На градина или у дома, АПРИЛчето лудува и преоткрива света!

• 35 677
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • Beyond the Frontiers
 Mr. GreenМаккуин го гледаме по 10 пъти на ден. Вече го рицитира в едно с компютъра.
Баща му ме гледа на кръв като купя поредната дреха или играчка или аксесоар с Маккуин. Twisted Evil

Списък за хелоуинско парти
Стра4и - 2-ма възрастни + 1 дете
Елена -2-ма възрастни + 1 дете

# 61
за малко щях да пропусна, не съм разбрала, че има нова тема...

Embarassed
Аз предпочитам следобяд, но ако решите и сутринта можем да сме на линия!

Ламя - 2-ма възрастни и 1 дете - Ламенце

# 62
Слънчо, голямо облизване е паднало! Wink
Ели, catty_M, той вече така е потънал във филма, че се представя като Маккуин, ако въобще благоволи да отговори нещо, като го питат как се казва, на мен ми казва Чик, а на баща си - краля...режисира ни какво да му казваме. Но поне вече не го гледа всеки ден...вече го играе с колите си!
Аз също май предпочитам вечерното парти, но и сутрин става...така и така сме на крак от 7-8. Tired

Ламя - 2-ма възрастни и 1 дете - Ламенце
Марини - 2-ма възрастни + 1 дете и 1 Тулумба

# 63
  • гр.Варна
Здравейте момичета!
Много се радвам на софиянки,като чета какви срещички си организират и в интерес на истината,Благородно им завиждам!
Све,аз също съм навита за Коледно парти!И мисля,че и без да ме питаш,знаеш това:)Само Криси да е здрав,ще бъдем на линия!
Занимания,записали сме Криси на айкидо и плуване.От айкидото не вярвам да научи нещо,но казаха,че треньорът държал много на дисциплината!Ето това ни хареса и е основната причина да тренира този спорт.Плуването-имат си басейнче в мазата на градината и тъй като е влюбен във водата,решихме да го запишем на спорт,който ще му доставя удоволствие:)
И на нас любимец ни е Маккуийн Светкавицата,както и БЕНТЕН,Бакуганите и още,и още!Не съм мислила все още за Коелден подарък,но май ще трябва:)
Операцията ми мина много добре:)Чувствам се супер.Оперираха ме в петък в 16:20 влязах и 17:30 бях вече вън от залата.Казаха ми,че камъка ми бил уникален.Много,много рядко вадели като моят.Той прозрачен като стъкло,много,много остър,като таралежче е,около 1 см.Само 1 е.На другите камъните са все тъмни-на едната са като черен пипер,на другата кафеви,а моят-прозрачен.Изписаха ме на следващият ден на обед,а в неделя вече бях на пазар.Днес ми е 3-и ден,когато ходя за няколко часа на работа предвид натовареността на периода!
Криси е малко сополив и ми накашля,та се гледаме дружно,а като ходя на работа,го наглежда 81годишната ми баба:)
И едно въпросче към всички мами:забелязали ли сте повтаряемост на заболяванията при децата?
Криси ми се разболя малко преди Коледа,когато беше на 8месеца.След това пред всяка Коледа пак лепва нещо,подобно на това,което сме прекарвали предните пъти!
Миналата година септември,в края беше болен.Всичко започна с 38 градуса Т и 1 повърна обилно.После започна да кашля и му се появиха сополки.Тази година ситуацията е същата с 2-3 дни разлика(аз понеже си ги записвам боледуванията му,та затова знам:))!
През 2009г. началото на февруари направи бронхит,тази година отново през този месец бяхме със същото заболяване...
Та при вашите деца забелязали ли сте нещо такова???
Ох,много дълго стана:)
До скоро и много целувки:) и Hug и  bouquet

# 64
Хриси, чудесно е, че всичко е минало добре, и вече си на крак Simple Smile Браво на теб!
 Повтаряемост на заболяванията при нашите няма, като периоди в годината.

забелязах, че съм забравила клипчето в предния пост, ако  все пак ви се гледа на датски, ето го http://nyhederne.tv2.dk/article/22609506/

ха ха, ама си мислех да пиша и за бате Асен, само че в женския му вариант, преди време е имало една мацка на басейна, и явно е била надарена с форми и добро телосложение , защото тук таме някои родители още се бъзикат, че когато децата им били съвсем начинаещи, и мацката е била на басейна, всички татковци са седели чинно на пейките покрай басейна, да 'гледат' как децата им се учат да плуват и как напредват  Mr. Green (обикновенно родителите са в кафето отгоре, или отвън иобменят мисли)

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 11:05 от Алекси

# 65
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Хриси, радвам се , че операцията ти е преминала успешно и че се възстановяваш толкова бързо! Peace

Слънчице , и мен разказа за батко Асен ме разсмя + че при мен асоциацията ми с половинката ми беше неизбежна , защото и той се казва Асен + играе футбол от дете и е маняк на тази тема  + че в квартала му едно време му викаха така ! Joy

Столче за кола - и аз нещо се бях рамислила скоро , ама май ще си караме с това още малко / до 4 год/ и след това направо на седалка.

