На градина или у дома, АПРИЛчето лудува и преоткрива света!

• 35 691
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте,
малко да побутна темичката нагоре, че хвана паяжини там долу в списъка. wflag
Къде се изгубухте всички? Където и да е Mr. Green, надявам се да си изкарвате много хубаво!  newsm51
Аз съм в много хубаво настроение, защото другата седмица и аз най-после ще изляза в отпуск (малка отпуска, но пък си е отпуска)....планира се и малка почивка на морето, но да не дърпам дявола за опашката. Rolling Eyes
Хубав ден на всички!  Hug

# 706
  • София
Ние сме си в София. Оги ходи на градина. Отпуската ми е чак в края на август Sad Има още толкова време. Дано поне случим на слънчево и топло време, защото тогава ще ходим на море.
На работа е доста натоварено.
Иначе около мен много бременни приятелки с второ детенце и все шарени- момиче след първо момче, което периодично ми дава поводи да се размечтая Simple Smile
От понеделник Оги ще е в дежурна градина, защото тяхната почива.
Няма много за похвалване.....  Wink

# 707
  • Beyond the Frontiers
Аз съм в болнични, този път реших да не се нервирам излишно на работа. Та сега сме в Бургас, гледам малкия и се чудя, какви занимания да му намирам, а в същото време да не се претоварвам.

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 15:20 от Galactic Voyager

# 708
Аз съм в края ни триседмичната си отпуска и се чудя как от понеделник ще започна работа. Толкова ми е добре така Twisted Evil. Бяхме за шест дена на море - на Албена. Беше фантастично. Разходихме се и до Каварна и Калиакра. Малката вече не ходи на градина и сега я подготвям за вилата. Събираме багажа и довечера заминава.
Ние си чакаме другата седмица монтаж на кухнята, след което започва великото и славно преселение на народите  Laughing 

# 709
Здравейте, аз тази година имам доста напрегнато и работно лято. Доста имам да пиша - някакви ужасно комплицирани неща и наистина едвам смогвам. Амалия поне ходи на градина, та през деня засега не се занимавам с нея.

Целувки на всички! хубаво лято!

# 710
  • Beyond the Frontiers
Тази тема съвсем "умря"... Sad

Да побутна малко - ние сме добре.  Mr. Green Ударила съм го на активна почивка.

Водя високо интелектуални разгвори със Борис относно бебетата и откривам, че е доста сложно да обясня, от къде излизат бебетата и защо татковците не раждат  Mr. Green Майки с по 2-3 деца помагайте  Embarassed

Лек и слънчев ден

# 711
  • София
Galactic Voyager, гледам лентичката ти, вече си преполовила бременността, как се чувстваш? А, и сподели после как обесни на Борис от къде излизат бебетата, че и мен веднъж ме попитаха и аз докато се чудех какво да измисля, Боби каза "от пъпа" и аз не посмях да оспоря  Mr. Green Но периодично зачеква темата за братче/сестричка, подтикван от дядо си най-вече, та не е лошо да съм подготвена.

Ние с на финалната права с теглене на кредит и изповядване на сделката за апартамента, днес тръгнахме да оглеждаме за плочки санитария за банята и глава ме заболя - то избор, то цени, а ние все на различни мнения  ooooh! Тежко лято лято е при нас, май и есента ще е таква - бърз ремонт и местене на целия катун, ужас Tired Отпуска планувам чак по Коледа Sad

# 712
Здравейте момичета,аз не съм писала от много много много време тук,но  с радост видях че ни има на първа страница.
Тази тема съвсем "умря"... Sad

Да побутна малко - ние сме добре.  Mr. Green Ударила съм го на активна почивка.

Водя високо интелектуални разгвори със Борис относно бебетата и откривам, че е доста сложно да обясня, от къде излизат бебетата и защо татковците не раждат  Mr. Green Майки с по 2-3 деца помагайте  Embarassed

Лек и слънчев ден
Миналата година и аз обяснявах,но ми беше лесно защото съм раждала секцио и синът ми(Борис) знае от къде е излязал той.Та знаеше  от къде ще излезе и бебето.Но още не ме  е питал как стават бебетата  Laughing .

# 713
  • Чехия
Eли, ти как си ? Ние сме тука... ама все не ми остава време да пиша. Нали е ваканция и нон стоп има нещо за измисляне... възползвам се сега, че Верето е у дома. http://ivaalex.blogspot.com/

Иначе как обясних на Вярао за бебето еми казах и всичко, заедно гледаме атлас с човешкото тяло, който е страхотно подробен... знае идеално кой какво има и от цялата дандания не знае само как сперматозоида попада на точното място... но като че ли точно това че е развълнувана от тялото, от многото му подробности  я кара да пропуска процеса на бебеправенето .  Стига й да знае че са бебето се появява при сливането на две клетки. Mr. Green В атласа и различните фази на развитие на бебето, също така е нарисувана и промяната на майката както на корема така на гърдите. 
Та така.... същото беше и с раждането. Мисля че въобще не и прави впечатление и всичко й изглажда напълно нормално, както всъщност си е.

Неци и ти дай отчет...

Днес една мама от януарките, сподели един виц:

Една мравка върви по пътя и носела на гърба си гъсеница. Срещнала я друга мравка и я пита:
- Какво е това на гърба ти?
- Космодиск.   Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Та така    Whistling май е време да кача някоя снимка... след малко ще пусна линче.

# 714
  • Чехия
Ето малко снимки от нас ... при все че ми се струват все същите...
http://ivalex.multiply.com/photos/album/234/234

http://ivalex.multiply.com/photos/album/233/233

http://ivalex.multiply.com/photos/album/232/232

http://ivalex.multiply.com/photos/album/231/231

Тази седмица, дочетохме Пипи дългото чорапче... а в момента сме на финална права на Алиса в страната на чудесата, ми прави впечатление, че  Верето все повече се опитва да ползва разни нещица от книжките в ежедневието. И все пак въпреки че харесва  Алиса,вчера ми каза: Мамо май тази книжка ще трябва да прочета пак като стана голяма сега ми е малко неразбрана...  честно да си кажа при мен беше обратното, по лесно ми беше да я разбера като дете... отколкото сега.

Есента идва майка и очакваме новото попънение от детски романи, и понеже Астрид Линдгрен явно е далече по близко до моите дребосъци... не може да се дочакаме за приключенията на Емил от Льонеберя. Това го пиша сега по повод, че двете с Дари седят на земята и са взели книжката за Ян Бибиян, но си представят че е Емил... а Даринската със все глас вика Мил... Мил... а пък Верето и обяснява как Емил вече е направил пакост и седи наказан в бараката.  Та така ... пак отклонение.  Heart Eyes Дано не ви скучно.

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 12:10 от ivalex

# 715
Ели, добре че подбутна нещата, че да се посъбудим малко... Hug
Аз вече съм в прекрасния Кишинев. Изненадите не са много - развиват се бавно и полека...градът е малък и като се поразходиш два часа си видял общо взето всичко, което може да се види. Говорят и руски и румънски, така че имаме избор...още не мога да се включа да мисля на руски, но вероятно и това ще стане. Градът иначе е зелен и с широки улици...блоковете са си соц и колкото е по-висок толкова по-модерен им се струва. Циганийката си я има, особено на основния им пазар...Илиянци+Женския пазар преди 20ина години. По-скъпо е от БГ (неясно защо), а хората са доста бедни и основно май ги издържат роднини, които работят по чужбините. Има МОЛ с почти същите магазини като в БГ, а от другите вериги има само МЕТРО и е лудница в него.
Намерихме на Сашко руска градина и от 01.09. ще е ученик, а дотогава слудвам с двамата в къщи. Дано да се разберат с госпожата и другите деца...Сега му пускаме филмчета на руски, за да свиква с езика, но няма никакво желание да го учи, та ще видим как ще е.
Ние сме с тях от два дена, иначе бяхме ергени за две седмици та си поспахме и пообиколихме да видим какво и що...Намерихме уж прилична квартира /за парите, които ни отпускат/ и вече почти я превърнахме в дом за нашите деца....Wink
Иве, страхотни са твоите госпожици. И как сте си ги разделили с татко им...Верето говори ли хубаво чешки вече? Сигурно не се спира, а?
Ели, Сашко също е убеден, че бебетата излизат през пъпа и аз не се опитвам да го разубеждавам, засега...Мисля, че няма да ме разбере, а и ми се струва рано за него...Верето е друга работа... Hug
catty_M, дано бързо да мине този строителен период...На мен са ми съвсем пресни спомените как в 9ия месец се местихме, подреждахме мебели, чистихме...
Сега и двамата спят, което е просто невероятно...

