ПартиТам сме! Във Фейса видях поканата Лам, добра идея. Страчи, благодаря за организацията. Двама възрастни + 1 малък кавалер, че на Софийските срещи повече дами присъстват.
Честито момченце на Веси! Да ви е жив и здрав Богдан и много да ви радва.

В нас във фейвъритс имам седалка, която е съм избрала , но от тук след толкова ровене не я намирам, ще ви я покажа довечера(ако се добера до компа вкъщи)
Хриси за Повтаряемост на болестиИ на нас ни се е случвало да съвпаднат периоди с едно и също заболяване, но мисля, че е случайност. Иначе ясно е , че като е зима ще има по-голяма вероятност да заболее от бронхит. Също има сезонни алергии. Племенника ми винаги е зле като цъфтят тревите началото на лятото.
МартаСпокойно можеш да го заподозреш(батко Асен де), че работи тайно хахха

МаккуинИ при нас той е най-култов от близо година не отстъпва позиции и много сладко му вика "Съскавицата Макуин", просто не може да каже светкавица и е голям смях. Често казва, че той е Съскавица . По някога пък ни близва с езиче и казва, че е змия.
Ние отиваме на Огняново, Лещен и Ковачевица този уикенд, водих борба със себе си и накрая реших, че без Мони, защото там са открити басейни и настинка не му мърда.
А иначе имам нужда да прекарвам повече време с него, поне уикендите.
Стига от мен, че може да заспите в това мрачно време, докато ме четете, хайде със здраве!

Много се извинявам, че не успях да добутам нещата докрай, но ми изникна това пътуване в петък и се връщам понякое време в неделя вечерта