Звездни компромати-77 част

• 50 547
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Бела на Илиян ми харесва. На втора сватба се явява в чудесен вид. Дано Илиян прихване малко стил от нея Laughing

А тя от ромски произход ли е. Понеже , ако не се лъжа Илиян е мангал....
Почти всеки дen ги засичам двамата във Фантастико.На живо момчието никак не ми харесва.Много безлично и много слабо Rolling Eyes А , Илиян винаги е усмихнат Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 11:12 от *Jeny*

# 437
Елен Колева беше при Гала, разказа за връзката си, как са се запознали, че не се крият, и не са се крили, че живеят заедно, че той е в проицес на развод, че се познава със синовете му, дори са били заедно на море и т.н. Интересно беше. Crazy

# 438
Ох, милата  Joy Аз пък скоро дето бях на една сватба букетът се закачи за полилея и го бутаха да падне...

# 439
На последната сватба, на която аз бях, букета го хвана едно момче- "приятелка" на булката. Голям смях падна Laughing
Същият се появи малко по-рано, по рокля и токчета, за да върне демонстративно ключа от квартирата на младоженеца, вече нямало да му трябва..Измислили бяха разни забавни неща Wink

# 440
Поне ще имат поводи да се помни сватбата.  Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 11:28 от koki1

# 441
  • Lost in a fairytale ...
На последната сватба, на която аз бях, букета го хвана едно момче- "приятелка" на булката. Голям смях падна Laughing
Същият се появи малко по-рано, по рокля и токчета, за да върне демонстративно ключа от квартирата на младоженеца, вече нямало да му трябва..Измислили бяха разни забавни неща Wink

ХАха, това е яко  Laughing

# 442
# 443
  • ...край Дунава

Дааа, това за ключа наистина е много готино. Аз на последната сватба на която бях, бях шаферка, и ние шаферките трябваше да върнем ключовете от апартамента на младоженеца, друг е въпроса, че аз бях забравила моя ключ в колата и стоях, като пън, толкова се бях притеснила Tired

Петра Немцова много ми хареса.
От менюто на сватбата, май само тортата ми харесва Wink

# 444
# 445
# 446
# 447
# 448
Установявам, че Мадона е била по-хубава като дете от Лурдес. Иначе и Лурдес е хубавка, има страхотна коса.
Гага е абсолютна откачалка, признавам я.  Mr. Green
От менюто на сватбата не ми харесва нищо, та даже и тортата. Да, храната определено не е най-важното нещо в подобни събития. Но пък е въпрос на  уважение и светоусещане, да помислиш за гостите си и техния комфорт. Аз такова нещо не бих им причинила, не знам. Ако, разбира се, това е било менюто.

# 449
  • In The Middle Of Nowhere

На снимката с Фърги се мъдри и Ким Кардашиан  Mr. Green
Относно снимката на Енрике и Анна, аз май... нямам спомен да съм ги виждала заедно или поне скоро... нещо ми се губят като двойка на звездния небосклон  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт