Идва златна есен, февруарски бебчета очакваме със песен-Тема 10

• 23 511
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря   bouquet за отговорите,  newsm78  има ли хора под този доход, то ако съм под него няма да си правя дете с какво ще го гледам  newsm78 Благодаря на държавата, за майчинството от 35лв.
antoniast, аз съм в Стара Загора, чак другия месец ще си ходя в къщи, мисля и да се поогледам за болници вкъщи-малко се притеснявам тук, като започна да раждам да не отида в болницата и да ми кажат-Е идвате в ден за опирации, кой да ви приеме сега  ooooh!

Мъжът също е с разстройство и е тръгна командировка  hahaha Казах му да си вземе руло ТХ  hahaha Явно някъв грип ни хвана.

# 571
Gigka честита мома Hug
loryn 35 лв. не е майчинство, а детски надбавки предполагам. И аз след много изчисления реших, че дори да изляза болничен, това няма да повлияе на майчинството. Така или иначе мен ме осигуряват на 1022лв. 90% са около 920лв, а аз взимам чисто 800лв, така че ще си взимам толкова през майчинството.
Аз съм навита за среща в София, ама дай да се организираме повече хора Mr. Green Ще видим къде ще ни е удобно на всички и ще пием кафе Hug

# 572
Извинявам се некоректно се изразих  Mr. Green нямах предвид майчинството. Но пак ми се струва грозно, вчера гледах по телевизията за едно 9 членно семейство на байландо-тооолкова ми стана мъчно.

# 573
Добро утро и от нас!  Hug
 Да споделя и аз за мазането. Мажа се с Мустела и засега съм доволна. Но мисля, като изляза в болничен да започна и аз, като Амидала с мас.
За това дали болничните оказват влияние на майчинството питах доста отдавна в темата за "Майчинството счетоводно" и момичетат там казаха че не оказва влияние.
За срещата в София и аз имам желание да се видим на кафе, но засега все още работя и не мога да обещая нищо. Та ако се разберете нещо и ако ме устройва уговорката ще се включа и аз!  Peace

# 574
Понеже не видях закуска тая сутрин, ето един сандвич Mr. Green

# 575
Добър ден коремчета!Днес се очертава да е приятно времето навън.
За болничните и майчинството няма да коментирам,защото вече сте казали най-важните неща,така че мисля,че вече е изчерпана!Ако някоя от вас има конкретен въпрос нека попита в счетоводната и ще получи дори изчислена сумата по време на майчинството.Аз така направих!

Честито на Gigka за розовите гащи!
Лорийн,стискам палци всичко да е наред!Не се притеснявай и по възможност почивай повече! Hug
Евридика,благодарности за закуската!

От мен едно кафе лате!

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 11:08 от Стани~87

# 576
  • Varna, Bulgaria
Gigka, честити розови гащи, и ние ще знаем нашите на 100% след понеделник, надявам се.
Айде аз да дам първа предложение за час на срещата в Гранд Мола, че ако чакаме още толкова , ще мине денят Simple Smile
10: 30 часа как ви се вижда? Обаче и къде, май-най-добре пред Хиполенда на последния етаж и после ще решим къде да седнем.
Хайде очаквам включване, за да може всеки да си направи програмата за почивните дни Simple Smile
Еспиноза, оправихте ли газовото?

# 577
  • София
Абе момичета, кога започват да се записват тоновете на бебето. Ако правилно съм разбрала това се прави от 6-ия месец или бъркам. Забравих да питам моя лекар.

# 578
  • София
аз съм на ФМ на 6ти, сряда, надявам се тогава да разбера пола. Таткото също ще присъства за първи път на прегледа  Heart Eyes да види чавето че досега само му разказвам как ритка и си лапа ръчичките  Joy

# 579
Честито на тези от вас,които вече си знаят цвета на гащите  Laughing.Ние още не знаем,дори предположения няма,тъй като не се вижда хубаво на ехографа.С първата ми бременност по това време вече знаехме и дори мислехме момичешко именце а сега е малко напрежение. Crazy
За болничните и аз да кажа че има месеци,в които вземам повече от заплатата,която получавах като работих и това го отчитам на факта,че нямам толкова високи данъци и удръжки,та затова. Peace
Относно маслата против стрии  някой беше споменал,че маслото не Икаров е ужасно и аз напълно споделям това мнение.Мирише много гадно... Sick и изобщо не ми допада,затова съм се спряло на най-обикновенно на Евент и съм доволна от цената и мириса.Стрии си имам от преди,тогава се мазах с "Кокона и майка" само.

Хубав ден от мен и много разходки! bowuu

# 580
Абе момичета, кога започват да се записват тоновете на бебето. Ако правилно съм разбрала това се прави от 6-ия месец или бъркам. Забравих да питам моя лекар.
Мен ме викат сега на 7-ми октомври, за да ми пуснат изследванията и акушерката каза, хем и тонове ще запишем. 
Ще съм 23 г.с. и 5 дена

# 581
Мисля че започва да се прави запис на тоновете в края на 8 месец newsm78 Когато влизаме в 45 дневния болничен, ама не съм много сигурна.

# 582
Gigka, честити гащи  Whistling Вече подскачам от зор да ги разбера и аз, дано това стане в понеделник. Доктора и дори И не се опитва да разбере, ама то и аз няма да се опитвам на този апарат, а мойто любопитство направо  ме влудява отвътре  Laughing На нас онзи ден за пръв път ни пуснаха тоновете, но мисля, че за да видят дали има, щото д-рката каза, о спокойно то мърда  Shocked Не сме ги записвали, само ЕКГ му направиха за да видят дали е наред всичко и естествено ни взеха с 10лв повече за услугата от 1 минута  Mr. Green ама здраве да е, вече му изпуснах края.

ООО благодаря за закуската така ми се яде сандвич  Mr. Green и ми се пие лате

# 583
Здравейте мамчета Simple Smile известно време бях без нет и нямаше как да ви следя, за което се извинявам, но обещавам да се реванширам, от днес вече редовно ще се отчитам в темите и ще помагам с каквото мога. Сега отивам на покупки и по- късно пак ще ви навестя, за да прочета до колкото мога какво сте изписали до тук  Hug

# 584
  • София
И моя опит показва че болничните оказват влияние на майчинството.
ееееееее искам и аз да живея във Варна и да ходя по хипермаркетите с вас и да пием кафенце  Cry

Аз предложих да се организираме тук в София да се видим но нещо нямма желаещи за съжаление!

Аз съм съгласна за срещата, само че няма да мога  за събота и неделя защото не съм приключила още с ремонта , имам да боядисвам и други работи , А през седмицата съм свободна след 6 защото съм на работа.Иначе като се организирате ще преценя според ситуацията, може би другата седмица вече ще съм по-свободна .
Що се отнася до майчинството всичко съм си проверила както е в моя случаи мен ме осигуряват на ниска заплата и аз от както разбрах че съм бременна се доосигурявам . Нямам начин да излез на в болнични , защото майчинство ще ми се намали после.Освен това съм се разбрала с шефа да си пиша 45 дни преди раждане , а да си хода един месец после за да си взема една заплата отгоре.
Що се отнася до името някои беше писал за име с В Валери. Моя мъж се казва така трябва да ви призная че той адски много се дразни от факта че много хора му бъркат при произношението името, освен това не го кефи че няма имен ден . Иначе самото име е много хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт