На градина или у дома, АПРИЛчето лудува и преоткрива света!

• 35 678
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Охо, пак оживление, така ми харесва:)
ПартиТам сме! Във Фейса видях поканата Лам, добра идея. Страчи, благодаря за организацията. Двама възрастни + 1 малък кавалер, че на Софийските срещи повече дами присъстват.
Честито момченце на Веси! Да ви е жив и здрав Богдан и много да ви радва. Hug
В нас във фейвъритс имам седалка, която е съм избрала , но от тук след толкова ровене не я намирам, ще ви я покажа довечера(ако се добера до компа вкъщи)
Хриси за Повтаряемост на болестиИ на нас ни се е случвало да съвпаднат периоди с едно и също заболяване, но мисля, че е случайност. Иначе ясно е , че като е зима ще има по-голяма вероятност да заболее от бронхит. Също има сезонни алергии. Племенника ми винаги е зле като цъфтят тревите началото на лятото.
МартаСпокойно можеш да го заподозреш(батко Асен де), че работи тайно хахха Wink
МаккуинИ при нас той е най-култов от близо година не отстъпва позиции и много сладко му вика "Съскавицата Макуин", просто не може да каже светкавица и е голям смях. Често казва, че той е Съскавица . По някога пък ни близва с езиче и казва, че е змия.
Ние отиваме на Огняново, Лещен и Ковачевица този уикенд, водих борба със себе си и накрая реших, че без Мони, защото там са открити басейни и настинка не му мърда.
А иначе имам нужда да прекарвам повече време с него, поне уикендите.
Стига от мен, че може да заспите в това мрачно време, докато ме четете, хайде със здраве! Simple Smile

# 76
Здравейте приятелки,

Много се извинявам за късното включване и голямо благодаря на страчката за sms-а, та ако още не е късно пишете ни за партито цялото семейство: 2-ма възрастни + Петърко Hug.

Дочетох предната тема и тази по диагонал, но все пак много се разведрих от новините. Честито на всички бремелинки и на вече обебилите се!

За обучението в първа група ние ще сме по тази система: http://izkustva.net/dg/dg_1gr.htm и също като начало платихме по 60 лв. на дете. В групата имаме 2 двойки близнаци и едно детенце, което не може да говори. Много деца са, а помещението определено е тясно за тях. Сега върви проучване за креватчета и матрачета, защото се оказа, че и такива трябва да закупим. Относно допълнителните занимания в ОДЗ-то можем да избираме от:
1. Футбол
2. Плуване
3. Английски език
4. Приложно изкуство
5. Народни и модерни български танци
За сега се спряхме на плуване и английски език. Плуването стартира тази седмица и съм малко притеснена, че нашичкия е хремав и подкашля, но се надявам да удържи положението. В събота купувахме хавлия и шапка за плуване, трябват и джапанки. За английският още не са ни казали трябва ли и какво да купуваме допълнително. Абе много са си разходите и това е основната причина да не го запишем на още нещо на този етап. Треньора по футбол на мен пък не ми допадна особено, въпреки комплиментите към него от страна на учителките Simple Smile. Петърко е ходил пробно на футбол и като цяло беше въодушевен, но треньора нито веднъж не ги е похвалил. Нито едно "браво" или поне "точно така", "много добре", а само е изисквал от тях. За мен лично похвалата е важна - да разбере детето, че старанието му се цени и да има стимул, а не да блъска и да се съревновават децата само по между си според собствените си критерии. Треньорът/учителят е фигура с изключително влияние върху изграждането на личността във всеки един аспект и е не по-маловажен от родителя. От каките по танци съм много по-доволна. На приложно изкуство не са го водили пробно, но помолих да го направят. От английския почти нямам впечатления, но и там е ходил само веднъж. Ако се окаже, че не го влече ще го отпишем и ще го заменим с нещо друго. Много ми се искаше да имат източно бойно изкуство, но уви няма, а ние с татко му не разполагаме с време да го водим на занимания извън градината.

Толкова от мен за сега, че трябва и да работя.

Успешна и топла седмица на всички Hug

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 13:02 от Melodiya

# 77
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Мелоди, радвам се , че се появи! Hug Относно парите за допълнителните занимания на децата искам да ти кажа , че само растат и то доста!

