На градина или у дома, АПРИЛчето лудува и преоткрива света!

• 35 679
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Да напиша и тук - за мен 17,30 е ОК.

щом ще правят отстъпка, за да се извинят! дано и останалите да могат

# 91
А, имало ефект от моето слово...Ей, много ме ядосаха, значи!  Close
За нас също няма проблем да е в неделя по същото време! Wink

# 92
  • Beyond the Frontiers
Никакъв проблем и за нас. Peace

# 93
И нас ни устройва неделя. А относно менюто, не съм чела какво ще бъде (нали все нямам време за темичката Embarassed), но ние с таткото на Петърко стартираме диета другата седмица и вероятно само ще пием по едно горчиво кафе. Пък и за детското меню каквото-такова, нямаме претенции. А щом ще ни компенсират и с отстъпка още по-добре Grinning.

# 94
Хелоин парти - говорих днес с мацката, разбрахме се да не ходим пак за капаро, ако някой минава от там да остави, ако не, тя поема отгороността. Тя е управител на клубовете, казва се Таня, също така каза 1 седмица преди партито да се чуем за уточняване на менютата за децата, дали да сандвичи, пици банички и т.н., както и точната бройка деца и възрастни и разбира се за отстъпката, която ще ни направи, заради тяхната грешка и недоразумение, което се получи.
Денят: 31.10, неделя, 17:30 Simple Smile

Ето малко снимки на танцуващата Мая, пък и последни снимки с дълга коса, която смятам да пострижа другата седмица  Whistling http://stra4iatela.multiply.com/photos/album/37#photo=55

# 95
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Аз имам въпрос към мацките , които могат да карат зимни кънки: Тази година мъжа ми ще ме учи да карам зимни кънки , та да ви питам на какви ще е по-подходящо да се науча - на фигурни или на хокейни. Съответно ще си купуваме кънки , та какви марки ще ни препоръчате.

Веси, честито ти второ детенце , да ти е живо, здраво и добричко!

Неци, златна си с това инфо  Hug , аз лично много го харесвам д-р Михайлов!

# 96
  • София
Здравейте, мили майчета на сладки зайчета Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesНе съм писала отдавна, но в къщи е лудница - Фати е на градина, близнаците вилнеят у дома, ноооооо - в събота и неделя купонът е на 6 Mr. Green.

# 97
Здравейте и от нас Simple Smile
Най-после се прибрахме от нашето дълго синьо лято. Изкарахме прекрасно - дано се навия да подбера малко снимки от хилядите...

Честито на пловдивчанките: Весе, да ви е жив и здрав Богдан и лека бременност на Бенита Simple Smile

Марта, аз карам от малка зимни кънки и съм с фигурни. Качвала съм се веднъж на хокейни и ми беше търсене. На каквито се научиш, на такива май ще си караш до край... Кънките ми са класически, кожени (май бяха полски), та изобщо не мога да те посъветвам за марка. Не съм в час с новите пластмасови и пр..., но аз и тях не харесвам. На децата също взех кожени.

Хелоуинско парти: Ако може и ние ще се включим, макар че малко съм позакъсняла като гледам. Едва ли ще смогна с костюмите, но ми се иска да се видим и да се наиграят децата....
Ако ще е възможно идването ни, ще сме в пълен комплект: двама възрастни, две деца и едно бебе Simple Smile

Утре ще правя изследвания на децата за ДГ, че и там сме позакъснели и живот и здраве от понеделник момичетата тръгват на градина. Гергана има желание, но така се е залепила за мен, че не знам какво ще правим, дано не плаче. Иначе всичко си прави сама - облича се, обува се, ходи до тоалетна и пр... И двете ще ги записвам за басейна, танците и английския евентуално - това е всичко в нашата градина.
Тервел пък е вече голям мъж. Ходи по стените, лази, пипа навсякъде и играе наравно с каките. Явно ще е като кака Гери и скоро ще се пусне да ходи сам около 9-я месец. Вече е към 10 кг, за сравнение кака Гри нямя и 14 кг, но се опитва да го мъкне милата и буквално залита с него.
Толкова от нас за сега.
Поздрави и усмивки на всички ви Simple Smile

# 98
Парти - Нас също ни устройва в неделя Peace.
Отминалият уикенд беше страхотен за нас. Очарована съм от апартхотел Лъки Банско. Малката лудетина не излезе от басейна и дори преодоля страха си да поплува сама /разбира се с надуваема жилетка/. Изглезихме се пълноценно. Преди да се се приберем се качихме на хижа Вихрен и Байкушевата мура. Обичам да сменям обстановката - дано да ни се случва по-честичко Laughing.

# 99
Парти - ние със сигурност няма да успеем да се включим, защото ще пътуваме в петък, а в неделя незнам кога ще се прибереме. Живот и здраве на следващата сбирка.
Слънце, разгледах снимките във Фейсбука, наистина изглежда много добре хотела.
Ние в неделя ходихме на балет в Операта - "Лебедово езеро". В началото като чух, че е 3 часа и половина бях решила, че със сигурност в антракта си тръгваме, защото дете не може да издържи толкова. Но се оказа, че и беше много интересно, и наистина си струваше. Приятно изненадана останах, колко много хора ходят на балет, въпреки сериозните цени на билетите, залата си беше пълна.
Аз пък съм на вълна НГ, тази година има възможност да празнуваме без дете, за разлика от предишните, но пък на мен не ми се отделя от нея и съм в голямо чудене.

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 23:25 от chovecheto

# 100
  bouquet Пепииии, честит роджен ден, миличка! Пожелавам ти здраве, късмет, любов, винаги да си толкова позитивна и открита и всички вкъщи много да те радват! Весел празсник!   bouquet

# 101
  • Попово
 Hug Heart Eyes

# 102
Пепе, честит празник и от мен! Само щастливи моменти да имаш в живота! Много здраве и любов!

# 103
Момичета, сега говорих с управителката на клуба за Хелоуинското парти.

Направи ни 50% отстъпка за наем на залата, за 10 деца е 70 лв., тя ни взима 35 лв. и по 10% за детските менюта ( 4,80 лв. ) и от бара, каквото поръчваме. Мисля, че добре се извини жената.  Peace

За детските менюта, кажете какво искате: сандвич тип "хамбургер" хлебчетата са като в Макдоналдс с шунка, малка пица или 5 малки сандвичета с хляб за тост ? Като към това има сокчета и солети.

Последно поствам списъка, моля ако съм изпуснала някой да казва, защото довечера ще кажа точната бройка:

Ламята - 2-ма въз. + 1 дете
Стра4и - 2-ма въз. + 1 дете
Илит - 1 въз. + 1 дете
Слънце - 2-ма въз. + 1 дете
Елку - 2-ма въз. + 1 дете
Марини - 2-ма въз. + 1 дете
Неци - 2-ма въз. + 1 дете
Мелодия - 2-ма въз. + 1 дете
Ара - 2-ма въз. + 2 деца
450 - 2-ма въз. + 1 дете
Стайл - 2-ма възрастни + 3 деца
Анишка 2-ма възр + 2 деца

11 деца и 19 възрастни.

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 16:52 от Stra4iatela

# 104
Добавям веднага семейството на Анишка с две деца и семейството на Стайл с три! Нали?

Общи условия

Активация на акаунт