# 716
  • Beyond the Frontiers
Иве, вие сте напред с материала. Може и аз да пробвам с такива книжки и атлас  Grinning

Марини, тебе дебна от седмица да кажеш, как сте, какво сте? Радвам се, че горе долу сте се наредили. Това с езиците в детската градина ще е много полезно според мен. Младежът неусетно ще научи и още един език.
Борис сам си каза, че излизат от пъпа, явно това му се стори най-логично обяснение, но не съвсем. Реши, че бебетата са големи и как точно ще излязат от тази малка дупчица  #Crazy
Убедих половинката момата да ти е адашка Grinning за сега...

catty m, вие сте в голям филм. Ние САМО ремонтираме детската и от 2-3 седмици гледам мебели, фирми, чертая проекти и обяснявам...и вече ми пуши главата. Цяла нощ гардероби сънувам. Представям си на вас, как ви е #Crazy

Неци е съвсем на финалната права, гледам, че пише при септемврийките. На 15.09 й е термина и те са ги нашарили, второ е мома. Flutter

# 717
  • София

catty m, вие сте в голям филм. Ние САМО ремонтираме детската и от 2-3 седмици гледам мебели, фирми, чертая проекти и обяснявам...и вече ми пуши главата. Цяла нощ гардероби сънувам. Представям си на вас, как ви е #Crazy

Неци е съвсем на финалната права, гледам, че пише при септемврийките. На 15.09 й е термина и те са ги нашарили, второ е мома. Flutter

Не филм, ами в сериал сме се вкарали - продавачите ни са виетнамци и един сериозен тренинг на търпението ми да им обясняваме елементарни неща и как банката няма да ги излъже  ooooh! А иначе аз гледам плочки, санитария, даже вече сънувам такива неща, чертая, мисля, рамислям, лутаме се от една крайност в друга, ужас направо. Интересно ми е накрая каква ще е все пак банята ни  Mr. Green

Стискайте ми палци утре, че тогава е големият ден!

Как ви се радвам на бременилките и на тези от вас с двечки, толков ами се иска вече, само се заглеждам по бебета (а може и просто да ми е мъчно за Борис Heart Eyes, който е заточен от месец на село).

Явно, пъпът е логичното обеснение на малките, удобно за нас... за сега  Laughing Аз мислех по едно време да му купя атлас на човешкото тяло, но после реших, че е твърд малък, атласът е доста подробен и натуралистичен.

# 718
Марини, стискам палци адаптацията ви да е бърза и безболезнена! Целувки от нас!

Catty_m, дано и при вас нещата по-бързо да се развият, че протакането е наистина голямо късане на нерви!!!

# 719
Честит  Имен Ден на всички малки и големи, който празнуват! Само с добро да се споменават имената на Марийте и късмет да им носи!   bouquet

Марини - стискам палци, скоро да се чувствате в кожата си на новото място. А Сашето - не го мисли. Сега не иска, но започне ли градината няма да разберете кога е научил руски. А най-важното и той, защото там ще го учи в играта.

КАти, дано бързо се наместят нещата!

Ели, а вашата мома, адашка на Марини, как се държи напоследък  Sunglasses?
И понеже спомена нашарване - до тук не познавам, майка, родила момче в периода от средата на март, до средата на май 2007, да не са с второ момиче. И вас като ви гледам, и тук 3 приятелки. Явно има нещо, защото момичетата са в период, от Борис с 13 м. реазлика, през 3 породени братче и сестриче, Марини, и сега Неци и ти. Колко е стр. анно, а колко пък е интересно....особенно, когато не може да се обясни.

Неци, много хубави емоции последния месец със шкемба

Иве, големи са сладкиши принцесите ви. И Борис и Калина много искат да съпреживеят Емил и Пипи. Борис даже един ден ми вика, искам да полетя от скалата, като Пипи. Смях ме напуши, ама иди после обяснявай, защо не можем да летим, чак ми стана кофти, че трябва да му разбия излюзийте.

Ние сме си от има няма 2 седмици в Дания. И от тогава, тук вали, облачно е, якете първия ден още навлякохме, а втория и дългите панталони. Но онзи ден и днес, вече и слънцето реши да се покаже, да не го забравим Simple Smile Надявам се да видим малко от лятото и тук, пък било то и при 20 градуса.
Децата ходят на детска градина, Калина мрънка малко, Борис се втурна с кеф вътре. Вчера щяхме да ходим на балет, на открито. Тъкмо бяхме тръгнали и ни пуснаха смс , че е отменен, заради дъжда.Децата бяха много ентусиазирани....и ме е яд лекинко.

Та, много слънчеви усмивки на всички ви, от нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт