

# 126
За Хелоуинското парти - ще доведа и една приятелка с момиченце на възрастта на априлската банда, почти! кротичко и добричко, има си костюмче.
Нали нямате против?

# 127
Само, ако приятелката пие по чаша вино с нас...иначе... Wink

# 128
  • Beyond the Frontiers
 Peace

# 129
Ламич, разбира се, че нямаме нищо против. Само дето се замислих, че нашето овне не се вписва много в определението "кротичко и добричко", а даже си няма и костюм /само някаква измислена диадема/  Twisted Evil.

# 130
И приятелката, а и аз ще пием вино! няма да сте много доволни  Party

Слънце, и Амалия ще бъде само с диадема. ХИч и не се притеснявайте! имам бои за лице, обаче Ели трябва да ми звънне или направо да ме удари с нещо, за да не ги забравя  Embarassed

Сега чак ме хвана яд, че не се уговорихме за повече време... тъкмо ще се запием и ще трябва да си ходим...

# 131
  • Beyond the Frontiers
Ха, ха...
Аз, щях да те питам дали още са живи тези боички, че да ходя да взема други.

Аз пък разпечатах от крокотак маски и ще си ги оцветяваме сами. Ще съм или вещица - т.е. с такава шапка, или индианец според зависи, колко са ме ядосали  Mr. Green Twisted Evil

# 132
И ние няма да смогнем с маскировката. По план трябваше да съм готова с костюмите на трима ни още миналата неделя, че бях и в отпуск. Но си запълних времето с разправии по рекламации. Тази седмица се оказа също много натоварена за нашето семейство, а пък утре го дават слънчево и ще гледаме да изкараме денят на открито. Така като гледам ние с таткото няма да сме маскирани, а на Петърко може да облечем миналогодишното костюмче, ако още му става, че то му беше молко голямо лани Wink.

Вино и ние ще пийнем по чашка, диетата ни позволява по половин литър бяло сухо дневно coolcool

# 133
Съжалявам, но ние отпадаме за партито.
Пожелавам ви весело изкарване и ще чакаме снимки Simple Smile))

# 134
Петърко току що заспа. Жал ми е да го будя, но след малко ще пробвам да го облека спящ и така да го качим в колата. На кратко - идваме, но може и да закъснеем.

Общи условия

Активация на акаунт