На градина или у дома, АПРИЛчето лудува и преоткрива света!

• 35 681
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Beyond the Frontiers
Госпожо Маркова, какви са тези нововъведения в името? Wink Wink Втората част ми допада  newsm10, но "ламята" не трябва да се губи. Hug

# 106
Потвърждавам присъствието на 2възрастни и 2 деца.

# 107
Споко, Ели! малко да сменя имиджа Wink

За яденето нямам претенции - ще го ядат каквото и да е. пицата миналите пъти не беше никак лоша, от сандвичите там нямам впечатления.

Ние ще се храним ли с нещо?  Rolling Eyes възрастните, т.е.?

# 108
Поправен списък:

Ламята - 2-ма въз. + 1 дете
Стра4и - 2-ма въз. + 1 дете
Илит - 1 въз. + 1 дете
Слънце - 2-ма въз. + 1 дете
Елку - 2-ма въз. + 1 дете
Марини - 2-ма въз. + 1 дете
Неци - 2-ма въз. + 1 дете
Мелодия - 2-ма въз. + 1 дете
Ара - 2-ма въз. + 2 деца
450 - 2-ма въз. + 1 дете
Стайл - 2-ма възрастни + 3 деца
Анишка 2-ма възр + 2 деца

Менюто -
някой претенции, казвайте, пица или сандвичи?

# 109

Менюто -
някой претенции, казвайте, пица или сандвичи?

Ние със слънцето сме на диета (само зеленчуци и месо), т.е. няма да консумираме нищо по-различно от кафе или вода Sunglasses. За детското меню сме без претенции Grinning.

# 110
Аз за възрастните винаги съм за ядене, но иначе и аз съм на хранителен режим - само месооооо, маслоооо, яйца и т.н. Wink мазнооо Simple Smile

Утре звънкам за детското меню - пица  Peace
За възрастните казвайте дали искате нещо и там ще имаме отстъпка.

# 111
Пица, пица! Twisted Evil

# 112
Страчка, поръчвай смело пица за децата, а за възрастните има ли някакви предложения или...? Аз вероятно няма да ям, но любимия не е на диета, така че...

# 113
Марини, имайки предвид, че почти всички ще сме с мъже и аз си мислих, че е добре да поръчаме кетъринг.

Ето и нещата, които предлагат - http://slonbalon.com/?page_id=256
Примерно:

Панирани пилешки хапки Със сусам и корнфлейкс    500 гр.    22 лв.    
Мандраджийски топки    500 гр./20 бр.    20 лв. (Синьо сирене, крема сирене и мюсли гарнирано с плодове)
Кюфтенца с кисели краставички    500 гр./20 бр.    18 лв.
Картофени Кнедли    500 гр./20 бр.    13 лв. (Бекон и зелени подправки )

Може и за нас пици да поръчаме?    
Трябва днес обаче да го решим...
Praynig

# 114
На мен най-лесно ми се струва и на нас пици да поръчаме, но ако има други желания, съм съгласна. Peace

# 115
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Ние последно за детското парти - няма да се включим за съжаление , но ще чакам снимки с нетърпение! Peace

Малко извън темата, но не мога да се въздържа , че  вчарашният концерта на Скорпионс беше страхотен - накуфяхме се страхотно!!!! Heart Eyes
Някоя априлка записа ли участие?

Вече имаме билети и за концерта на ФСБ!!! Laughing

Мама на Кико , възстанови ли се напълно след операцията?

# 116
Здравейте,
Ние сме леко под въпрос, че сме с настинка - кашляшти, хрема аз повече Монко по-малко и не знам до неделя, как ще се развият нещата.
Ако сме здрави и  дойдем не бих отказала хапване. Пеца е чудесно, защото и на мен ми се струва най-универсално.
Мони поне пред мен никога не е ял нито пица, нито сандвичи, казва , че не обича и иска хляб Rolling Eyes, така че за детското меню каквото решите.
Още нямаме костюм Thinking и кога ли ще го търся..незнам.
МАРТА много се радвам за поредната доза емоции и адреналин. Аз харесвам Скорпионс, но не обичам такъв тип концерти. Върреки , че преди Н-брой години на Пърпъл се забавлявахме мнооого на концерта. Сега нервите са ми поизпилени и ...май не ми е необходим рок концерт, а почивка в Наречен Simple Smile

# 117
Последно пици да поръчвам ли за възрастните? 2 големи пици или 3? newsm78

# 118
Предвид, че много спазват някакви хранителни режими, диети и т.н., предлагам за нас да не поръчваме големи количества. Две пици като че ли е добре.

# 119
  • Beyond the Frontiers
Добро утро, много сте ранобудни  Mr. Green
Аз, както вече писах, претенции нямам. Обикновенно и от детските неща остават, така че 2 пици са ок. Все ще може да се поръча и друга, ако се наложи.

Общи условия

Активация на акаунт