Аз пак съм си вкъщи , Ели е с херпангина и много се мъчи с тия гадни и болезнени афти + температура! Twisted Evil
Като гледам какво дъждовно ще е времето тая седмица , няма да имаме много разходки та ще се лудва!
Добре , че мъжа ми работи близо до нас , та ни води на обед с него та малко се разнообразяваме, иначе... Cry

Ето малко наши снимки да не ни забравите:

http://elisasho.multiply.com/photos/album/31/31

# 78
Днес ще звъня за резервцията ето списъка:

Стра4и - 2-ма възрастни + 1 дете
Ламята - 2-ма възрастни + 1 дете
Слънце - 2-ма възрастни + 1 дете
450 - 2-ма възрастни + 1 дете
Илит - 2-ма възрастни ? + 1 дете
Марини - 2-ма възрастни + 1 дете
Мелодия - 2-ма възрастни + 1 дете
Ели - 2-ма възрастни + 1 дете
Неци - 2-ма възрастни + 1 дете

Т.е. 18 възрастни и 9 деца Simple Smile

Имам една молба, трябва да се остави капаро 50 лв. в клуба, резервирала съм за 30.10 събота от 17:30ч. на моето име Лилия Груева, някой, който живее на близо може ли да мине да остави капарото?

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 13:33 от Stra4iatela

# 79
Страчунка, ние сме горе-долу близо, но за пеша ми е малко далеко. Докога трябва да се даде капарото? Ако може да изчака до уикенда, че да идем с колата, се наемам. Ако трябва да е по-рано ще ми е трудно, но ако само аз съм наблизо, ще се пробвам да отида.

# 80
Капарото се разбрахме до края на седмицата. Ако няма друг ти ще си шанса за събота, ако ти е удобно.

# 81
  • Beyond the Frontiers
Момичета, имаме трудност с организирането на носенето на капарото. Ако някой има възможност да пише.
Страчка, няма да се получи и при мен.

# 82
Ох, ами в това време ми е направо невъзможно да изляза с дребната пеша. Както казах, в събота следобедно ще мога. Ако е късно, не знам какво да направим.  Thinking

# 83
marini, Илитка също каза за събота, че може, така че евентуално да се разберете с нея, на коя и е по-удобно за събота?!  newsm78 Много се извинявам, че не успях да добутам нещата докрай, но ми изникна това пътуване в петък и се връщам понякое време в неделя вечерта  Sad

# 84
Ok! Ще трябва да я дебна във FB, щото й нямам други координати. Ти, ако я чуваш й кажи, че аз ще мога ранноследобедно - около 15 да кажем, че сме на детски РД и след това ще можем да минем.

# 85
Здравейте,
аз въпреки, че няма да участвам в сбирката, се чувствам съпричастна, та една идея за парите за капарото - не може ли да ги пуснете по банка,най-вероятно имат банкова сметка, а  един превод не е кой знае какви пари?
Страчи, сетих се за вас, ако се интересувате още от държавните градини, мернах , че има нова група във вашия район - http://kg.sofia.bg/?page=kindergarden&id=6&k=48

# 86
Алекси този път родих още по-бързо. докато закараме каката на градина и после до болницата... добре, че водите не ми бяха изтекли, защото щях да родя в колата. всичко започна в 06.40, 7.53 бяхме в болницата и в 8.00 вече гушках бебчо.

# 87
ВЕсе, Честито пак! Хе хе, верно че казват, второто раждане на половината на първото, ама чак пък толкоз. РАдвам се, че е минало още по-леко. А за третото да сте готови и за раждане я в къщи, я в колата!

# 88
Е, Веси браво, направо страхотно, късметлийка си ти.

Момичета систематизирала съм една информация от тук, от там. Най -вече от съветите на д-р Михайлов. Тъй като започва "болния" сезон ще го споделя с вас, ако можем да предпазим хлапетата, пък и нас от силни лесарства и АБ. http://tranz.it/load.php?id=ezimMmFuOfBza7Ae646559 Много е нескопосано , просто са копи-пейст цитатите, както д.ра ги е поствал. Но нямам време да редактирам. Най-важно е сега частта със засилването на имунната система.

Чакам партито с нетърпение и настоявам всички да сме здрави! Wink

# 89
  • София
Айде и аз ни в клин, ни в ръкав да се включа по повод Хелоуин. Страчка ме помоли да пиша спешно, защото тя няма възможност да влезе в момента.

Управителката на клуба звъняла на Страчи да й се извинява, че е станало объркване и че не са се съобразили с нашата резервация. Казала, че ще ни направят отстъпки с детските менюта и т.н. /Страчунка ще напише подробно, когато може да се включи/ Въпросът е устройва ли ни неделя пак в 17.30? За мен е ок. Вие?
Тъкмо пробвах няколко варианта за мой костюм в готически стил Twisted Evil, когато се чухме за партито. Joy

И понеже не съм писала от 100 години - да се отчета за Калини - ръст 103, 14,5 кг. Hug

Общи условия

Активация на акаунт