Алекси мерси за подробните указания при избор на стол или седалка! Hug

Моята Ели вече се сдоби с първата хрема за сезона и добра кашлица , та тази седмица си е вкъщи. Sad

# 66
Здравейте!
Толкова е есенно навънка, даже с елементи на зима, че чак не ми се вярва колко рано дойде лошото време. Вкъщи също стана много студено и пуснах отоплението.
Хриси, бързо възстановяване.
Столче за кола - засега нямам планове да купувам ново, още и става.
Допълнителните занимания - записала съм я на народни танци, английски и художествена гимнастика в градината. Те са по 30 мин. или нещо такова, далеч съм от мисълта, че ще имат огромен ефект, но все е нещо. Иначе извън градината я водя на балет, където много и харесва и всеки ден става с въпроса "Днес ще ходя ли на балет?"
Нашата род.среща също мина. Ще събираме по 50 лв. за учебници, материали и играчки.

# 67
Ку-ку...хай, мацки!  Hug
Хайде, новото бебче е на линия - тази сутрин Веселина Митева е родила Богдан - 3.560 кг, 51 см. Добре дошъл на малкия младеж, да расте здрав и усмихнат!
Хриси, радвам се, че се възстановяваш добре. При нас няма закономерности с болестите, защото Сашока беше болен през около 2 седмици почти цялата зима. Сега ще видим как ще е ....не очаквам големи промени обаче! Sad
Алекси, полезна инфо. Мерси!  bouquet Вие планирате ли коледна-новогодишна БГ разходка?
Нашият момък от миналата година практикува йога в градината, а от пролетта имат и английски. Сега обаче съм доста притеснена как ще продължи с обучението си, защото всички деца, с които беше миналата година са приети в държавни градини, а новодошлите са по-малки от него. Не знам как ще балансират с разликите във възрастта, като имат едно помещение и съответно една госпожа, която ги обучава.
МАРТА, Поли, нищо не казвате за партито на 30ти?

# 68
Хе хе, честито да й е на Веселина! Жив и здрав да е малкя Богдан, мама бързо да се възстановява!
 (сещам се как бързо роди Веселина първия път,и поста на развълнувания татко)

Марини, само вашият момък ли остава от по-големите? И все пак не го мисли. В нашата детска градина групите по принцип са от 3 г. докато не излезнат градината. Големите деца от всички групи си имат една група, която веднъж или два пъти седмично е заедно, преди обед, да ги подготвят за предучилищтна, т.е. разхождат се заедно, в гората, обикалят пожарната, пристанището и т.н., учат се на по практически неща.
Но като цяло в една група има от 3 г. до 6 г. И няма никакъв проблем. Казват, че така на всеки идва ред да опита на свой гръб това да следва по-големите и сам да е водач и да учи малките на нещо, когато му дойде времето. Така се учат децата, и не им се наслагват стереотипи за целите 3 г. които са в ДГ - М. е лидерът и всички него слушаме, примерно.
А това с йогата най- ми хареса Simple Smile

А за Коледа, вчера точно взехме билети. ТА децата пак ще изкарат една хубава БГ коледа и Нова година Simple Smile

Подаръци - Мислим евентуално да попълним Легото, релсите и влакчетата може би. В едни познати се заиграва с ето такъв конструктор, и измисля разни превозни средства, за сега елемнтарни....но май ще са комплект тук, комплект там, защото големия, който той е ползвал, ни идва много http://www.eurotoys.dk/site/Brio.asp?site=122&skat=Byggeklodser  от 5 тата сннимка надолу. Майка ми се е засилила на дървена къщичка за малки кукли, животни. В градската библиотеката имат една голяма, с мебели, и завивки. И Борис дълго се занимава с подрежането на интериора. За сега това са идеите....

# 69
Момичета, ако не се организираме до утре за бройката няма да си намерим места. В понеделник ще се обадя в клуба за резервация, събота 30.10. от 17:30ч.

Поли, Слънце, вие няма ли да се включите?

# 70
Момичета, ако не се организираме до утре за бройката няма да си намерим места. В понеделник ще се обадя в клуба за резервация, събота 30.10. от 17:30ч.

Поли, Слънце, вие няма ли да се включите?

Страчи, пусни и във фейсбук информация, моля те! някои мацки четат повече там, отколкото тука...

# 71
Ламска, слушам и изпълнявам  Hug

# 72
Потвърдих във фейсбук, сега и тук - бройте ни и нас за партито - двама възрастни плюс едно напоследък непослушно дете Twisted Evil.

# 73
  • В красивите ми сбъднати мечти!
За партито - ами ние напоследък в 90% от съботите и неделите сме без деца , защото сме се отдали на живот  Heart Eyes та затова нищо не казвам засега!

# 74
За партито - възможно е да пътуваме тогава, затова се въздържам да отговоря.

Общи условия

Активация на акаунт